Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Σύλληψη Ντομινίκ Στρος Καν με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης


Στη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το Σάββατο με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου στο Μανχάταν.
Τρεις αστυνομικοί, λίγα λεπτά προτού αναχωρήσει η πτήση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στις 4:45 από το αεροδρόμιο Κένεντι για το Παρίσι, τον έθεσαν υπό κράτηση.
Ο 62χρονος πολιτικός, που έχει το παρατσούκλι του "μεγάλου γόη", όπως επισημαίνει σε αποκλειστικό άρθρο της New York Post, φέρεται να επιτέθηκε σε καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel μόλις μπήκε στο δωμάτιό του, να την πέταξε στο κρεβάτι και να την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ.
Η γυναίκα, όπως αναφέρει
δημοσίευμα της ΝΥDaily News, κατόρθωσε να διαφύγει από το δωμάτιο και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφυγε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.
Ώρες προτού συλληφθεί ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, υπήρχαν φωνές που ανέφεραν ότι ήταν στόχος εκστρατείας λασπολογίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.
"Υπάρχει τώρα μια δομημένη και ενορχηστρωμένη εκστρατεία, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Νικολά Σαρκοζί και τους στενότερους συμμάχους, να επιτεθούν στο χαρακτήρα του Ντομινίκ Στρος Καν", δήλωνε o Jean-Marie Le Guen στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.
 
Η είδηση αναμεταδίδεται μέσω Twitter και από τους New York Times, που αναφέρουν στην ανάρτησή τους ότι ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.  Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Πολ Μπράουν, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο, καθώς και στο παρελθόν πολλά δημοσιεύματα τον ήθελαν να διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις.
Ο πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, επρόκειτο να συναντηθεί με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, προκειμένου να συζητήσουν για την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη, την πορεία της Ελλάδας και την έκθεση των ελεγκτών της τρόικας.
http://news247.g

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ναί αλλά εμάς μας άρεσε και δεν τον καταγγείλαμε, ενώ η καμαριέρα στην Αμερική ήταν τίμια και του έκανε μήνυση