Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Νύχτα τρόμου στον Παρνασσό - Ανθρωποκυνηγητό για τους δραπέτες των Τρικάλων που πυροβολούσαν με καλάσνικοφ


Νύχτα τρόμου στη Βοιωτία – Ανθρωποκυνηγητό για τους δραπέτες των Τρικάλων που πυΟλονύχτιο θρίλερ εκτυλίχθηκε σε Βοιωτία και Φθιώτιδα όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν και καταδίωξαν για περισσότερες από τρεις ώρες ορισμένους από τους δραπέτες των Τρικάλων, ωστόσο, έπειτα από σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών εκείνοι κατάφεραν να διαφύγουν...

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας εντόπισε τους δραπέτες σε ένα κλεμμένο Lada Samara στην περιοχή Πολύδροσο, ενώ εκείνοι όταν αντιλήφθηκαν ότι το όχημα που τους ακολουθούσε ήταν της ΕΛ.ΑΣ. επιτάχυναν και χάθηκαν μέσα στους δαιδαλώδεις αγροτικούς δρόμους τους Παρνασσού.
Επειτα από κινητοποίηση των αρχών στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία, ενώ το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε τουλάχιστον άλλες τρεις φορές με τους δραπέτες να καταφέρνουν να ξεφύγουν μέσα στο πολύπλοκο δίκτυο και τους χωματόδρομους.
Οπως μεταδίδει το lamiareport έπειτα από λίγη ώρα έκλεψαν μια ασημί κλούβα από τη Δαύλεια και με αυτή κινήθηκαν προς τη Βοιωτία, ενώ μετά τις 2 τα ξημερώματα βρέθηκαν μπροστά σε μπλόκο της ΟΠΚΕ, στα σύνορα των νομών Φθιώτιδας και Βοιωτίας.
Οι αστυνομικοί που δεν γνώριζαν ότι οι δραπέτες είχαν αλλάξει όχημα αιφνιδιάστηκαν, ενώ εκείνοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ. Ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυρών, αλλά οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο όχημα.
Από τη συμπλοκή δεν τραυματίστηκε κανένας αστυνομικός, ενώ η κλούβα βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα παρατημένη στους Δελφούς.
Σε εκείνο το σημείο οι κακοποιοί έκλεψαν ένα φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν προς τον Παρνασσό.
Οι Αρχές της περιοχής βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό, καθώς εκτιμάται ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί έχουν βρει καταφύγιο στο βουνό, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται την ώρα που αναμένονται ενισχύσεις και από την Αθήνα.


http://www.palo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: