Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Απολογισμός από την συνέλευση των κατοίκων στο Στείρι (29/11/2014)

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Στειρίου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ακόλουθα θέματα:
·         Ζώνες αντιπυρικής προστασίας: Καθαρισμός και συντήρηση δρόμων αντιπυρικής προστασίας και η διερεύνηση δυνατότητας διάνοιξης και δεύτερης ζώνης στη Σκαριτσά ( θέση Κούκος)
·         Ανεμογεννήτριες : Αντισταθμικά οφέλη και ημερίδα ενημέρωσης - εξέτασης  των περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων
·         Επέκταση ,συμπλήρωση δικτύου δημοτικού φωτισμού ( Προφήτης Ηλίας-Γκούρ τσιπούαμ , Μπέργουρας ,Πουλάκι-Καβουρκιές.
·         Ταχυδρομείο
·         Αγροτικό ιατρείο
·         Πίνακας ανακοινώσεων
·         Τοποθέτηση πινακίδων (οδούς-εξωκλήσια )
·         Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας
·         Ανάπλαση - αξιοποίηση Οσίου Συμεών και της ευρύτερης περιοχής
·         Επέκταση σχεδίου πόλεως
·         Χώρος εναπόθεσης  των αδρανών υλικών  
·         Ύδρευση- μετρητές
·          Κτηνοτροφία - οικόσιτη (Τόποι διαμονής, κανόνες υγιεινής, κανόνες βοσκής κλπ)
·         ΟΤΕ: Σύνδεση κέντρου με τον κατανεμητή Στειρίου
·         ΕΝΦΙΑ : Αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών
·         Ονοματοδοσία Δήμου ΔΑΑ


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη Λαγέ συγχαρητήρια. Ήταν μια πολύ σοβαρή, μεστή και δημοκρατική ενέργεια. Ελπίζω στην υλοποίηση των προβλημάτων που καταγράφηκαν, να βοηθηθείς και να τα λύσεις . Σου το εύχομαι ολοψύχως. Νομίζω ότι το κόστος είναι μέσα στο βεληνεκές του Δήμου ακόμα και σε αυτές τις κακές οικονομικές συνθήκες.
ΥΣ. Πατσαντάρα τα βλέπεις; Καταλαβαίνεις τώρα πόσο απλά ήταν τα πράγματα και πόσο δύσκολα τα έκανες με τις επιλογές σου; Επ’ ευκαιρία εκείνον τον περίεργο που είχες για δεξί σου χέρι (υπάλληλο) τι τον έκανες; τον απέλυσες; Ή τον κράτησες για ………. Ορντινάντσα;

Στειριώτης είπε...

Αγαπητή κυρία/ε καλημέρα σας

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά πιστεύω ότι συγχαρητήρια ανήκουν εξ ισου και στους: Σπάρο Τάσο (πρόεδρο τοπικής ενότητας Στειρίου) Μπέλλο Θοδωρή ( Δημ. σύμβουλο), Πάστρα Θανάση (Τοπικό σύμβουλο ) αλλά και στις Στειριώτισσες /ες συνυποψήφιους της δημοτικής παράταξής μου « Η επόμενη μέρα-όλοι μαζί».

Είναι μια προεκλογική δέσμευση , αρχίσαμε να την υλοποιούμε , σύντομα θα αρχίσουμε να καταθέτουμε προτάσεις που θα βοηθήσουν και θα συμβάλουν στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευημερία του χωριού μας αλλά και του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, όντως σε ένα κακό οικονομικό περιβάλλον.

Ανώνυμος είπε...

Three and the κούκος στη συνάντηση! ... και με απόντα τον Δήμαρχο, τον οποίο είχαμε καλέσει και τον περιμέναμε.....κατά τα άλλα όλα καλά , Στειριώτη έ ???

Ανώνυμος είπε...

4 Δεκεμβρίου 2014 - 8:38 μ.μ εισαι και λiγο ψευταράκος έ ??? γιατί γράφεις ανακριβιες έ ???,απ οσο γνωριζω ηταν γνωστό απο την αρχή οτι ο Δημαρχος δεν θα παρευρίσκετο στη συνέλευση και δεν αρρώστησε σαν κάποιος άλλους (σχολείο ή ονομα χωριού )....ο νοών νοείτω