Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο με θέμα «Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων».
Το Σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε υφιστάμενα αλλά και μελλοντικά στελέχη Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιία, Κυλικεία, Νοσοκομεία & Catering και επισιτιστικές επιχειρήσεις εν γένει που επιθυμούν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πρώτες ύλες και να υπολογίσουν σωστά & αποτελεσματικά το κόστος του κάθε προϊόντος για την επιχείρησή τους.
Το Σεμινάριο, διάρκειας 10 ωρών, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) στις 21 & 23 Μαρτίου το απόγευμα.
Η συμμετοχή για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είναι δωρεάν
Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων : 18 Μαρτίου 2011
Υπεύθυνος Προγράμματος, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Βοιωτίας, κα Μίνα Πελέκη, τηλ. 22610 28281 & e-mail peleki@viotiachamber.gr καθώς και να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου www.viotiachamber.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου