Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Συλλυπητήρια του Γιάννη Σταθά για τον χαμό του αστυνομικού στο Δίστομο



 

Εκφράζω  τα  θερμά μου  συλλυπητήρια στην οικογένειά του  και στο Αστυνομικό Σώμα του αδικοχαμένου Αστυνομικού  Ανδριτσόπουλου  Γεώργιου, που υπηρετούσε στο ΑΤ Λιβαδειάς και  έπεσε την ώρα του καθήκοντος.

                                                               
                                                                                                              
                                 Ο  Βουλευτής    Βοιωτίας
     ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ
                                         Σταθάς Γιάννης



5 σχόλια:

1965 είπε...

ρεεε τσοπανακο εδω στο fbok γινεται της τρελλης με τη κινηση του τεως για τον υπαρχιφυλακα κι εσυ ουτε μια αναφορα.αν ηταν για καμμια βρισια και ειρωνεια θα το χες πρωτο θεμα.κοιτα μη ξεχασεις καμια γραμη του φιλου σου του σταθα.πορωμενοι ε πορωμενοι

Ανώνυμος είπε...

καλα στα λενε τσοπανε.αν ειναι γα καμμια κατινια για το δημο η κανενα αθρο τπυ περισπουδαστου γιαννη που τα καφενεια δεν τα ξερει που πεφτουν τρεχεις να το βαλεις.τωρα γινεται μια μεγαλη κινηση κι ουτε κουβεντα για τον αστυφυλακα

Ανώνυμος είπε...

Ρε αισχροί, που καταντήσατε; Θέλετε να κάνετε όλους τους κατοίκους αυτού του τόπου ζητιάνους; Ρωτήσατε αυτή την οικογένεια αν έχει ανάγκη τη ν ελεημοσύνη σας; Αλλά έτσι μάθατε τόσα χρόνια , να ελέγχετε τον κόσμο με διορισμούς και ξεροκόμματα. Άιντε να χαθείτε στην τελική.

Ανώνυμος είπε...

O τέως είναι και πολύ κιμπάρης. Πάντα να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος!!!!

θωμας είπε...

ανωνυμοι των 8.27 και των 9.38 πρεπει να εισαστε πολυ αρρωστοι αν βρηκατε και σε μια απλη ανθρωπινη κινηση να πειτε.ντροπη σου και σενα τσοπανε που τα δημοσιευσες.δεν τρωγεστε με τιποτα.