Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας


                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
 
 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας, θα ήθελε να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συντελεστές της θεατρικής παράστασης της ΣΤ΄τάξης του Δημοτικού σχολείου, και ιδιαίτερα στην κ.ΜΑΜΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (επιμέλεια-σκηνικά και κοστούμια) και στον κ.ΛΑΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ (μουσική και τεχνική επιμέλεια), που έγινε στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας, με τον τίτλο " ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ" .
 Η πραγματικά μεγάλη προσπάθεια των δύο παραπάνω εκπαιδευτικών στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία .
 Ο Σύλλογος Γονέων πιστεύει ότι αυτές οι προσπάθειες δομούν πραγματικά ένα σχολείο, δημιουργούν άριστες σχέσεις μεταξύ δασκάλων - παιδιών  και φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα σε όλη την σχολική κοινότητα . 
 
                                                                           
                                                                                 Με εκτίμηση
                                                               Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
                                                                     του δημοτικού σχολειου Αράχωβας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ? ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ? ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι να ναι το σχόλιο...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας, θα ήθελε να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συντελεστές της θεατρικής παράστασης της ΣΤ΄τάξης του Δημοτικού σχολείου (...)

ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ..ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΣΤΟ ΛΗΜΜΑ "ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ","ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ"..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ¨ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ¨ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ !!! ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ¨ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ¨ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ...ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ !!!