Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση – Πρόσκληση του συλλόγου χιονοδρόμων ορειβατών Στειρίου και του εκπολιτιστικού συλλόγου Στειρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Στειρίου σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στειρίου διοργανώνουν   πεζοπορία στο Ορθόρεμα, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και σας προσκαλούν να απολαύσετε την διαδρομή η οποία θα είναι:
Προφήτης Ηλίας, Γορανή, Ιταλός, Καμίνια, Στρογγύλεμα, Καλυβοστάση, Πουρνάρι Ντουράκου, Κιάφα του Κατή, Ράχη, Σπαρέικα, Ορθόρεμα.
Διάρκεια διαδρομής  4 ώρες περίπου.
Η εκδήλωση αφιερώνεται στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου μας και πρωτεργάτη σε συλλογικές εκδηλώσεις του χωριού μας και της περιοχής, ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΟΥ.

  • Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7.15΄ το πρωί στον προφήτη Ηλία.
  • Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μεριμνήσουν  για τον κατάλληλο  εξοπλισμό  (μακρύ παντελόνι ,καπέλο , νερό, σοκολάτα για τα παιδιά) και να δείξουν σεβασμό στο περιβάλλον ρίχνοντας τα χαρτάκια και τα σκουπίδια στους κάδους που θα υπάρχουν στον τερματισμό.
  • Στο τέλος της διαδρομής, θα μας περιμένουν λεωφορεία και θα μας μεταφέρουν στον Όσιο Συμεών. Εκεί θα γίνει μνημόσυνο του Σπύρου Μάρκου και θα ακολουθήσει γεύμα με κύριο πιάτο την παραδοσιακή ΓΙΔΑ ΣΚΑΡΙΤΣΑΣ .
Με την ευκαιρία ευχαριστούμε τους κατοίκους του χωριού που στις προηγούμενες εκδηλώσεις πρόσφεραν πλούσια και εξαιρετικής ποιότητας γεύματα.  Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν και φέτος  στη προετοιμασία του γεύματος ή να προσφέρουν δικά τους φαγητά μπορούν να το δηλώσουν στα διαθέσιμα τηλέφωνα.
Επίσης στο χώρο του Οσίου Συμεών καλούνται και όσοι δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη διαδρομή (στις 12.00’ η ώρα περίπου).
 Κόστος  συμμετοχής 2 ευρώ /άτομο
Απαραίτητη  προϋπόθεση για την ομαλή διοργάνωση, είναι οι δηλώσεις συμμετοχής για την επιστροφή με το λεωφορείο και για την συμμετοχή στο γλέντι που θα ακολουθήσει στους : 
  • Χήνα Φίλιππο 6947326687
  • Τσούτσου Κατερίνα 2267022729 – 6942228813 
Τα Διοικητικά συμβούλια των συλλόγων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα μοιραστουν και μασκες,γιατι ειναι ανυποφορη ημυρωδια στον οσ.συμεων