Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Στο Λιβάδι Παρνασσού βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο του π. Υπουργού - Βρήκαν μέσα και καλάσνικοφ

Και τι δεν βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητο του πρωην Υπουργού...
Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, μετά από συνεχείς και εκτεταμένες έρευνες, που έκαναν από τα ξημερώματα της Κυριακής, κατάφεραν να εντοπίσουν σε ερημική τοποθεσία κοντά στο Λιβάδι Παρνασσού, το κλεμμένο λευκό VOVLO, του πρώην υπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου, αδελφού του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Αθ. Ανδρεουλάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκαν: Ένα όπλο Καλάσνικοφ, σφαίρες, πυροκροτητές, δυναμίτιδα κ.α., γεγονός που μαρτυρά, κατά κάποιο τρόπο και την ταυτότητα των δραστών.

Το λευκό VOVLO κλάπηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από το εξοχικό του π. Υπουργού στην περιοχή της Ερατεινής Φωκίδας.



Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι, την ώρα που κοιμόντουσαν οι ιδιοκτήτες, πήραν τα κλειδιά και έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έκλεψαν και το αυτοκίνητο από το εξοχικό σπίτι του πρωην Διοικητή της ΔΕΗ Γιώργου Μπιρδιμήρη, που είναι στην ίδια περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στο σπίτι του πρωην υπουργού είναι και το εξοχικό του αδελφού του, ο οποίος είναι Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τέλος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο όμως είναι καμένο.

Και τα δυο κλεμμένα αυτοκίνητα θα ερευνηθούν εξονυχιστικά , μήπως ταυτοποιηθούν οι άγνωστοι δράστες.


 http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: