Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Πήγε για... προβατίνα και βγήκε μολυσμένος

 Εμείς στην Αράχωβα τις κάνουμε κοντοσούβλι, απο ότι βλέπω στο Αγρίνιο τις κάνουν άλλα πράγματα........


Είναι κοινό μυστικό σε όλη την ελληνική επαρχία ότι η κτηνοβασία δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο. Γι’ αυτό δεν παραξενεύτηκε και πολύ γιατρός σε νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού που χρειάστηκε να κουράρει έναν κτηνοτρόφο πριν από μερικές μέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr o κτηνοτρόφος αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο όταν παρουσίασε συμπτώματα εκτεταμένης μόλυνσης στα γεννητικά του όργανα και είχε αρχίσει να έχει πόνους. Από την πρώτη στιγμή το είδος της μόλυνσης έδειξε στο γιατρό ότι δεν ήταν ένα απλό μεταδιδόμενο νόσημα και οι εξετάσεις ούρων και αίματος απέδειξαν την ύπαρξη συγκεκριμένου μύκητα που κολλάει από…πρόβατο.
Οι γιατροί λένε ότι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες των ζώων συνήθως είναι μη συμβατές με τους ανθρώπους αλλά μολύνσεις μπορεί να υπάρξουν.
Όπως είναι φυσικό έπεσε η σχετική θυμηδία στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά ο θεράπων ιατρός φέρεται να είχε εκνευριστεί πολύ και να είπε ότι «με κάτι τέτοια δεν παίζουν». Κανένας δεν γνωρίζει αν εννοούσε ότι η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη ή αν αποδοκιμάζει απλώς τον συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό…

 http://www.axiaplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: