Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ένας δήμος σκέτη Χημεία. (Δήμος Δ.Α.Α. Διστόμου –Αράχοβας- Αντίκυρας)





 Άρθρο αναγνώστη του Τσοπάνου που εστάλη με e-mail.
Δεν υπογράφεται, γιατί όπως λέει, "κανένας δεν θα ασχοληθεί με αυτά που γράφω αλλά με το ποιός τα γράφει"

Κάνοντας μια απλή ανάλυση της δημοτικής αρχής και της πορείας της αυτά τα χρόνια με ένα πράγμα θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς.   Αέριο .  Είναι άχρωμη –άοσμη –αόρατη όπως ακριβώς και τα αέρια , θα μπορούσε να περάσει χωρίς καν να γίνει αντιληπτή.

Κανείς δεν πρόκειται να τους κατηγορήσει ότι δεν διαχειριστήκαν τίμια και κατά την κρίση τους  άριστα  τα λίγα χρήματα που μπόρεσαν να έχουν. Κανείς δεν θα τους κατηγορήσει ότι δεν υπήρξαν τίμιοι  ότι δεν προσπάθησαν , αλλά η επιρροή τους στα πράγματα είναι  η ίδια με την του αερίου, πέρασε μέσα από όλα και δεν τα ακούμπησε.

Κάλυψαν τέλεια τις οσμές σκανδάλων των προηγούμενων δημοτικών αρχών ( τουλάχιστον έτσι είχε ακουστεί στην Αράχοβα ) όπως ένα ευωδιαστό αέριο, δεν άλλαξαν στο παραμικρό την προϋπάρχουσα τάξη και δομή  και γενικά πορεύτηκαν με σκοπό να κλείσουν τρύπες και να καλύψουν χώρους ,  - το αέριο τείνει να καταλάβει όσον χώρο του προσφέρεται.-

Αν σκεφτεί κανείς ότι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο και αριστεροί  (από όλο το τόξο)  καταλαβαίνει κανείς την παντελή έλλειψη θέλησης για ανατροπές,  ρήξεις και οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό που προϋπήρχε σκέτος βάλτος δηλαδή.


Θα ήταν ενδιαφέρον τουλάχιστον να μάθει ο κόσμος έστω και για την υστεροφημία σας ,  τι έγιναν οι αγωγοί λυμάτων που χύνονται στα ρέματα –πλήρωσε κανένας ?

Τι έγιναν με τους δρόμους που δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για εξυπηρέτηση υμετέρων καταργώντας τις στράτες  των πατέρων μας –πλήρωσε κανένας  ?

Πόσα χρήματα έχετε ξοδέψει για να καλύψετε τις με εντολή  της προηγούμενης δημοτικής αρχής  δουλειές φέσια ?

Τι έγινε για να αξιοποιηθεί καλυτέρα το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου  ?

Ποιο είναι το συνολικό έργο που παρήγαγαν οι υπηρεσίες του Δήμου εκτός από σκέτη διαχείριση και αυτή με προβλήματα ? Ακόμη και για τα σφαγεία άλλοι έδρασαν.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά όλα θυμίζουν το όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος  θα βγουν τώρα για την Αράχοβα (δεν γνωρίζω πολλά για τα άλλα χωριά ) ο νυν δήμαρχος , η Βαγγελιώ, ο Ψηλός , ο πρόεδρος  , πιθανόν και ο πρώην  για να ζητήσουν την ψήφο μας , λες και δεν υπάρχουν άλλοι, δεν υπάρχουν  νέοι  που να μπορούν  να κάνουν ρήξεις και να είναι έξω από τα  κυκλώματα .

Αυτές οι εκλογές θα έχουν ενδιαφέρον παρακαλώ τα σχόλια σας  χωρίς περικοπές  γιατί πρέπει να ανοίξει η  συζήτηση .

27 σχόλια:

Ηλιάνα Φουτζοπούλου είπε...

Όταν τις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές κληθήκαμε να εξασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ δύο συνδυασμών οι οποίοι ο ένας βρισκόνταν κάτω από την προστασία του τότε κυβερνόντος κόμματος ενω από την άλλη τον δεύτερο τον χαρακτήριζε η πολυσυλλεκτικότητα και η ανομοιογένεια σε πολλές των περιπτώσεων. Ωστόσο το ρίσκο του δεύτερου -και τελικώς εκλεγμένου συνδυασμού στον Δήμο-φαίνεται πως δεν ήταν το ψηφοδέλτιο , αλλά η ενασχόληση με τα κοινά του πρώτου τη τάξει , Κου Πατσαντάρα. Ο οποίος μετά από μια λαμπρή καριέρα-που όλοι στην τοπική μας κοινωνία γνωρίζουμε- έθεσε εαυτόν του ενώπιο ένός νεοσυσταθέντου και πρωτόγνωρου -για όλες τις τοπικές αρχές- Καλλικράτη.Η συννένωση των τεσσάρων χωριών ( Αράχοβας , Διστόμου , Στερίου , Αντίκυρας ) και το συμμάζεμα 'ολων των προβλημάτων , αναγκών , δικαιωμάτων και απαιτήσεών τους κάτω από την ίδια τοπική Αρχή , μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα μπορούσε να αποβεί. Στα 3 1/2 χρόνια που ακολούθησαν της εκλογής του Νοέμβρη του ''10 είστε πολλοί εκείνοι που πιστεύετε πως ο Καλλικράτης έπρεπε να λειτουργήσει στην εντέλεια ; Το ίδιο το Ελληνικό κράτος τι έκανε για αυτό ; Προετοίμασε κάποια τοπική κοινωνία πριν ; Είπε σε κάποιους πως στην Μνημονιακή Ελλάδα θα κλείσουν οι στρόφιγγες με τα κονδύλια για την τοπική Αυτοδιοίκηση;
Τι μπορούμε πλέον να προσδοκούμε από την-εκάστοτε-Δημοτική Αρχή μέσα σ ΄αυτό το συνονθύλευμα των κακών που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας τα τελευταία χρόνια , πέραν από την καλή και αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων/συνχωριανών μας ; Τα προβλήματα θα υπάρχουν πάντα μεταξύ μας οι προθέσεις όμως αλλάζουν και οι δυναμικές όταν είμαστε γνωστικοί και ενωμένοι αλλάζουν τα δεδομένα προς το καλύτερο. Ας σταματήσουν οι ανώνυμοι αναθεματισμοί στα διάφορα μπλόκς και τα μικροκομματικά -αδιάφορα σε ολους πλέον- τερτίπια...!!! Θα ήταν μια καλή αρχή , δεν νομίζετε ;

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Φουτζοπούλου, κατ'αρχάς οι συνδυασμοί ήταν τρεις. Κατά δεύτερο λόγο όπως αποδείχθηκε το έργο της δημοτικής αρχής ήταν μηδενικό αναφορικά με την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο καθώς και την αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού του. Η ιδεολογική ετερογένεια που χαρακτήριζε τους εκλεγμένους συμβούλους ήταν πασιφανές ότι απέτρεπε κάθε ανατροπή και ρήξη με το κατεστημένο που τόσα χρόνια κυριαρχεί στο Δήμο (καλλικρατικό πλέον). Εντέλει η χώρα μας,επειδή κάποιοι αποφάσισαν (με την ανοχή του λαού),είναι υπό κηδεμονία,χρήματα δεν υπάρχουν,ελιγμοί και τακτικές του παρελθόντος εξαφανίστηκαν. Μια υποψήφια δημοτική αρχή θα πρέπει να έχει στο πρόγραμμά της αποκλειστικά την σύγκρουση και τη ρήξη με το σάπιο κατεστημένο και όχι την παλινόρθωσή του. Έχουμε πλέον χορτάσει από συμβιβασμούς,ρουσφέτια και αδιαφορία για ότι συμβαίνει γύρω μας. Ο τόπος μας χρειάζεται καθαρά χέρια,ανθρώπους με αξίες και ιδανικά. Ας σταματήσουμε επιτέλους να λιβανίζουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος και τους επαγγελματίες υποσχεσιολόγους. Ο Δήμος είναι οι πολίτες του, φτάνει αυτοί να σκέφτονται καθαρά και ελεύθερα.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Η κα. Φουτζοπούλου τοποθετήθηκε επώνυμα. Για να μην κουράζεστε και γράφετε άδικα, εσείς που μου στέλνετε σχόλια που την αφορούν σε προσωπικό επίπεδο να ξέρετε ότι δεν θα τα δημοσιεύσω. Οτιδήποτε αφορά σε κριτική θετική η αρνητική για τις θέσεις που παίρνει στο σχόλιο της φυσικά και θα το βγάλω.
Επίσης θα βγάλω οποιοδήποτε σχόλιο είναι επώνυμο.
Ο Τσοπάνος δεν είναι τόσο αφελής όσο νομίζετε και μην ελπίζετε να περάσουν ανάρμοστα σχόλια κατά λάθος η από επιπολαιότητά μου.
Γνωρίζω ότι όλοι με χρησιμοποιείτε, με τον ένα η άλλο τρόπο, άλλοι για καλό και άλλοι για τους ιδιοτελείς σκοπούς σας.
Είμαι αρκετά έξυπνος ώστε να παίζω με μεγάλη επιτυχία τον αφελή.
Αλλά..................................
Η υπομονή έχει και τα όριά της, ας ελπίσουμε να μην με κάνετε να τα ξεπεράσω.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή…

«Μαυρογιαλούροι»

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το μείγμα από τα αέρια της δημοτικής αρχής δεν ήταν εκρηκτικό. Κάτι είναι και αυτό. Κατάφερε κόντρα σε πολλές προβλέψεις να την βγάλει τη θητεία. Αλλά ποιος είναι ο απολογισμός της? Ότι δεν τα παίρνουν? Αρκεί αυτό? γιατί τίποτα άλλο δεν έχει να επιδείξει. Θα σταθώ μόνο στα λόγια που ακούς. Καλός ο Γιάννης, καθαρός δεν έχουμε και κάνα καλλίτερο τι να κάνουμε? Δεν είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι και δεν μπορούμε γιατί ο Γιάννης, στραπατσάρισε το όραμα μας, πέταξε στα σκουπίδια τις διακηρύξεις και απογοήτευσε όλους εμάς που τον στηρίξαμε. Παρακολουθώ από μακρυά με την ελπίδα για κάτι νέο γιατί "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού".

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει κάτι που δεν σε καλύπτει το αλλάζεις .
Είναι μοιρολατρία να πεις αυτό είναι τι να κάνουμε
Είναι κακομοιριά να μην αλλάζεις πράγματα για να μην χαλάσει το κλίμα .Δεν φτιάχνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ είπε...

Να μην κρυβομαστε.Η ΑΕΠ ξεκινησε με ολα τα ατου υπερ της,Εναν δημαρχο αφθαρτο με τη καλη φημη που τον συνοδευε.με αντιδημαρχο στην αντικυρα εναν εμπειρο στα δημοτικα που με τις προσβασεις που ειχε στην περιφερειακη εξουσια θα μπορουσε να προσφερει πολλα και επισης 4 νεα παιδια με ορεξη και καλο ονομα στα παραλιακα.Στο διστομο μπορει να υστερησε λογω του φανατισμου που επικρατησε αλλα και στο στειρι εκλεχθηκαν 2 αφθαρτα ατομα που φαινοντουσαν να εχουν διαθεση.Επανω στην Αραχωβα ολα μοιαζαν ιδανικα.ο προεδρος με το μισο χωριο μαζι του και υπερ του την ανιδιοτελεια και οσα εχει προσφερει,ο παναγιωτης που δεν ειχε δωσει ποτε δικαιωμα,τα υπολοιπα παιδια με καλη φημη και ορεξη.Ολα μοιαζαν ιδανικα και καλλιεργηθηκαν πολλες προσδοκιες.Και ειτε τους αρεσει ειτε οχι το χυσαν το γαλα.ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.Δεν θα εξετασω στην παρουσα αναλυση αν φταιει το οικογενειακο περιβαλλον του δημαρχου που εφτασε στο σημειο θυμιζω να μηνυσει τον αντιδημαρχο αντικυρας και να καταφερεται δημοσια εναντιον του προεδρου.Σε καμμια κοντρα δεν φταιει ενας αν και στην Αραχωβα ηταν κοινο μυστικο απο την ωρα που βγηκαν τα αποτελεσματα οτι ηταν θεμα χρονου να τσακωθουν.Η ουσια κυριοι ειναι οτι αποτυχατε.Παραμεριστε λοιπον να ελθει κατι νεο που ισως τα καταφερει καλυτερα.Αν οντως ενδιαφερεστε για το καλο του τοπου και δεν σας ενδιαφερουν οι καρεκλες καντε στη μπαντα.Ερχομαστε.Προεδρε μπορει να μην συμφωνουμε σε τιποτα ,ουτε στην ομαδα,αλλα νομιζω οτι πρεπει να κανεις το σωστο αυτη τη φορα.σε πουλησαν σε συκοφαντησαν .Ελα μαζι μας.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Άκου ρε μάγκα «ερχόμαστε» : Πολλά από την ΑΕΠ έγιναν πραγματικά όπως τα είπες. Όμως αυτοί μας αποκαλύφτηκαν νωρίς ποιοί είναι και τι θέλουν. Εσείς πότε περιμένετε να αποκαλυφτείτε; Μετά τις εκλογές; Ή περιμένετε λευκή επιταγή; Μήπως έχετε στο μυαλό σας την………………………. Πασοκογιατρέσα από το Δίστομο και ντρέπεστε να μας το πείτε;

Ανώνυμος είπε...

O ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΠΕ
Καλα ρε μαγκα μου τον 6,37 μ.μ τι ασχολησε με πασοκογιατρεσα δεν εχεις καταλαβει που βρεισκεσε αυτη εχουν τελειωση στο διστομο μονο 300 ψηφου πηραν στις τελευταιες εκλογες και ερχετε κατρακυλα αλλον να φοβασε που θα σαρωσει σε ολα τα χωρια μας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΑΣ είπε...

Παντα στην Αραχωβα την υστατη στιγμη κατι γινοταν και τα ξεθωριασμενα πρασινα παπαγαλακια πηγαιναν νωρις για υπνο το βραδυ των δημοτικων εκλογων.

ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ξερεις ποια ειναι η πληγη.ο ιδιος το χεις παραδεχθει.Βαλτην στο περιθωριο και καλεσε πανστρατια.Αλλιως τα χρονια που θα ελουν αν η δημαρχια χαθει θα χρεωθεις ελλειμα θαρρους κατι που στη λαμπρη καρριερα σου δεν επεδειξες ποτε

ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟ σε ψηφισε το μισο χωριο.Δεκτοι οι λογοι που προεβαλλες και σεβαστοι και να δεχθω οτι σε πουλησαν.Εδω ομως δεν μιλαμε προσωπικα.Εδω μιλαμε για το χωριο μας που κι εσυ και ο Γιαννης το αγαπατε.Πηγαινετε πιεστε ενα και δυο τσιπουρα.Αφηστε μακρια οσα σας χωριζουν και βρειτε αυτο που σας ενωνει .την ΑΡΑΧΩΒΑ .ο ιδιος εσυ μου χες πει οτι ο γιαννης ειναι καθαρος ανθρωπος κι εσυ ο ιδιος εχεις γραψει οτι λαθη δεν κανει οποιος δεν κανει τιποτα.Γιναν λαθη αλλα ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ θα ναι η Αραχωβα να κατεβει διασπασμενη στ αυτες τις εκλογες.Δεν ειναι ωρα για εγωισμους.Γιατι κι εσυ ξερεις οτι τα ονοματα που ακουγονται ειναι β διαλογης και μ ενα μονο κοινο σημειο.τον τοπικιστικο φανατισμο τους ενανιον της Αραχωβας.Διωξτε 3-4 αγκαθια ,βαλτε νεα παιδια και πορευτειτε ενωμενοι.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΑΣ.ενας φιλος και των δυο σας

παραλιακη φιλη είπε...

Τσοπανε αυτα τα περι προστασιας φουτζοπουλου αλλου.τοσα χρονια που ηραν η προστασια σου στον δημαρχο,στον προεδρο και τους αλλους που λοιδωρουσε ανενοχλητα ο καθε ανωνυμος.Σεβαστη η επιθυμια της καθε μιας να ετοιμασει πολιτικη καρριερα-αλλωστε την εκραξε ο ιδιος ο προεδρος στο fbook δημοσια-αλλα οχι και χωρις αντιλογο

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

Αγαπητη Ηλιανα
Αλλο η διαχειριση του καινουργιου (τοπικες κουλτουρες κ.λ.) ,κι αλλο η διαχειριση και θεσμικη θωρακιση των διαδικασιων και εκλεγμενων προσωπων.
Αλλο η απαξιωση των αιρετων. αλλο η ταπεινωση της εντιμοτητας και της διαφανειας. κι αλλο η στηριξη και μονιμα αποδεχτεις εξωθεσμικης λειτουργιας και δρασεις ακομα και στην οικονομικη επιτροπη του Δημου.
Σε ολη την χωρα ηταν κατι το καινουργιο για ολους με μονιμη στηριξη την ανοχη της κεντρικης εξουσιας στο λαθος.
(βλεπε ομορους Δημους).
Σε ολη την περιφερειακη ενοτητα δεν υπηρχαν δυο πολιτες που υποκαθιστουν θεσμους και εκλεγμενους.
Σε ολη την περιφερειακη ενοτητα δεν υπαρχει αλλος Δημος που να μην εχει κανει ουτε μια δημοπρατηση εργου εκτος απο τον δικο μας.
Ολα τα χωρια Διστομο Αραχωβα Αντικυρα Στειρι Ασπρα σπιτια εχουν τις διαφορες τους,αλλα εχουν και ενα σημειο αναφορας. Εναν κοινο παρονομαστη που δεν πρεπει να χασουν....
Πρεπει να την κανουν Θα ήταν μια καλή αρχή , δεν νομίζετε ;

ορεσίβιος φίλος είπε...

παραλιακη φιλη

Αδίκως λοιδορούσαν τον δήμαρχο,τον πρόεδρο και τους άλλους ανενόχλητα ο κάθε ανώνυμος;

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά όλοι τους και τις συνέπειες των πράξεών τους τις υποστήκαμε όλοι οι δημότες του δήμου ΔΑΑ.

Όποιος έχει παρωπίδες δεν βλέπει... εσείς τι λέτε ;

............... είπε...

Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα γιαι ειμαστε πραγματι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ στην Ελλαδα που

1.την εξουσια την ασκουσαν μη εκλεγμενοι

2.το γνωστο οικογενειακο περιββαλον μηνυει τον αντιδημαρχο αντικυρας,βριζει τον προεδρο του ΔΣ κι ο δημαρχος παρακολουθει ανημπορος

3.ο μοναδικος δημος που αντιδημαρχος δηλωνει μεσα στη πλατεια του χωριου της οτι εγω μπηκα για τον μισθο

4.ο μοναδικος δημος που ο προεδρος του ΔΣ παραιτειται εκτοξευοντας καταγγελιες και η αρχηγος της αντιπολιτευσης κανει τσιγαρο στο διαδρομο

4.και τελος ο μοναδικος δημος που οι παραπανω θελουν να ξαναεκλεγουν......................................................................................

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ Δ είπε...

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ VS ΣΑΜΟΥΗΛ 85-15

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ VS ΣΩΤΗΡΙΟΥ 75-25

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ VS ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ 75-25


ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ VS ΦΟΥΝΤΑ 65-35


ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ VS ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ(Σ η Θ)35-65


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μαθηματικός αερολογίες 5-95

POTIS@TOTIS είπε...

Τσοπανε μου τον Βουδα
εβαλες να κοιμαται
σε λιγο την παρενθεση
κανεις δεν θα θυμαται....

Τσοπανε μου τα θεματα
που βαζεις τον ζαλιζουν
και δινεις το δικαιωμα
τον Προεδρο να βριζουν....

Τσοπανε μου κι η Βαγγελιο
διακοπες θα παει
κι οταν με το καλο θα ρθει
για Βουλευτης.... θα παει!!!!!

Κανε καμια αναρτηση
για εργα και ημερες
πριν κοψουμε τα τσιπουρα
και βαλουμε ζαρτιερες....

Τσοπανε κανε αναρτηση
και μην κοιτας τ αστερια
γιατι με τετοιο υλικο
θα κοψουμε τα χερια...

Τσοπανε μου στο Δημος μας
με τα χωρια μας τ αλλα
εχουμε κανει ονειρα
κι αυτα ειναι μεγαλα...

Γι αυτο κανε αναρτηση
για τον τοπικισμο τους
και δεν τους φταιει πια κανεις
μοναχα το μυαλο τους.

Τσοπανε μου το ποιημα μου
αμα δεν αναρτησης
το Βουδα θα φωναζω Δημαρχο
μεχρι ....το μαντρι να κλεισεις.

Χαχαχαχαχαααα αντε γεια μας….








καληνυχτα αραχωβα είπε...

6,21 δεν θα διαφωνησω επι της ουσιας με τα νουμερα σου αλλα την κυρια που δεν εκλεχθηκε ποτε στην εξουσια την εστειλε ο αδελφος της.και για μενα πολυ καλα κανουν και οι γιαννελαιοι και ολοι οσοι δεν ασχολουνται πια.ο κοσμος δεν εκτιμα τιποτα και ποτε.πες μου ποσους αραχωβιτες βοηθησε η κυρια που αναφερεσαι μεσω του συζυγου της που ελυνε κι εδενε στη παραλια και ποσους ο σταθης.και δες μετα ποσα σχολια κατευθυνμενα του παν το ευχαριστω.κι ο θωμας τα ιδια θα παθαινε.δεν εκτιμαμε τιποτε λαμογια ειμαστε λαμογια θελουμε.καληνυχτα αραχωβα

Ανώνυμος είπε...

Σταθη ελα στο λαο σου..ολοι σε θελουμε....σταθερα...κοντα σου ...βοηθησε να βγουμε απο τη σαπιλα..ειναι χρεος σου...

Ανώνυμος είπε...

6 Μαρτίου 2014 - 4:43 μ.μ.

Σε αυτή τη χώρα «ευδοκιμούν» οι αυτόκλητοι σωτήρες...

4 χρονια στο δήμο Αραχωβας και 3,5 στο δήμο δαα έδειξαν οτι δεν εχει τα προσόντα αγαπητέ!!!!

Τα εργα και οι μερες του στην τοπική αυτοδιοίκηση μιλούν μόνα τους και τον ακολουθούν!

Ανώνυμος είπε...

Oi προηγουμενοι υπερασπιστη της σημερινης δημοτικης αρχης αφησαν ενα λαογραφικο,ενα γηπεδο ,το νερο,κατι τελος παντων,Εσεις τι ακριβως αφηνετε πισω εκτος απο τα τραπεζια γα τους κολλητους και τις αναθεσεις στους συγγενεις

αγιωργιτης είπε...

Αγαπητε τσοπανε παρακολουθω καιρο τωρα ολα τα σχολια και ωρες ωρες νοιωθω οτι καπιοι θελουν να μας παρουσιασουν μια αλλη αραχωβα λες κι εμεις δεν ζουμε εδω Λες και δεν ξεραμε ποιος θα διοικει αν βγει ο πατσατναρας δημαρχος δεν πα να υποσχοταν οτι ηθελε σε οποιαδηποτε συγκεντρωση.τον πτεραρχο τον φεραν απο το πουθενα και τον βγαλαν δημαρχο.Ποτε δεν ειχε ενδιαφερθει για την αραχωβα και εμεις οι παλαιοτεροι το ξερουμε καλα αυτο.1-2 φορες το χρονο ερχοταν.Λογικο ηταν να του παρει τα ηνια η παρακαθημενη κατι που ολοι ξεραμε οτι δεν θ ανεχθει ο σταθης και θα τιναχτουν ολα στον αερα.ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ οπως ξεραμε οτι ο συνδυασμος της βαγγελιως ηταν ο χειροτερος που κατεβηκε ποτε με κανα δυο εξαιρεσεις.το ξεραμε κι αυτο.οπως και τωρα ξερουμε οτι μονο ο προεδρος μπορει να νικησει τον πτεραρχο αλλα και αυτος δεν μπορεσε να αντιληφθει το χρεος του.αφηστε λοιπον την δημαρχια στην παρεα και μη γκρινιαζετε.εμεις τους ψηφισαμε ολους αυτους.αληθεια εκεινη η πνευματικη ηγεσια της ΑΕΠ χαρης,στεργιος και καπιοι αλλοι που βρισκονται η τελικα η σιωπη ειναι χρυσο

ΔΑΑ είπε...

Τσοπανε μου στο Δημος μας
με τα χωρια μας τ αλλα
εχουμε κανει ονειρα
κι αυτα ειναι μεγαλα...

Γι αυτο κανε αναρτηση
για τον τοπικισμο τους
και δεν τους φταιει πια κανεις
μοναχα το μυαλο τους.

Πηγή: http://tsopanos.blogspot.com/2014/02/blog-post_8184.html#ixzz2vIVky6dF

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΑ
ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΟΤΙΣ!
ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟCOCA!

Χάρης Αλμπάνης είπε...

Αγαπητέ φίλε αγιωργίτη.....
Δεν περίμενα ότι θα σου είχα λείψει τόσο πολύ....
Η σιωπή είναι χρυσός μόνο όταν δεν έχεις να πεις κάτι νέο, γιατί αυτά που γράφεις εσύ τώρα, έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί (τουλάχιστον από εμένα)εδώ και δύο χρόνια....
Θέλω να ξέρεις ότι δεν με ενοχλεί η ανωνυμία σου (αν και ο σχολιασμός σου έχει αρκετή δόση ειρωνείας), αλλά πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτά που γράφεις στο σχόλιό σου είναι η μισή αλήθεια ή ότι έχεις ακούσει αριστερά δεξιά και ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ότι σου έχουν πει και ότι έχεις συμπεράνει από μόνος σου.....
Αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά (για όποιο θέμα θέλεις και το γνωρίζω), μπορούμε να το κάνουμε αρκεί να ρωτήσεις συγκεκριμένα και χωρίς εμπάθεια για κανέναν....
Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρεις όμως είναι ότι τα ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΗΣ (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις), δεν της τα έδωσε ο Δήμαρχος αλλά ούτε τα πήρε μόνη της. Είναι νόμιμα εκλεγμένη από το Δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα είναι ψηφισμένη από όλους τους συμβούλους της συμπολίτευσης που εκείνο το βράδυ ήταν μπροστά στην ερώτηση που έγινε πρός τον κύριο Πατσαντάρα και είχαν αποδεχθεί την απάντησή του....
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ πολλά πράγματα από αυτά που έχουν συμβεί στην πραγματικότητα και δεν είσαι μόνο εσύ που δεν τα γνωρίζεις αλλά και πολλοί άλλοι ιντερνετικοί φίλοι που αναπαράγουν απλά ότι τους λένε από δω και από κει.....

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ,
ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ....
Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΗ,
ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....
ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ,
ΣΕ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟ...ΜΑΖΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ..... ,
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ..ΠΕΤΑΝΕ!!!!!!
ΝΕΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ , ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ,
ΘΑ ΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΑΡΑΧΩΒΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ,
ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ , ΟΧΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ,
ΓΙΑΤΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ , ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝΕ...
ΜΙΣΟΣ - ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ,
ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΜΕ .. .. ...

Ανώνυμος είπε...

Απ οτι φαινεται εχουν ζορισει τα πραγματα ,γιατι δεν εξηγειται αλλιως οι καθημερινες πρωινες αλλα και απογευματινες συναντησεις του Δημαρχου στο Λογραφικο με τον υπαλληλο του και με την δημοτικη συμβουλο , χωρις να γνωριζει καποιος αλλος συμβουλος κατι.
Τι να ειναι νραγε αυτο το τοσο συμαντικο ωστε να βρισκονται πρωι βραδυ οι τρεις τους και μαλιστα παραμονες εκλογων οταν μαλιστα διατυμπανιζουν δεξια κι αριστερα οτι δεν θα κατεβουν παλι.