Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η Ευαγγελία Γρανιτσιώτη σχετικά με την πρόταση για τα δημοτικά τέλη

                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ


Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας  ΔΑΑ, κ. Ευστάθιος Γιαννέλος, υιοθέτησε και δημοσίευσε την πρόταση του τ. Προέδρου του Δ.Σ Αράχοβας, κ. Γεωργίου Ανδρέου σχετικά με την καταμέτρηση των πραγματικών τετραγωνικών των σπιτιών που ηλεκτροδοτούνται.
Είναι μία πρόταση εξαιρετικά θετική, την οποία εφήρμοσα σαν Δήμαρχος Αράχοβας την τετραετία 1982-1986  είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα (δεν έγινε καμία αύξηση των δημοτικών τελών την πρώτη διετία) και η αποδοχή ήταν καθολική από τους δημότες μας.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 23/05/2011 ελπίζω να συζητηθεί, ώστε να ανατεθεί κατευθείαν στους Μηχανικούς του Δήμου μας (ο χρόνος που απαιτείται είναι μικρός, περίπου ένας μήνας) να αφορά το σύνολο του Δήμου και να ισχύσει την επόμενη χρονιά.
Επίσης μια δεύτερη πρόταση που έχουμε να συζητήσουμε, εάν το Προεδρείο το εγκρίνει, είναι η πληρωμή των δημοτικών τελών να γίνεται ανά τρίμηνο ή τετράμηνο, επίσης σε όλο τον Δήμο, έτσι ώστε οι πολίτες να μην επιβαρύνονται στο τέλος του χρόνου, μια πραγματικά δύσκολη περίοδος με αυξημένα έξοδα.

    ΕΥΑΓ.ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

5 σχόλια:

3o mati είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ!!!!!
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ Δ.Α.Α ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.

giannisdistomo είπε...

ΜΑΖΙ!!!!!! ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α

Ανώνυμος είπε...

ρε τριτο ματι οταν ειπε το ιδιο ο γιαννελος κακος.τωρα μπραβο.ρε εισαι εμπαθης

3o mati είπε...

ρε ανωνυμε οσο εγω ειμαι εμπαθης αλλο τοσο εισαι και συ ο γιαννελος.....

Ανώνυμος είπε...

τριτο ματι ασε τον γιαννελο-αυτος την δουλια του κανει- κι απαντησε σε μενα.ποια ειναι η θεση σου για την κλοπη του ονοματος.ποια ειναι η θεση σου για την εικονα της αντιπολιτευσης.το παλιο τριτο ματο ασκουσε κριτικη βαρβατη.εσυ ολο προσωπικες εμπαθειες γραφεις