Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Live το σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Ξεκινάμε σήμερα την προσπάθεια μας για live μετάδοση του Δ.Σ. μέσω internet.
'Οσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν μπορούν να συνδεθούν στην παρακάτω δ/νση σήμερα Δευτέρα 23/5/2011 και ώρα 19:30.
 
ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ
ΥΓ.ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωρε κοματοσκυλα τα χετε ξαναδει αυτα.αιντε ωρε βριστε παλι

ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ είπε...

ΕΛΠΙΖΩ Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Απο Mozila και Opera έχει προβλήματα με internet explorer δουλεύει.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Με firefox κανένα πρόβλημα. Μπράβο και πάλι για την εξαιρετική προσπάθεια

Ανώνυμος είπε...

Η αντιπολίτευση είναι παιδική χαρά. Ευτυχώς που βάλανε κάμερα και βλέπουμε. Ρε Βαγγελιώ κάνε κάνα διάλειμμα για να μπορέσετε να έχετε ενιαία γραμμή.

Ανώνυμος είπε...

Katapliktiko. Tha to vlepo apo to Spiti mou

στελιος είπε...

γιανελος πατσανταρας χθες πηραν το σκαλπ της αντιπολιτευσης.αν υπηρχε πολιτικος εισαγγελεας εκεινον τον δημακα που ειπε οτι ποτε δεν πηρε η βαγελιω το χρισμα του πασοκ επρεπε να του βαλι 6μηνη αργια .γιαννη-σταθημπραβο

ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ.1)ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΡΙΞΑΝ ΕΝΑΝ ΥΠΝΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ.2)ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. 3)Ο ΜΙΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΡΚΑ ΤΟΥ ΕΜΠΑΖΕ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ.4)Ο ΖΑΚΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.5)Ο ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΑΡΘΡΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ. 6)ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ) ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΩΤΑΓΕ).7)Ο Κ.ΛΙΤΣΟΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙ, ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ. 8) ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Κ.ΛΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΡΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Ανώνυμος είπε...

H ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΡΩΤΟΣ,ΟΚΑΝΕΝΑΣ.ΟΙ ΑΝΤΙ/ΡΧΟΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΝΩΣΕΩΝ,ΜΟΥΓΚΑ.ΗΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ,ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΥΚΙΡΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ,ΑΣΧΕΤΟΣ,ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑΜΠΩΣΕ Η ΚΑΡΑΦΛΑ,ΚΑΙΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

Α Ε Π είπε...

ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ,ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ-ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Κακόμοιρος είσαι και ελαφρύς γιατί όσοι είδαν το συμβούλιο κατάλαβαν πολλά.Φιμωμένους τους έχουν.Σε λίγο θα ακούσεις και το ΜΠΑΜ???
Τότε θα δούμε ποια σώβρακα θα ιδρώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Σε μερικούς φαίνεται ο εκνευρισμός.Με το ζόρι τους κρατάνε.Δεν θα πάει μακριά.Έχει άτομα που δεν ανέχονται και πολλά ζοριλίκια.

ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ Α.Ε.Π. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.

αραχωβιταρος είπε...

ρε παιδια περασαν 24 ωρες κι ακομη να βγει η ανενταχτη διστομιτισσα.ο ηλιος,ο δις 7, και το 3 ματι το πλαστο η αννα μαρια και να πουν οτι η live μεταδοση ηταν εργο σκοτεινων αραχωβιτικων κυκλων καθοδηγουμενων απο τον γιανελο οι οποιοι παρεσυραν τον δημακα να ξεχασει το κομμα του ,και τους συμβουλους της αντιπολιτευσης να βολοδερνουν.αισχος ανενταχτη.αρχιζεις και χαλας.ουτε μια βρισια στο γιαννελο,στους αραχωβιτες.θα παθουμε στερηση

3o mati είπε...

αραχωβιταρε σε λιγο ο κ. γιαννελος μπορει και να ξεχασει το ονομα του ''κανε λιγακι υπομονη....καινουργια αγαπη θα σου ....''οπως λεει και το ασμα το λαικο.
καλει η μπλοφα του αλλα εχει και αλλους γυρους το παιγχνιδι.κανε υπομονη γιατι το μεγαλο κολπο τωρα αρχιζει και επειδη το ξερει τρεμει ο δικο σου κι ας το παιζει ανετος.

ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΑΡΑΧΩΒΑΣ είπε...

ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ:

-2.000000 ΕΥΡΩ

ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ:

-2.000000 ΕΥΡΩ

ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ

ΔΙΣΤΟΜΟΥ:+ 130.000 ΕΥΡΩ



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

και στις αμεμογενητριες που πουλησε το ποσοστο που κατείχαν οι διστομιτες για όλη τους την ζωη!!!!

Δ.Α.Α είπε...

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ
ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΑΠ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΠΝΟΣ.ΣΣΣΣΣΣΣΣΤ ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

σταματηστε το παραμυθι γι΄αυτα που πουλησε ο πανουργιας,επειδη η εταιρεια θα εκανε αυξηση του μετοχικου της κεφαλαιου,κατι που δεν μπορουσε να ακολουθησει ο δημος πουλησε τις υπαρχουσες μετοχες για 30.000 περιπου ευρω,αυτο ηταν ολο.ευτυχως ο κ.πανουργιας αλλα και οι προκατοχοι του στο διστομο λειτουργησαν με συνεση και μετρο και τωρα ο νεος δημος μπορει να στηριχθει.

Δ.Α.Α είπε...

ΜΙΧΟΣ-ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΝΤΑΡ 2ΠΛΟ!!!!!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΡΑΖ

AL είπε...

ΤΑΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ....
ΚΑΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΗ .Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι Κ Α Ι Ο Μ Ι Χ Ο Σ ...

ΑΓΝΗ είπε...

ΑΡΩΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ .

ΤΗΛΕΜΠΟΥΓΑΤΣΑ είπε...

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ
ΥΓ.ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


Πηγή: http://tsopanos.blogspot.com/#ixzz1NRFHoiNP


ΜΕ 40.000 ΕΥR.ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;;;
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!!!!

DISTOMO GR είπε...

Προς τον παραπανω ανωνυμο.
Αυτη ειναι η αληθεια που γραφεις.
Ο κυριος Πανουργιας εκανε οτι θα εκανε ενας
Αξιος Δημαρχος!!!
Παντα σε συνεργασια με τους προκατοχους του και ολο το Δ.Σ
-ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ
ΔΗΜ.ΑΡΧΟΝΤΕΣ-!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

DISTOMO GR ΣΒΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ: ΑΞΙΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ. Το αλλο με τον τοτο το ξερεις;

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.προς πατσανταρεους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΠΟΛΗ; ΓΙΑ ΜΕΖΕ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΠΟΛΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΚΟΜΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ(ΤΗΣ ΕΠΤΑΠΟΛΙΣ).

ασπρα είπε...

σαββατο μεσημερι αντικυρα.τεα τετ γιανελος-μιχος.το ενα τσιπουρο πισω απ ο τ αλλο.οταν τελειοσανε γελαγαν και τα αυτια του συνδικαλα.σας το χο ξαναγραψει. ο μιχος ειναι παλια καραβανα.βλεπει να ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ καιηθελε χοντρη σανιδα να κρατηθει.θυμηθειτε το αυτο οσοι γραφατε μιχος-γιαννελος διπλο.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ είπε...

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΑΤΕΤ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΣΠΡΑ ΜΟΝΟ Η ΣΟΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΗΣΥΧΕΙ.ΑΚΟΥΜΕ ΕΜΕΝΑ.Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΑΧΙΕΣ.