Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Στάθης Γιαννέλος. ΔΕΝ θα μπορούσα να μαι υποψήφιος Δήμαρχος


Αγαπητοι -ες φιλοι-ες
Τον τελευταιο καιρο κι ενω ακομη δεν εχουμε μπει στη προεκλογικη περιοδο ακομη αρχισαν τα σχολια(ανωνυμα σχεδον παντα) για το ποιοι θα ναι υποψηφιοι Δημαρχοι.Πολλα εξ αυτων αναφερονται στο προσωπο μου και καλλιεργουν κι ευφανταστα σεναρια για συζητησεις,προτασεις κλπ..Ειναι βεβαιως η γνωστη καραμελα που αναμασαται ολα τα χρονια αυτα οτι ο Γιαννελος βοηθησε κοσμο,βοηθησε συλλογους εκανε τουτο εκανε εκεινο γιατι η φιλοδοξια του ειναι η καρεκλα του Δημαρχου,λες και μου λειψαν οι καρεκλες.                               

Οπως ειχα πει και στις προηγουμενες εκλογες βασικη μου αρχη και πεποιθηση ειναι οτι ο Δημαρχος πρεπει να μενει στα χωρια μας ωστε να ειναι κοντα στα προβληματα με καθημερινη παρουσια.Βεβαιως οταν τα ελεγα αυτα δεν φανταζομουν οτι θα ρχοταν μια μερα που εμεις οι *αθηναιοι οπως μας αποκαλουν καποιοι υπερπατριωτες*θα μασταν συχνοτερα στην αγορα ,κοντα στους απλους ανθρωπους και στους συλλογους απο καποιους αορατους εκλεγμενους                                          

.Παρ ολα αυτα το πιστευω μου παραμενει ιδιο αρα ΔΕΝ θα μπορουσα να μαι υποψηφιος Δημαρχος παρ οτι πολλοι συμπατριωτες μου(και το κυριωτερο απ ολα τα κομματα) μου το προτειναν τον τελευταιο καιρο,αφου οι επαγγελματικες μου υποχρεωσεις με κρατουν μακρια.
Ελαβα κι εγω γνωση της εμμεσης ανοιχτης προσκλησης του νυν Δημαρχου
για ενωτικο ψηφοδελτιο κλπ κλπ.Αφου απευθυνεται σε ολους τους Δημοτικους Συμβουλους αρα και σε μενα θελω να τονισω κατηγορηματικα οτι δεν μπορω να στηριξω μια τετοια πρωτοβουλια διοτι 3 χρονια τωρα οι πρακτικες μονο ενοτητα και συμπνοια δεν εδειξαν.


Η παρουσα Δημοτικη αρχη(για την εκλογη της οποιας δυστυχως συνεβαλα κι εγω)  απετυχε αφου δεν τηρησαμε τιποτα απ οσα υποσχεθηκαμε αλλα αφησαμε να διοικειται ο τοπος απο παρακεντρα εξουσιας που υποκατετησαν τους εκλεγμενους κι αναγκασαν οσους θελαν να προσφερουν να παραιτηθουν κι εδω δεν εννοω μονο εμενα αλλα θυμιζω και την επιτροπη του Λαογραφικου Μουσειου ενω και καποιοι αλλοι εκλεγμενοι συμβουλοι με διαθεση για προσφορα απογοητευθηκαν και εξαφανισθηκαν..


Oσοι με γνωριζετε ξερετε την παθολογικη αγαπη μου για τον τοπο μου που πολλες φορες εχει αποβει και σε βαρος αλλων τομεων της ζωης μου.Αυτη κανεις δεν μπορει να μου τη στερησει οπως φυσικα και το δικαιωμα να εχω αποψη για τα τεκταινομενα.


Δηλωνω λοιπον ευθαρσως οτι στηριζω οιαδηποτε προσπαθεια που θα κινειται με αξονα την βελτιωση του τοπου μας και δεν θα εχει συνισταμενες τα προσωπικα οφελη,μισθους κι εμπαθειες.Δεν μ ενδιαφερει αν θα ναι Αραχωβιτης η απο αλλο χωριο και το λεω εγω που πολεμησα σκληροτερα απο τον καθενα καποια πραγματα που μ ενοχλησαν στη γεννεση του Καλλικρατη.


Η αγαπη για τον τοπο του καθενος δεν μετριεται απο την αστυνομικη ταυτοτητα αλλα απο τη θεληση για προσφορα.


Μεγαλωσα στ Ασπρα Σπιτια,γνωρισα την Αντικυρα,,εσχατως γνωρισα -εστω κι αργα-το Διστομο και το Στειρι αλλα βεβαια ειμαι Αραχωβιτης .Τωρα πια ομως ειμαστε ολοι μαζι


Ο Δημος μπορει να επιβιωσει γιατι το οφειλουμε στις γεννιες που ερχονται

Επ ευκαιρια ευχαριστω οσους σε δυο εκλογικες αναμετρησεις με ανεδειξαν πρωτο συμβουλο.Θελω να ξερουν οτι δεν τους προδωσα.Αυτα που υποσχεθηκα τα παλεψα αλλα δεν τα καταφερα,το γιατι το αφηνω στην κριση σας.


Ευχομαι καλη επιτυχια σε οποιους ειναι υποψηφιοι δημαρχοι κι ελπιζω να βρεθει μια συνεναιτικη λυση προς το καλο ολων μας,μια λυση χωρις κομματικες παρωπιδες με οραμα για τον τοπο και υποσχομαι να βοηθησω ως απλος στρατιωτης.


ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΥΓ.Καποιοι προσπαθουν να εμπλεξουν την ενασχοληση μου με τον ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟ με τα δημοτικα και μαλιστα ο συλλογος το πληρωσε αυτο αφου 3 χρονια τωρα ειναι σε καραντινα απο την δημοτικη αρχη χωρις καμμια ενισχυση.
Θα τους παρακαλεσω ν αφησουν απ εξω την ομαδα.Ολοι εχουμε τις *αρρωστιες μας*,αλλοι το κυνηγι αλλοι εκδρομες,αλλοι..αλλοι...Εμεις;, μια παρεα, εχουμε την ομαδα του χωριου μας και μαλιστα ειναι πολυ ακριβο χομπυ σας διαβεβαιω.Αφηστε λοιπον την ομαδα εξω απο αυτα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ..ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΗΛΙΑ....ΕΙΝΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΕΔΩ.ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Όπως γράφει και ο Skinner, «εάν επιθυμούμε να μεγιστοποιήσουμε την ατομική μας ελευθερία, δεν πρέπει να αποθέσουμε τις ελπίδες μας στους ηγεμόνες, αντ’ αυτού θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να μπούμε στην πολιτική αρένα».

Ανώνυμος είπε...

Προεδρε αψογος σε ολα με μια μικρη ενσταση.κατονομασε αυτους και κυριως αυτες που βριζαν χυδαιοτατα τον δημαρχο και σου λεγαν να μαζευτειτε να τον καθαιρεσετε και τωρα εχουν ολα τ αξιωματα του δημου.δεν λεω ονοματα αλλα ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΕ και σε πουλησαν

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΕΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ.ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΑΓΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΟΡΕΥΑΝ