Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Εκλογες

Σαν ενας απλος τσοπανος δεν θα προσπαθησω να παρω θεση υπερ του ενος η του αλλου υποψηφιου για τις επερχομενες εκλογες. Αυτο θα γινει για να μπορω να φωναζω οταν πρεπει σε ολους.
Για να τους ξεμπροστιαζω οταν αφηνουν πενταοροφα και επταοροφα να ξεπηδουν στο χωριο και να κανουν τα στραβα ματια.
Οταν αφηνουν οφειλετες με λογαριασμο υδρευσης πολλων χιλιαδων ευρω και δεν τους κοβουν το νερο ενω εγω δεν εχω αφησει ποτε απληρωτα τα λιγα ευρουλακια που λενε οτι χρωσταω.
Οταν βρισκωνται και τρωνε και πινουν το βραδυ με τα λαμογια τα οποια φυσικα την αλλη μερα δεν μπορουν να τα κηνυγησουν οποτε και αν χρειαστει.
(με τι μουτρα να γινεις κακος στον χτεσινο σου οικοδεσποτη, δεν λεει)!!!!!!!!!
Οταν....
Οταν...
  Ευχωμαι οι καθ ολα αξιολογοι υποψηφιοι να μας αποδειξουν με πραξεις οτι ολα αυτα που λενε προεκλογικα δεν ειναι φουμαρα αλλα τα πιστευουν.
  Τελειωνωντας θελω να πω οτι ο τσοπανος επειδη ειναι καχυποπτος, μετα τις εκλογες θα ηθελε να ξερει που τα βρηκαν και ποσα χρηματα χαλασαν οι υποψηφιοι,( ΟΛΟΙ, οχι μονο οσοι κερδισουν).
Νομιζω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα να μας πουν ποσα χαλασαν για  να πληρωσουν τα ενοικια των εκλογικων κεντρων, τα εντυπα τα τραπεζια κλπ κλπ κλπ.,. εξ αλλου το ειπε και ο υπουργος οικονομικων τιποτα χωρις αποδειξη.
Οι δικαιολογιες τυπου δεν πληρωσα γιατι ο τυπογραφος ειναι φιλος , ο ταβερνιαρης ξαδελφος και ο ιδιοκτητης του εκλογικου το παραχωρησε αφιλοκερδως ειναι για τα προβατα και οχι για τους αραχωβιτες. Οταν και αν συμβει κατι τετοιο, ο τσοπανος θα το μαθει, οπως θα μαθει και το τι πληρωσατε οταν πληρωσετε, γιαυτο προσοχη θελω μονο αληθειες.
  Ο μονος λογος που το ζηταω αυτο ειναι γιατι θα ηθελα ο νεος μου δημαρχος καθως και η αντιπολιτευση να μην "χρωσταει" τιποτα και σε κανεναν. Ουτε χρηματα ουτε χαρες.............

46 σχόλια:

ΒΕΡΒΕΛΙΑΣ είπε...

Μπράβο τσοπάνο, άρχισες σταράτα απο τα πιπεράτα θέματα όπου φαίνεται θα πάει η γκλίτσα σύννεφο.
Αλήθεια , μήπως έχεις φτιάξει και το έξυπνο μαντρί ? αυτόματο πότισμα - σταύλισμα - ξεσκάτισμα βόσκημα και επιτήρηση απο το google earth στον e-βοσκότοπο ? με αυτόματο κράξιμο κατά του λύκου ?

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Ολα ηλεκτρονικα φιλε e-βοσκη, e-αρμεγμα, και μαντρωμα με teleconference μαζι με το τσοπανοσκυλο.
Ευχαριστω σταθη να ξερεις οτι παντα θα τα λεω ολα οσο και οσους και αν πονανε. Καλα και κακα.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε τσοπανο ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ γιατι η πολυφωνια ειναι πολυ καλο για ολους.
Βλεπω οτι ο φιλος ΣΤΑΘΗΣ το ......εμαθε αμεσως και ετρεξε να γραψει, και ισως να θελει να περαση καποιο αλλο προφιλ σε αυτο το μπλοκ, απο εκεινο που εχει στον ΝΤΕΛΑΛΗ.
Εγω γι αυτο ειμαι εδω ομως για να του θυμιζω τις υποσχεσεις που εχει δωσει ,για αποκαλυπτικες ειδησεις στον ΑΧΟ ,για συνεντευξεις φωτια ,γιατι δεν εγινε το συμβουλιο, και το ΜΕΓΑΛΟ που περιμενουμε ολοι φιλε ΤΣΟΠΑΝΗ ειναι να καλεσει τους ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.
Για να το κανεις ομως αυτο πρεπει να εισαι ΤΡΑΓΑΚΙ και οχι γιδα , πρεπει να εισαι ΚΟΚΚΟΡΑΣ και οχι κοτα.
Φιλε ΤΣΟΠΑΝΗ και εσυ οποιο προβατο δεν καθετε καλα δεν του δειχνεις την μαγκουρα σου , και του μετρας τα παιδια.Ε αυτο εχουμε και εδω μονο λογια για ψηφους και τιποτα αλλο.

ΣΤΑΘ ΑΡΕ ΝΑ ΜΗ ΞΗΧΑΣΕΙΣ ΤΣ ΟΥΡΚΟΥΤΟΥΣ....ΑΒΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΙΙΙΙΙΙ

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Μ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΞΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ .ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ Τ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΚΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ Η ΑΝΩΝΥΜΗ.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΑ....ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ...ΩΣ ΕΔΩ.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Αποφαση μου ηταν να αφησω ελευθερο το πεδιο των σχολιων για να μπορει να εκφραζεται ο καθενας ελευθερα.
Βοηθηστε με να το κρατησω ετσι
Προσωπικη μου γνωμη, (και μην πειτε οτι στηριζω τον γιαννελο γιατι θα πιασω την γκλιτσα και θα σας αλλαξω τα φωτα),ειναι οτι σχολια σε προσωπικο επιπεδο καλο θα ηταν να ειναι επωνυμα.
Εγω παντως δεν θα λογοκρινω τιποτα απλως θα παρακαλεσω να διατηρησουμε ενα επιπεδο λεβεντιας και αξιοπρεπειας που αρμοζει σε ελληνες τσοπανους

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΦΟΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΝΧΟ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ.

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ......ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΩΠΑΝΥΚΑ...................

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ.ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΚΟΠΟ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ.. ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ.. ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ!

Στειριώτης είπε...

Καλοτάξιδο

Στραβων είπε...

Ανώνυμε εμ γράφεις κταμάρες εμ τις στέλνεις και δυο - δυο.

Καλή αρχή τσοπάνη.

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΟΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ?ΑΠΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΒΑΓΕΛΙΩ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ Θ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.ΟΧΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΛΑΣΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Τη λάσπη που έριξες Στάθη άρχοντα θα την φας όλη.. Θα φροντίσουμε όλοι γι αυτό!! Πες αντίο στο δήμο!

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

Α ΜΑΛΙΣΤΑ.ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΓΕΛΙΩ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙΟ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΗΔΗ.ΤΕΛΟΣ.

Γ.Δ,Ν.Μ, είπε...

ρε σταθη τι του απαντας.δεν καταλαβες ακομη οτι ειναι λεοντιοτσιριμοκικος.τους πειραξε η συνεντευξη

τσιριμοκο-λεοντικοσ είπε...

.ολο μαλακιες λετε.

Ανώνυμος είπε...

Στάθη δεν έχετε ελπίδα.. Τον έφερες και σε ένα μήνα θα βγεί!; ελληνάρα; Πατριωτικούς χαιρετισμούς και αντίο!! Ότι διόρισες διόρισες..Ούτε τον ξέραμε ούτε και θέλουμε!!

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΟΝΤΟΓΙΟΡΤΗ.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!! ΠΑΛΙΟ ΧΟΥΝΤΑ!

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Οπως εγραψα και χτες δεν θελω να βαλω φιλτρα ουτε να λογοκρινω κανεναν ειλικρινα θα ηθελα να με βοηθησετε να κρατησω αυτο το blog ανοιχτο για ολους.
Εκεινο που δεν θα ανεχτω ειναι να γινω βημα για πεταγμα λασπης ,υβρεων,
και προσβολων σε προσωπικο επιπεδο, ποσο μαλλον οταν αυτες κρυβωνται πισω απο την ανωνυμια απενατι σε καποιον που εχει το θαρος να τους απαντα επωνυμα.
Ειμαι ο τελευταιος σε αυτον τον κοσμο που θα υποστηριξει τον γιαννελο, θα τα ακουσει και αυτος οταν ελθει η ωρα του.
Παρολαυτα δεν μπορω παρα να πω οτι εμεις οι τσοπανηδες θεωρουμε ΛΕΒΕΝΤΙΑ το να στεκεσαιΕΠΩΝΥΜΑ πισω απο τα πιστευω σου, (οποια και αν ειναι αυτα),και ΞΕΥΤΙΛΑ,(για να μην πω χειροτερα) , το να βριζεις καλλυμενος πισω απο την ανωνυμια.
ΛΟΙΠΟΝ "ΑΝΩΝΥΜΕ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ "ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ"
ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΣΥ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ.

ΤΣΟΠΑΝΟΒΡΑΚΟ είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΣΟΠΑΝΟ ΔΕ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΣ ΕΜΑΣ;ΕΣΥ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ;ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΒΙΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ''ΜΑΝΤΡΙ'' ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΟ ΓΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Εγω δεν βριζω κανεναν.
Αν χρειαστει να το κανω θα το κανω επωνυμα.
Λυπαμαι που εγινα το μεσον για να βγαλουν καποιοι σαν και εσενα τα απωθημενα τους.
Δεν πας πουθενα αλλου να ξεσπασεις; μαλλον λαθος μερος βρηκες αν νομιζεις οτι εδω μπορουμε να ανιμετωπισουμε τετοιες διαταραχες.
Εγω ενας απλος τσοπανος ειμαι απο ψυχιατρικη δεν κατεχω.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΤΣΟΠΑΝΕ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ,ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΩ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΤΣΟΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ.ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες αν και δημόσια τα ίδια λέω.. Πως λέγεται αυτός που κάνει Πάσχα κάθε 21 Απρίλη; Δημοτικός σύμβουλος!;;

Αραχωβιτης είπε...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΗΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ-ΜΕΤΑ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ!!! ΦΟΡΤΣΑ ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατι για αυτους που βριζουν ανωνυμα καποιους επωνυμα χωρις στοιχεια......... ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ......... Καποτε ενας σοφος γεροντας μου ειχε πει. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ........

Ανώνυμος είπε...

Τσοπάνη, βλέπω θίχτηκες που κάποιος ανώνυμος αναφέρθηκε απαξιωτικά έναντι συγκεκριμένου επωνύμου σε προσωπικό επίπεδο και ΧΩΡΙΣ στοιχεία. Πολύ ορθώς έπραξες, έτσι πρέπει να τους προγκάς αυτούς.
Δεν θίχτηκες όμως παραπάνω σε άλλη αναφορά απαξίωσης ίδια περίπτωση (κατά Λεόντιου κλπ). Ο σωστός τσοπάνης φροντίζει όλα τα κριάρια το ίδιο, όχι μόνο αυτά που μαρκαλάνε.
Για να μην θεωρηθείς και συ υποκατάστημα των Ντελάληδων, επίτιμο μέλος της κολεκτίβας (ο κόσμος το χει τούμπανο), που με συντονισμένα αθέμιτα χτυπήματα και ένα σωρό παρατσούκλια διαμορφώνουν κλίμα υπέρ κάποιου, θα πρέπει να διαχωρίσεις τη θέση σου. Ομπρέλα σε όλες τις βολές λάσπης, ακόμα και αν προέρχονται εξ οικείων σου, όχι μόνο σε αυτούς που μας βολεύει. Αλλιώς μια από τα ίδια θα είσαι και συ...
Χωρίς κακία
Ο Κάποιος

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Κανενας, τουλαχιστον εδω, δεν ειπε τον λεοντιο χουντα, ουτε οτι λεει μ......ιες.Αν γινοταν κατι τετοιο τοτε θα στηριζα εκεινον.
Δεν καταλαβες ισως οτι δεν υπερασπιζωμαι ουτε ατομα ουτε πολιτικες, παρα μονο προσπαθω να διατηρησω ενα στοιχειωδες επιπεδο σοβαορητας στο .blog
Κατα τ αλλα για εμενα ολα τα "πραματα" ιδια κα ισα ειναι

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ..... ΚΙ ΑΜΑ ΤΣ ΤΣΑΚΩΣ Ο ΧΛΙΒΕΡΟΣ ΘΑ ΓΙΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΠΑΓΙΔΙΑ

ονομα είπε...

Αγαπητέ Τσοπάνο, καλή αρχή και στο δικό σου... μαντρί.

Αντιγράφω από σχόλιο παραπάνω Ανώνυμου -αυτούσιο- προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου:

Πρώτον:
Για να μην θεωρηθείς και συ υποκατάστημα των Ντελάληδων, επίτιμο μέλος της κολεκτίβας (ο κόσμος το χει τούμπανο), που με συντονισμένα αθέμιτα χτυπήματα και ένα σωρό παρατσούκλια διαμορφώνουν κλίμα υπέρ κάποιου, θα πρέπει να διαχωρίσεις τη θέση σου.

Δεύτερον:
Ομπρέλα σε όλες τις βολές λάσπης ακόμα και αν προέρχονται εξ οικείων σου, όχι μόνο σε αυτούς που μας βολεύει.


Ο Ανώνυμος Αναγνώστης σου υποστηρίζει από τη μια ότι ο Ντελάλης αποτελείται από μια... κολεκτίβα (!!!) ανθρώπων που με συντονισμένα αθέμιτα (!!!) μέσα υποστηρίζουν έναν άνθρωπο.

Από την άλλη είναι υπέρ της... ομπρέλας σε βολές λάσπης από όπου κι αν προέρχονται.

Ερωτώ λοιπόν τον Ανώνυμο Αναγνώστη:

α) Από πότε ένας άνθρωπος αποτελεί κολεκτίβα? Σε ποιους αναφέρεσαι και με ποιες αποδείξεις (που το έχει και τούμπανο ο κόσμος)?

β) Με ποια αθέμιτα και συντονισμένα χτυπήματα υποστηρίζω κάποιον και ποιος είναι αυτός? Συγκεκριμένα, όχι αερολογίες.

Στην περίπτωση που δεν με καλύψει η απάντηση σου (προφανές) θα θεωρηθείς συκοφάντης και παλιάνθρωπος. Και κάτι ακόμη, η ταυτότητά σου είναι προφανής, ως εκ τούτου η ανωνυμία σου είναι αδιάφορη.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Στάθη, προχθές σε μια συζήτηση στο καφενείο διαπίστωσα ότι οι απόψεις του ανώνυμου υβριστή είναι διαδεδομένες.. Αγά όπως σε χαρακτηρίζουν, ανέφεραν περιπτώσεις διεύσδησής σου σε σπίτια... Και δεν ήταν και πασοκτζήδες! Απορώ πως σου είναι πρωτάκουστα, μήπως είναι αλήθεια τελικά ότο ψάρι βρωμάει από το κεφάλι;"

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε μηπως εισαι και γεωλογος;;

Ανώνυμος είπε...

θα πεθυμησετε το λεοντιο τοσο οι δεξιοι οσο και πασοκοι.οσο για το σταθη ειναι σπαθι και γι αυτο απορω πωσ παει με τα λαμογια.σταθη ειμαι βεβαιος οτι αυτον θα τον ξεφωνησεις πιο γρηγορα και πιο εντονα γιατι σε γνωριζω...οι λοιποι που κατηγορειται το γιαννελο[οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια].

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα αυγά.. παλιολαμόγια.. Δεν φτάνουμε τον αγά (που λέει και ο ανώνυμος). Ο πατριώτης.. ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑ εγω θα σου θυμισω να μην ξεχασεις τους ορκωτους.
Αντε βρε ολα για τους ψηφους τα κανετε.
Γιατι δεν κανεις τιποτα? Η φοβασαι, η σε εχουν παρακαλεσει οι αλλοι να μην κανεις τιποτα, παντως και τα δυο ειναι ντροπη.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι ρωτάτε τα εξής:
α) Από πότε ένας άνθρωπος αποτελεί κολεκτίβα? Σε ποιους αναφέρεσαι και με ποιες αποδείξεις (που το έχει και τούμπανο ο κόσμος)?

Απ: Το οτι είστε ένας αλλού..δεν πείθετε κανέναν..απόδειξη φυσικά δεν έχω ακόμη, αλλά από πότε απαγορεύεται να δήμοσιεύονται εκτιμήσεις??? αυτό πάντως να ξέρετε το πιστεύουν πολλοί, σχεδόν όλοι όχι μόνο εγω..

ρωτήσατε επίσης
β) Με ποια αθέμιτα και συντονισμένα χτυπήματα υποστηρίζω (διορθώνω: υποστιρίζουμε) κάποιον και ποιος είναι αυτός? Συγκεκριμένα, όχι αερολογίες.

Αρκετοί βλέπουμε οτι όταν τα βάζει κάποιος με τον δικό σας, βγαίνει στη σέντρα, τρώει τη λάσπη και καμία προστασία από εσάς...Όταν τον βγάζουμε αυτόν όμως στη σέντρα, ¨Ωπ φιλαράκια αποδείξεις" και τελειώνει η κουβέντα εκεί. Η γνώμη μου είναι αυτή βέβαια, αλλά μήπως απαγορεύεται και αυτό, να έχουμε γνώμη?

όσοι έχουν μυαλό κατάλαβαν τι εννοώ...

Τώρα αν ξέρετε ποιος είμαι, μαγκιά σας, στείλτε μου λουλούδια!
Να ξέρετε όμως οτι δεν απευθύνεστε μόνο σε ιθαγενείς αλλά και σε σκεπτόμενους..

σταθης γιαννελος είπε...

βλεπω φιλε τσοπανε οτι τις μερες που μου να στην αραχωβα κι ημουν εκτος ιντερνετ ειχα την τιμητικη μου.βαρεθηκα ν ακουω οτι εχω σχεση με τον ντελαλη κ.λ.π..εσυ ομως καποιε!!!που μ ακουσες να ορκιζομαι σε κατι πολυ ιερο οτι δεν εχω καμια σχεση με blogs!!!επιμενεις ακομη.κυριοι υποπτα και ραδιουργα κινειται οποιος εχει να κερδισει κατι.εγω δοξα τω θεω εχω την δουλεια μου.μ αυτα που γραφετε ομως απογοητευετε οσους θελουν να προσφερουν.φιλε τσοπανε δεν θ απαντησω σε κανενα ανωνυμο σχολιο μεχρι τις εκλογες διοτι αυτοι οι ιδιοι που πετανε λασπη βγαινουν μετα και λενε οτι απανταω για διαφημιση.οσο για τους ορκωτους σε 2 μερες θα εχετε το εγγραφο.

Ανώνυμος είπε...

Σταθη εισαι ο μονος απ το συμβουλιο που ειχες τολμη και το θαρρος της γνωμης ,προχωρα και ξεβρακωσε τους

Στραβων είπε...

Ανώνυμε εννοείς οτι ο Πατσαντάρας είναι λαμόγιο?

Ανώνυμος είπε...

k.ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΑΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ .
ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΤ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕΣ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.............

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΧΘΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΑΡΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιαννελο δηλωνεις και οικονομολογος, τα πιστευης αυτα που λες η τα λες για να περναει η ωρα .
Δεν μου λες το ιδιο ειναι οι ορκωτοι λογιστες , με το ελεγκτικο συμβουλιο?
Αλλα νταλον λες ,αλλα ο κοσμος δεν ξερει, για κανε εσυ την καταγκελια σου και αν ειναι το ιδιο ας μην ερθουν.
Αλλιως το καλυτερο ειναι να το ζητησεις απο το εσωτερικων απο το καινουργιο τμημα που εχει γινει.
ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ.
ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΑΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΙΣΑΙ Δ. Σ.

Η ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Ρωτησες δηθεν τον Ψυλο και σου ειπε οχι . Τα νεα θα ηταν να σου ελεγε ΝΑΙ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΒΡΟΥΒΕΣ .ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ