Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Άκυρο το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της 16/03/11, στην Αράχωβα


51 σχόλια:

gr είπε...

οταν σας ελεγα οτι οι ψωριαριδες δεν εχουν μπεσα μιλαγατε για μονιασμα κ.λ.πρεεεε αυτοι αλλαχαν τ ονομα σε μια νυωτα σε μια αποφαση θα κολονανε...κανενας στις 10 ιουνη.κανενας

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Κ. ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ?
ΔΙΑΦΩΝΕΙ?
ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ?
ΣΥΜΦΩΝΕΙ?
ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΝΤΙ ΤΩΝ 3 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ?

κκ είπε...

φουντα-δημακας-γαβριλης/μην ξεχνας αραχωβιτη

ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 6 ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΗ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ''ΜΠΡΑΒΟ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ... ΤΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΥΠΗΡΟ ΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΥΣ..

ΛΑΚΚ;Α είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

Ανώνυμος είπε...

3 εμπαθη κομματοσκυλα καναν τον δημο ανω κατω.πραγματικα χω απορια πως θα ξαναπατησουν στην αραχωβα.καλοπροαιρετε δηθεν αραχωβιτη αν οντως εισαι αραχωβιτης οπως και ο λακκ?α πεστε τα ονοματα σας να μαθει η αραχωβα οτι εχουμε χαφιεδες.δεν μπορει ενα χωριο που δεν το χωνευει ουτε ο ισκιος του να διοικησει τρια.κυρια γραντσιωτη να τους χαιρεσαι.περιμενω την τοποθετηση των αραχωβιτων συμβουλων της αντιπολιτευσης

ΓΜ είπε...

ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΚΥΡΙΩΤΗ ,ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ.ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΤΟ .ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞ.

dis.7. είπε...

Φουντά,Δημάκα,Γαμβρίλη,μην το πέρνετε πάνω σας. Δεν κερδίσατε και κανένα σοβαρό αντίπαλο! Τον Γιαννέλο νικήσατε. Σα να έπαιζε ο Ολυμπιακός με την Άνω Ραχούλα. Κάτι σα να κλέβεις εκκλησία.......
Ο αγώνας συνεχίζεται.........

Ανώνυμος είπε...

Κ. Προεδρε αυτοι οι τρεις κακως ασχολουνται με τα τυπικα του συγκεκριμενου συμβουλιου. Εσεις ομως με ολα αυτα που γραφετε σπερνετε διχονοια στους κατοικους των δυο χωριων. Σε λιγο θα μας βαλετε να παρουμε και τα οπλα η θα μας αποκυριξετε από Αραχωβιτες αν δεν συμφωνησουμε μαζι σας. Για ονομα του θεου μην μπλεκετε το μνημοσυνο των θυματων της σφαγης με την ανεπαρκεια τη δικη σας η οποιουδηποτε αλλου σε θεματα που δεν αξιζει τον κοπο να ασχολουμαστε..

γιαννελος σταθης είπε...

Αγαπητε ανωνυμε ο προεδρος του δ.σ δεν γραφει τιποτε μεχρι να ενημερωθει επισημα.ολο αυτο τον καιρο γνωριζω πολυ καλα τι γινοταν στο παρασκηνιο και θα υπαρξει επισημη τοποθετηση.αλλο αυτο ομως κι αλλο οι εκδηλωσεις της σφαγης.θα παρακαλεσω καμια αναφορα στην 10 ιουνιου.να το πω αραχωβιτικα,μην τα κανουμε ολα ισωμα.σεβασμος . υγ.εσενα μονιμε υβριστη dis 7 θα σου πω με χιουμορ οτι και οι πετρες ξερουν οτι ειμαι ολυμπιακος..εσυ τι ακριβως αλλο ξερεις να κανεις απο το να λοιδωρεις ανωνυμα.

ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑ είπε...

HΛΙΕ ?DIS7? Η ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ Η ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑ Σ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. ΤΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΟ.. ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΟΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ -ΝΟΜΙΜΑ- ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ... Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

ΤΗΛΕΜΠΟΥΓΑΤΣΑ είπε...

ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟ ,ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ.

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ είπε...

ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ...

ΖΙΖΑΝΙΟ είπε...

Παντα στη ζωη μετα απο μια ητα ερχεται μια μεγαλη νικη.Αν οι ολυμπιακαρες ολου του δημου καναμε συνδιασμο θα ηταν ο προεδρος δημαρχος.

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ είπε...

Προεδρε πρωταθλητη!
μην σε παρει απο κατω.
οποιος χανει στα χαρτια
κερδιζει στην αγαπη.!

κωνσταντινος είπε...

αννα μαρια αστο.δεν το χεις το ποιητικο.πλυνε καμια κατσαρολα

ΗΛΙΟΣ είπε...

Όλοι καταλάβαιναν ( ακόμα και οι πέτρες ) ότι κάτι στραβό είχε γίνει στο περιβόητο συμβούλιο της Αράχοβας. Το αποσαφήνισαν με καθαρό και ΝΟΜΙΜΟ τρόπο οι 3 σύμβουλοι. Δηλαδή έκαναν αυτό που τους ανάθεσε ο λαός του ΔΑΑ σαν αντιπολίτευση! ΈΛΕΓΞΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!
Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης, άρχισε τότε μια πολεμική εναντίον των 3 συμβούλων από επώνυμους, ανώνυμους και ¨ειδικούς¨ με ( στοχευόμενο ) σκοπό να στιγματιστούν στα μάτια των πολιτών του ΔΑΑ. Τουλάχιστον τώρα όλοι αυτοί ( αν διαθέτουν λίγη ευθιξία ), πρέπει και επιβάλλεται δημόσια να ζητήσουν ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
Σε αυτή την προσπάθεια ( τον έλεγχο της εξουσίας ), πήραν μέρος και οι θαμώνες του Τσοπάνη.
Τους γράφαμε τότε για το παράνομο της ενέργειας, τους αναλύσαμε διεξοδικά το άρθρο 67 παρ.10 και εισπράτταμε χαρακτηρισμούς ακατονόμαστους. Ενώ ήξεραν ότι η ένσταση ήταν για τη διαδικασία, αυτοί έντεχνα καλλιεργούσαν κλίμα, ότι η ένσταση ήταν για το θέμα που συζητήθηκε και για την Αράχοβα! ( Φαιδρότητες )
- Αν τώρα πάρουμε ως παραδοχή ότι δεν είχε γίνει καμία ένσταση και όλα είχαν κυλήσει όπως ήθελε ο πρόεδρος του ΔΣ, τι επακόλουθο θα είχε για τον ΔΑΑ; Τότε θα μπορούσε με ένα τηλεφώνημα να διενεργεί ΔΣ εκτός Διστόμου ( έδρας ) και πονηρά θα έκλεινε το μάτι σε όλους, ότι η έδρα είναι διακοσμητική, ότι εμείς κάνουμε κουμάντο, τότε οι αυτοκόλλητοι συνεργάτες και συμπαθούντες θα προπαγάνδιζαν ότι κάνουμε ΔΣ ¨όπου θέλουμε¨, ¨όποτε θέλουμε¨, έτσι κύριε Αλμπάνη;
Oι 3 σύμβουλοι λοιπόν, πέρα των άλλων, έσωσαν και το κύρος του Καλλικρατικού θεσμού, γιατί με την ένσταση, δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά απολυταρχικός τρόπος άσκησης εξουσίας, από οποιονδήποτε φιλόδοξο θεσμικό παράγοντα. Η μόνη εξουσία είναι το σωστά διοργανωμένο ΔΣ και οι αποφάσεις του!
Και φυσικά, μπορείτε να προσφύγετε ενώπιον της Εδικής Επιτροπής, κατά αυτής της απόφασης. Μπορείτε να μας αποδείξετε, ότι για το μόνο που νοιάζεστε, είναι το τραυματισμένο Εγώ σας!
Εδώ θα είμαστε να τα πούμε, γιατί είναι πολλά τα στραβά σε αυτόν τον δήμο!

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ είπε...

προς Κωνσταντινος ειπε...

ολου του κοσμου οι ανοιξες...
οταν τα ματια σου ανοιξες.-

ΤΗΛΕΜΠΟΥΓΑΤΣΑ είπε...

Ηλιε συμφωνω μαζι σου.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς Ιασων
διατυπωσε τα σχολια σου διαφορετικα για να μπορεσω να τα δημοσιευσω

Αλμπανης Χαρης είπε...

ΗΛΙΕ.....Οι ανθρωποι αρχικα ξεχωριζουν σε δυο μεγαλες ομαδες... Η πρωτη ομαδα ειναι αυτη που μιλαει ΑΝΟΙΧΤΑ και ΕΠΩΝΥΜΑ, εχοντας παντα το βαρος και την ευθυνη αυτων που λεει και η δευτερη ομαδα (που ειναι και η μεγαλυτερη) ειναι αυτη που λειτουργει σαν ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ, στα ΣΚΟΤΕΙΝΑ και ΑΝΩΝΥΜΑ.... Αυτα που εχω γραψει εγω, κατα λεξη, ειναι: 1)...διχασμο προκαλει η μη παρουσια των τριων δημοτικων συμβουλων για ενα πολυ σοβαρο θεμα για την Αραχωβα και επικαλουμενοι το νομο (μπορει να εχουν δικιο), παραμερισαν το ΗΘΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ και δεν ηρθαν ουτε τη θεση τους να υποστηριξουν... 2)...απο την στιγμη που εγινε ενσταση θα μαθουμε ολοι απο την αποφαση των αρμοδιων οργανων της περιφερειας...3)...πιστευω οτι οταν συντρεχουν τετοια θεματα πρεπει να γινοντε Δ.Σ, ΟΣΑ χρειαστουν, ΟΤΑΝ χρειαστουν και ΟΠΟΥ χρειαστουν..... ΗΛΙΕ, μαλλον εισαι κατ' επαγγελμα ΨΕΥΤΗΣ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, γιατι ολα τα παραπανω τα αλλαξες συμφωνα με τα δικα σου ΑΡΡΩΣΤΑ κριτηρια και τη δικη σου ΕΜΠΑΘΗ αποψη για το θεμα... Τα ΚΟΜΠΛΕΞ και τις δικες σου ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ που γραφεις για την εδρα, ειναι μονο στο δικο σου ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ και στην δικη σου ΜΙΚΡΗ ΨΥΧΗ.....Οσο αφορα τους θεσμους και τα οργανα που τους υπηρετουν, μαθε μια και καλη οτι εγω τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

προς αντ/ρχο Στειριου.Κατεβα απο το σκουποξιλο θα τρακαρεις σε κανενα συννεφο.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς Πόντιο
Μετα απο διαμαρτυρία που δέχτηκα, ανώνυμα σχόλια που αναφέρουν αμμεσα η έμμεσα, η αφορουν τον διαχειριστή του blog Στείριδα δεν θα δημοσιεύονται. Επώνυμα μπορείτε να στείλετε ότι θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ/ΡΧΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΟΞΙΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ΄ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΡΑΝΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ.

ΘΩΜΑΣ είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΥΠΟΥ ΗΛΙΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΜΕΣΩΣ.ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ Η ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ.ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ BLOG ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πολλα εργα για το Στειρι.Διοργανωσαν και πεζοπορια για να ξαποστασουν τα καημενα.Θα παει το πιωμα μετα συννεφο.Αντε βρε σας αξιζει και λιγη ξεκουραση.ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς Θωμά.
Δεν με ενδιαφέρει αν κάποις είναι συνάδελφος επώνυμος η ανώνυμος. Απο την στιγμή που μου έστειλε mail και νιώθει θιγμένος και μου ζητά να δημοσιεύω μόνο επωνυμα σχόλια που τον αφορούν το σέβωμαι όπως θα κάνω για τον καθέναν που θα μου το ζητήσει. Αν διαβασεις κατω αριστερά στην σελίδα μου το αναφέρω ρητά απο την πρώτη μέρα που ανέβηκε.
Σχετικά με τον πρόεδρο είναι προς τιμήν του που αντέχει την κριτική απο όπου και αν έρχεται, όπως και θα έπρεπε να κάνει ένα δημόσιο πρόσωπο. Κάποιες φορές με χιούμορ καποιες άλλες με αγανάκτηση πάντα απαντά στους επικριτές του όπως μόνο αυτός γνωρίζει.
Εάν μου απαγορεύσει και αυτός να δομοσιεύω σχόλια που τον αφορούν θα το κάνω.
Σχετικα με το αν έχω αφήσει να περάσουν βρισιές για τον πρόεδρο, αυτό δε έχει συμβεί και σε παρακαλώ να μου πείς που και πότε.
Σκληρή κριτική μπορεί βρισιές όχι.
Εσύ χρησιμοποιείς σωστή γλώσσα στο σχόλιο σου???????
Φτιάξε και εσύ ένα blog και χειρίσου το όπως θες αν δεν σου ταιριάζει αυτό εδώ. Το δικό μου όμως άσε με να το χειρίζωμαι όπως νομίζω εγώ και αν δεν σ'αρέσει τράβα εσύ να διαβάσεις τίποτα άλλο και όχι τον τσοπάνο.

ΟΣΙΟΣ, ΜΑΡΚΟΣ, ΑΝΩΝΥΜΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ Δ.Α.Α είπε...

Στο μικρό το δάσοs μεγαλώνουν πολλά ζωάκια, άλλα είναι άγρια όπωs ο κακόs ο λύκοs κι άλλα όμορφα και χαρούμενα όπωs ο λαγόs. Στο δικό μαs το δάσοs συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο...αντί ο κακόs ο λύκοs να φάει την κοκκινοσκουφίτσα, τον δασοφύλακα ή έστω τον τσοπάνο με τα προβατά του...ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΛΑΓΟΣ!!!Μετά από αυτό...όλα τα ζωάκια του δάσουs χάσαν τη φωνή τουs, κι έγινε το δάσοs ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ απ τη σιωπή......................

Ανώνυμος είπε...

Τι κόμπλεξ και αυτό με τον αντιδήμαρχο Στειρίου! Τόσο πολύ σας πονάει? Λίγη υπομονή τρία χρόνια ακόμη και θα πάρετε και εσείς σειρά. Αρπακτικά ε αρπακτικά!

3o mati είπε...

ειναι σωστο η λαθος κυριε Δημαρχε οτι για το ''εκτακτο Δ.Σ στην Αραχοβα'' αντι για κυριακη 13-3-11 εγινε τελικα 16-3-11 και θα επαιρνε και δυο -τρεις μερες ακομα παραταση
γιατι περιμενατε γνωστο νομικο συμβουλο να ερθει απο ελληνικο νησακι;;;;;;;;
''ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΟ Δ.Σ ΑΣ ΚΡΕΜΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΚΙ ΑΣ ΚΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΑΠ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΜΙΑ ΝΑΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ... ''
Ρομπα σε εχουν κανει Δημαρχε και εχει απο οτι ακουω και συνεχεια το πραμα....

ΝΜ είπε...

ΚΡΙΜΑ 3οΜΑΤΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΣΟΥΝ ΣΩΣΤΟΣ...ΚΑΤΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ

3o mati είπε...

ΠΡΟΣ ΝΜ ειπε...

ειμαι σωστος η λαθος;; ψαξε λιγο παραπανω το σχολιο μου και θα δεις μονος σου τι ειμαι απο τα δυο...''ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΟ Δ.Σ ΑΣ ΚΡΕΜΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΚΙ ΑΣ ΚΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΑΠ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΜΙΑ ΝΑΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...''αυτα τα λογια δεν ειναι δικα μου, ειναι λογια συνεργατη του Δημαρχου.

Τριτο Ματι είπε...

ΠΡΟΣ 3ο mati... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΑΘΟΣ... ΣΤΙΣ 13/3/2011, ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο Κ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ... ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κ.ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Κ.ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΟΒΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΜΕΣΑ... Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 15/3/2011 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ... ΤΟΤΕ Ο Κ. ΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΗΣΕ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

ΤΟ ΣΚΟΥΛΉΚΙ είπε...

ΓΙΑ
ΟΣΙΟΣ, ΜΑΡΚΟΣ, ΑΝΩΝΥΜΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ Δ.Α.Α

ΠΟΛΛΟΊ ΈΧΟΥΝ.

ΕΣΎ, ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

ΠΆΛΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ.

3o mati είπε...

ΣΥΝΟΝΩΜΑΤΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
Τιποτα παραπανω και τιποτα παρακατω.....!!!!!!!!!!

ΣΤΕΙΡΙΟΝ είπε...

ΒΡΕ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΤΟΣΗ ΜΑΣΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΚΟΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠ ΕΞΩ.ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΓΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΞΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι κάποιοι έχασαν την μάσα αλλά κάποιοι άλλοι την έχουν. Μήπως ξέρετε ποιοι αφήνουν τα λεφτά της αντιμισθίας στον Δήμο σήμερα? Να μας τους πείτε. Στο παρελθόν πάντως υπήρξαν αρκετοί τουλάχιστον στον Δήμο Διστόμου. Υπάρχουν και ονόματα και στοιχεία.

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Προς κυρίους και κυριούλες ανώνυμους
Πού αναφέρονται στο σκουπόξυλο για τον Αντ/χο.
Μά καλά έχετε πέσει τόσο πολύ χαμηλά δηλαδή έχετε γίνει ερπετά πού σέρνονται και σας φαίνονται οι διπλανοί σας θηρία? Όταν συναντιέστε με τον Αντ/χο του μιλάτε και δεν σας μιλάει και σας κοιτάζει περίεργα ? Μήπως ρίχνετε τα μάτια χαμηλά σαν τις σιγανοπαπαδιές και στρίβετε γιατί πιθανόν να μην θέλετε να συναντηθούν τα βλέματά σας? (και τον λόγο προφανώς και τον ξέρετε εσείς).Μήπως ήταν γλείφτης ή σαχλαμάρας από πρίν για να είναι και τώρα? Οσο για σενα πού θές να σου καθαρισει την παιδική χαρά εδω και τώρα (τώρα νοιάστηκες,γιατί περυσι τέτοια εποχή ήταν ομορφοκουρεμένα τα χορτάρια ) εγώ θα έλεγα αφού καίγεσαι τόσο πολύ για την παιδική χαρά (για ποιόν λόγο άραγε? Τα σχολεία είναι ανοιχτά ακόμα) να πάς να καθαρίσεις τά χορταράκια και σού υπόσχομαι ότι θα προτείνω στον αντιδήμαρχο να σε βραβεύσουν πρίν την παράσταση του καλοκαιριού και ο τίτλος της βραβευσης να είναι ο εξής < Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ >
Συνέλθετε και βγείτε από το καβούκι .Ολοι μας ξέρουμε τι ρολο παίζει ο καθένας .
Σήμερα αύριο μεθαύριο κάποτε θα μαθευτεί.Καί όταν θα μαθευτεί τότε αισθανομαστε μικροί και οι αλλοι μας φαίνονται καβαλημένοι και θηρία.Μήπως συμβαίνει το ιδιο και με εσάς άραγε? Λέω ,μήπως? .

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΕ......... ΗΛΙΕ.......... ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 18 Μαΐου 2011 6:27 μ.μ.

Εννοείτε τους κυρίους ( 1998 και 2002)που δεν θα έπαιρναν τα χρήματα αλλά θα έφτιαχναν κάτι στο χωριό.

Αυτό το ωραίο, αόρατο μνημείο που θαμπώνει όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Πες μας τα ονόματα και τα στοιχεία των ευεργετών για να τους μάθει ο κόσμος και να γράψουμε τα ονόματά του σε μαρμάρινη πλάκα.

Γιατί μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά.

Για τους κυρίους του 2006 ξέρουμε.

ΣΤΕΙΡΙΟΝ είπε...

ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΛΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙ/ΡΧΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΓΛΟΙΩΔΕΣ .ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΙΝ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΟΛΑΟΥΖΑ Ο ΑΝΤΙ/ΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

3o mati είπε...

Προς Τριτο Ματι....

ΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ στην πρωτη παραγραφο του σχολιου σου...΄΄Στις 13-3-2011,ημερα κυριακη και ωρα 9 το βραδυ εγινε....και αποφασιστηκε το εκτακτο δημοτικο συμβουλιο...΄΄

Υπαρχει ακομα το καλεσμα για εκτακτο συμβουλιο στο site ΔΗΜΟΥ την κυριακη το πρωι για εκτακτο δ.σ την τεταρτη.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ συνονοματε!!!!!

η κυρά Κατίνα είπε...

Εγώ είμαι η κυρά Κατίνα.

Αλλά βλέπω ότι είμαστε πολλοί .

Επώνυμα ορέ συνδημότες γράφτετα .

Φοβάστε και σκιάζεστε ορέ.

Δεν μας κρατάει ντίπ ορέ...

Τριτο Ματι είπε...

3ο mati... ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ... ΣΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ... ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE TOY ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΟΒΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 1101/14-3-2011 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ... ΤΩΡΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ;;; ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/3,Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3 ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/3.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.

3o mati είπε...

Τριτο ματι: επειδη οχι μονο γραφεις ψεματα, αλλα δυστυχως για σενα τα πραγματικα γεγονοτα οχι μονο δεν αλλαζουν, αλλα ουτε και μπορουν καποιοι «εξυπνοι» σαν κι εσενα να τα διαγραψουν, μαθε οτι εχουν εντεχνα αφαιρεσει απ το επισημο site του Δημου το καλεσμα για το εκτακτο Δ.Σ στην Αραχοβα. Υπαρχει ομως σε πολλα τοπικα blogs (Τσοπανος Αραχοβας Κυριακη 13/3/11, Διστομο Κυριακη 13/03/11 ανάρτηση ωρα 17:35, και υπηρχε και σε γνωστο τοπικο ροζ blog που και σε αυτό ξαφνικα ως δια μαγειας το κειμενο εξαφανιστηκε)και προφανως υπαρχει και στον φακελο της Περιφερειας..

ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
11/03 Παρασκευη, συναντηση μηχανικων
12/03 Σαββατο, τηλεφωνικη περιφορά της «εικόνας» του προεδρου του Δ.Σ στους συμβούλους
13/03 η προσκληση αναρτημενη στον κυβερνοχώρο

Τωρα συνονοματε, οποιος απo τους δυο μαs γραφει ανακριβιες, το λιγοτερο που πρεπει να κανει θα ειναι να πει δημοσια συγνωμη με ενα σχολιο του στο blog του Τσοπανου.

ΥΓ. Στον Τσοπανο της Αραχοβας ερχεσαι δευτερος, αυτο μην το ξεχνας….

Τελος ευχαριστω τον παραπανω σχολιαστη με το ψευδονυμο «αντικειμενικος» γιατι κι αυτος οπως κι εγω γραφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

Τριτο Ματι είπε...

3ο mati... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΟΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ BLOG KAI ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΩ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ( ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΕΙΚΟΝΑΣ)... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ...

3o mati είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...

Πηγή: http://tsopanos.blogspot.com/2011/05/160311.html#ixzz1MsfSP98v

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ είπε...

ΓΙΑ 3ο mati
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ!
ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚ.ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ;
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡ.!!!