Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Δημοτικό συμβούλιο στον Δήμο ΔΑΑ, την Παρασκευή 24η Αυγούστου στις 7:30 μμ

Αν και συνεπής με τις "Άνωθεν" εντολές, εδώ  και καιρό ο Δήμος δεν στέλνει ανακοινώσεις και δελτία τύπου στα τοπικά blogs, είπα να σας ειδοποιήσω από μόνος μου αυτή τη φορά.
Όποιος θέλει να ξαναδεί το έργο, "Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει", μπορεί να πάει να παρακολουθήσει το Δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή 24η Αυγούστου στις 7:30 μμ

Άντε μιας και ξεκίνησα να σας βάλω και κάτι που έχω γράψει εδώ και κανένα μήνα και δεν το έχω δημοσιεύσει.
 Αφορά  τις εντολές "για σιγή ασυρμάτου" προς τα τοπικά blogs. 
Με συνέπεια ο Δήμος αμέσως μετά την παραίτηση Γιαννέλου ,( τυχαίο;), να μην στέλνει καμία ανακοίνωση η δελτίο τύπου στα τοπικά μέσα. Μην ακούσω διαψεύσεις και δικαιολογίες γιατί ξέρετε ότι είναι αλήθεια και έχω στοιχεία για να το αποδείξω.

 Δυστυχώς αγαπητοί αναγνώστες, για ακόμη μια φορά η διοίκηση του δήμου αποδεικνύει πως δεν αντέχει στην κριτική. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά την στάση των υπευθύνων ενημέρωσης οι οποίοι ενεργώντας κατόπιν εντολών του περιβάλλοντος του  δημάρχου, έχουν επιβάλλει επικοινωνιακό εμπάργκο. Όταν λέμε καλά λόγια είμαστε αρεστοί, όταν εμείς η οι αναγνώστες μας κρίνουν αρνητικά, τότε θέλουν να μας φιμώσουν.
Από ότι φαίνεται  κατ αυτούς η διοίκηση του δήμου είναι, εντελώς αλάνθαστη!
 Πρέπει να γνωρίζει όμως ο κ. δήμαρχος πως λάθη όλοι κάνουν. Όπως και να θυμηθεί, η να προσπαθήσει να καταλάβει ότι οι πάντες κρίνονται και ιδιαίτερα όλοι όσοι ασκούν διοίκηση.
 Να θυμηθεί ότι όλοι εμείς οι απλοί πολίτες τον αναδείξαμε δήμαρχο.
Να σκεφτεί πως εμείς σαν απλοί δημότες τον αναδείξαμε επικεφαλής του συνδυασμού αυτού που κέρδισε τις δημοτικές εκλογές.
Να θυμηθεί ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έμενε μόνιμα στην περιοχή άρα λίγοι είχαν συχνή επαφή μαζί του ώστε να τον γνωρίσουν καλά στην καθημερινότητα ,αλλά ότι ούτε και αυτός γνώριζε πολλούς ανθρώπους, προβλήματα και καταστάσεις στον Δήμο μας.
Τον εμπιστευτήκαμε, αγωνιστήκαμε και τον κάναμε δήμαρχο για ένα καλύτερο αύριο πιστεύοντας ότι θα συμβάλει και αυτός στο καλό του τόπου και στην ανάπτυξη του.
Περιμέναμε ότι θα αγωνιστεί συλλογικά για να πάψουν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, χωρίς βέβαια ο ίδιος να γνωρίζει και να βιώνει πολλά από αυτά.
Επομένως ο κ. Πατσαντάρας και οι περί αυτόν στην ουσία δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να επιβάλλουν επικοινωνιακό εμπάργκο.
Δεν πειράζει όμως ο λαός και η ιστορία του τόπου θα τα κρίνουν όλα αυτά.
Δυστυχώς αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι ο κ. Δήμαρχος δεν αντέχει την κριτική, δεν αντέχει την άλλη άποψη και δεν έχει την ικανότητα να συνθέτει καταστάσεις.
Η όποια κριτική ασκήθηκε από εμάς κατά καιρούς και οι όποιες διαφωνίες μας οφείλονταν καθαρά στην διάθεση μας για αφύπνιση με σκοπό την χρηστή διοίκηση και διαφάνεια που θέλαμε να επικρατήσει στον Δήμο μας.
Δεν ήταν δυνατόν όμως να μην εκφράζουμε την διαφωνίας μας σε πράγματα με τα οποία δεν συμφωνούσαμε, θα ήμασταν τότε εκτεθειμένοι απέναντι στους συμπολίτες μας.
Αγνοεί φαίνεται ο κ. Πατσαντάρας ότι η χρηστή, η συνεπής και η συνετή διοίκηση μέσα από διαφωνίες, διάλογο και κριτική διαμορφώνεται.
Το κύρος και η ενότητα της δημοτικής ομάδας δεν προφυλάσσεται με το να κρυβόμαστε για να μην μας συζητάνε.
Προφυλάσσεται με την σωστή ενημέρωση, την καλή συνεργασία,την διαφάνεια, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών της τοπικής κοινωνίας.

Για τις ευθύνες της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης θα τα πούμε μια  άλλη φορά.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας


39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι ο δημαρχος.η καγκελαρια.ο δημαρχος απλως παρισταται για να βγαζει χαιρετισμους στα πανηγυρια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΎΝΗ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

υπαλληλος είπε...

ανωνυμε μαλλον αλλου μενεις.δεν υπαρχει δημαρχος.οτα συνεδριαζει η κοινωφελης η η ανωνυμη η κυρια μιλαει,ο δημαρχος ακουει.ειχε πει θα κλεισει το γυμναστηριο και το βοηθεια στο σπιτι ενωπιον ολων μας.το πρωτο το καταφερε και η γιωτα ειναι απληρωτη απο περυσι.το 2 ειναι στο δρομο

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΊ, ΑΓΑΝΑΚΤΊΣΕΙ, ΜΕΤΑΝΙΏΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΗΡΩΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

21 Αυγούστου 2012 7:11 μ.μ.΄
θα πάρει τόσους σταυρούς, όσους πήρε και για την ΚΕΔΚΕ.(4)θα γελάσουν όλα τα παρδαλά κατσίκια του Τσοπάνου.

Με την ευκαιρία Τσοπάνε της Αράχωβας,γίδια,πρόβατα ή γελάδια έχεις;;;;

ΠΑΠΑΣ 60Ο+1 είπε...

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΙΣΤΟΜΟ ΣΤΕΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ.ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΣΟΠΑΝΕ Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΕΙΧΕ@@@@@@@@ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.2 ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ.Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΙΡΙΟΥ Η ΠΟΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ανυπαρκτοι είπε...

ο τεως με τα καλα και τα κακα του ειχε κανει τα συμβουλια live,εβγαζε προς τα εξω καποιες θεσεις ασχετα αν συμφωνουσε η οχι κανεις με αυτες.πως να το πω ρε παιδια το παιζε καθαρα το παιχνιδι.τωρα μουγγα στη στρουγγα,προσλαμβανουν,απολυουν κοσμο,τρωνε προστιμα.ξοδευουν λεφτα και κανεις δεν ξερει τιποτα ολα εν κρυπτω.ανυπαρκοι

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί καποιος να μου εξηγήσει γιατί σταμάτησε η ζωντανή αναμετάδοση των συμβουλίων ?

Ανώνυμος είπε...

γιατι τα συμβουλια ειναι ψοφια....

γι αυτο είπε...

γιατι απο τοτε που εφυγε ο γιανελος το εργο ειναι ιδιο.ο προεδρος τρωει γαριδακια ο δημαρχος παρακολουθει σαν τον βουδα στο κοσμο του ,οι τρεις αντιδημαρχοι κοιμουνται.κι ο μιχος καραδοκει να παρει τ μικροφωνο να αποδειξει ποσο γνησιο παιδι του λαου ειναι.κι αν μπαινει κανενα δυσκολο θεμα κοιτανε ολοι το τεως τον μηχανικο και τη φουντα που εχουν αποψη.γι αυτο φιλαρακι

VOLLEY είπε...

ανωνυμε των 11.43 εισαι λαθος.ο τεως κι ο μιχος πακετο καλυπταν την ανυπαρξια του δημαρχου στα δημοτικα συμβουλια.ο ενας σερβιρε κι ο αλλος καρφωνε κι ετσι με μια αντιπολιτευση που ουτε μπλοκ δεν εφτανε να κανει κρυβοταν το κενο.ο τεως ειχε και τις καλες σχεσεις με τα blogs,απαντουσε μαζευε τα πυρα πανω του μαζι με τον μιχο κο ο δημαρχος την εβγαζε καθαρη.ο τεως την εκανε ο μιχος με ποιον να παιξει συμπαικτη τωρα κι ετσι αρχισαν τα οργανα,και που σαι ακομη

Κοψοχέρης είπε...

23 Αυγούστου 2012 9:04 π.μ.

Για να μην μας παίρνει ο ύπνος,απ'ο τις ομιλίες και τις παρεμβάσεις όλων αυτών των ύπνων, που εμείς ψηφίσαμε και τους στείλαμε στο δημοτικό συμβούλιο για να λύσουν τα καθημερινά προβλήματα των χωριών μας αλλά και δώσουν αναπτυξιακή προοπτική στον καινούργιο καλλικρατικό δήμο.

Δυστυχώς αποτύχαμε με τις επιλογές μας,πιο χείριστη επιλογή δεν μπορούσαμε να κάνουμε... αλλά και αυτόν τον καπετάνιο που μας φορτώσατε... που παρακολουθει σαν τον βουδα στο κοσμο του όπως γράφει ο άλλος σχολιαστής, τι να πω και τι να γράμμα να σου στείλω.

Ανώνυμος είπε...

προς σχεδόν όλους τους προλαλήσαντες: είσαστε πολύ βαθιά νυχτωμένοι και βλέπετε μέχρι εκεί που στάζει η μύτη σας. άλλωστε πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; ποιές οι εμπειρίες σας από τον έξω κόσμο; για σας το κέντρο του κόσμου είναι ο αραχωβίτικος μικρόκοσμός σας-πάρα έξω δεν υπάρχει τίποτα....λαϊκισμός μέχρι θανάτου. βγάλτε τις τσίμπλες από τα μάτια σας, αφήστε-αν μπορείτε,τη χολή στην άκρη και παραδεχθείτε ότι η ανοχή που δείχνει κάποιος δεν είναι αδυναμία. η ιστορία καθενός δεν γράφεται μέσα σε μπαράκια και blogs αμφιβόλου προελεύσεως και αισθητικής. άν το καταλάβετε κάποιοι αυτό εγκαίρως-συμπεριλαμβανόμενου και του τσοπάνη, έχετε κάποιες αμυδρές ελπίδες να γλυτώσετε από τον αργό "θάνατο" που έχετε καταδικάσει τον εαυτό σας... το σίγουρο είναι ότι ο Πατσαντάρας έχει γράψει την ιστορία του εδώ και χρόνια-και είναι πολύ μεγάλη. τόση, που εσείς δεν μπορείτε ούτε καν να την φανταστείτε, πόσο μάλλον να την παρακολουθήσετε... άντε γειά....

Ανώνυμος είπε...

ρουφιανακο-υπαλληλε 6:54,περιμενε λιγο,ερχεται και η σειρα σου,ετσι για να παραπονιεσαι και με το δικιο σου

υ.γ. αφου ρουφιανεβεις που ρουφιανεβεις τουλαχιστον καντο με εξυπνο τροπο, γιατι οπως λειτουργεις τωρα,εκτιθεσαι

Κοψοχέρισσα είπε...

24 Αυγούστου 2012 2:28 π.μ.

Βλάμισα δεν μας ενδιαφέρει η ιστορία του και τα ανδραγαθήματά του, για τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών τι κάνει;που είναι εντελώς άσχετος,ύπνος και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να πάρει μπρος( όλα τα χωριά τον έχουν @ραμμένο,ξέρεις εσύ που)
Τη Χάσαμε την τετραετία Πατριώτισσα,άντε γειά.... και καλό χειμώνα,δίπλα στο τζάκι να μας διηγηθείς τα απομνημονεύματα του Μεγάλου ύπνου του Δήμου μας.
Σσσσσ ησυχία, κοιμάται στον καλό καιρό,μην τον ξυπνάς,όνειρο ζει ο Χαμένος.....δεν βλέπεις πως χασκογελάει.... στον ύπνο του.

ΑΧ είπε...

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ-ΦΟΥΝΤΑ-ΖΑΚΚΑΣ- ΜΙΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΙΔΩΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ.Ο ΜΑΣΣΕΡ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΥΣ.ΑΧ ΡΕ ΣΤΑΘΗ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΧ 5:23

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ , ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ . ΠΟΣΟ ΠΙΚΡΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΕΠΟΥΝ . ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΧΧΧΧΧΧ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.... ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .... ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ .

κλυταιμνηστρα είπε...

εικονες απο ενα δημοτικο συμβουλιο ---ο Δήμαρχος χωρίς τη στήριξη και την ασφάλεια που του παρείχε ο τέως πρόεδρος μπερδεύετα.Δείχνει πελαγωμένος και εκνευρισμένος.Προσπαθεί ομως

-ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι για τα .....Παρακολουθεί αμέτοχος σαν να μην έχει θέση΄.Χονδροειδές λάθος να τη βγεί στον τέως λέγοντας ότι αν δεν ήσουν στο συνδυασμό του Πατσαντάρα δεν θα ήσουν σύμβουλος.Βλακώδες.Κι αντιπολίτευση να ταν η ΑΕΠ ο γιαννέλος ως πρώτος θα ταν σύμβουλος.ο νύν πρόεδρος δεν θα ταν'Αλλωστε αυτός έκανε μήνυση μετοκλογικά στον ίδιο του συνδυασμό.Λάθος επιλογή Δήμαρχε αν ήταν δικιά σου βέβαια.με τακρεμμυδακια τον εκανε ο τεως

-ο Μίχος προβληματισμένος έδειχνε σαν να σκεφτόταν πως κατάντησε να επικροτεί την προαγωγή αυτού που και τον έβρισε και τον μήνυσε μέσα στη δημαρχία και τον φώναζε λαμόγιο σε όλη την αράχωβα.οι άλλοι τρείς αντιδήμαρχοι σαν να μην υπήρχαν ως συνήθως

-ο Ζάκκας πολύ πολύ καλός και η φουντά το ίδιο,ο πάστρας μια απο τα ίδια...ααα και τζαφονιας-μπραγιας λείπαν για 20 η φορα.ρε παιδια αντε στο καλο να μπει κανεις που ενδιαφερεται.και βεβαι ο προεδρος ενας ειναι ο προεδρος ο γιαννελος κοιταγε γυρω του εβλεπε τις γλαστρες της ΑΕΠ και θα πρεπει να νοιωθε τυψεις με την προικα που εφερε στο δημο. το χει ομως ειναι παλλικαρι.κατα τα αλλα μυστηριο καλυπτει που πηγαν τα θεματα του προηγουμενου δημοτικου συμβουλιου που ακυρωθηκε οπως εξαφανισθηκε βεβαι κι η προεδρος της κοινωφελους για να αποφυγει τα ερωτηματα του γιαννελου για βοηθεια στο σπιτι.αλεξακη ,γκικοπουλου' τι ειπατε δεν εγραψα τιποτα για βαγγελιω εεεε.μα δεν υπαρχει..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΧ
ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΤΑΙΝΕ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ. ΑΧΑΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΧΒΑΧ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΕ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ!!

ΑΧ είπε...

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΑΣΣΕΡ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1100 ΕΥΡΩ.Ε ΟΧΙ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΕΙΨΩ.ΤΟΝ ΠΑΩ ΠΟΥ ΝΑΙ ΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Προς Κλυταιμνήστρα Τρέμη ...
Ανταποκρίτρια των Μεγάλων Γεγονότων θα έπρεπε να γνωρίζεις μετά από τόσα χρόνια καριέρας στην Δημοσιογραφία πως να μεταδίδεις τα Νέα... Απρόσωπα και Αντικειμενικά και όχι Ανώνυμα και Φερεφωνικά (τυχαίο ;) . Βέβαια από το στυλ της γραφής σου φαίνεται πως ανήκεις στην κίτρινη φυλή της δημοσιογραφίας... Κινέζα λοιπόν που είσαι ή την Κανεις..δεν μας εξήγησες ποτέ εδώ πως είναι δυνατόν κάποιος να παραιτείται των καθηκόντων του μόνο και μόνο για να αντιπολιτεύεται ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ; ή έχω λάθος ; κι επιτέλους ποια/ποιος είσαι εσύ που γίνεσαι βασιλικότερος του βασιλέως και όχι μόνο στηρίζεις τέτοιες τακτικές αλλά αναμεταδίδεις κι ότι σου κατέβει στο κεφάλι ; σύγουρα τα δημοτικά δεν πάνε καλά και είναι πολλες εκείνες οι συνιστώσες που το προκαλούν ..ΟΧΙ όμως ότι γινόταν κάτι αντίθετο όταν είχε το χρίσμα της προεδρίας ο 600άκιας . Να ξέρεις επίσης πως όλοι όσοι μπλέχτηκαν με τον ΔΑΑ κι απο όλους τους συνδιασμούς είχαν την κοινή πεποίθηση πως μπορούν να βοηθήσουν και κάποιοι από αυτούς με πολύ προσωπικό κόστος . Εγώ δεν θα μιλήσω για τον επικεφαλή του Δήμου τον Γιάννη τον Πατσαντάρα που την άξια πορεία στην καρριέρα του την γνωρίζουμε όλοι (ακόμη και συ) ούτε για τον Γιάννη τον Μίχο που επίσης την Αγωνιστικότητά του την ξέρουμε όλοι . Πως έρχεσαι εσύ με το υβριολόγιό σου και τους ισοπεδώνεις όλους ; Τι προσβλέπεις που αποσκοπείς ; Εάν είσαι ένας από τους εκλεγμένους ελπίζω να μην είσαι ένας από αυτούς που ψήφησα... Εάν είσαι απλός Δημότης (όπως εγώ) πάρτο αλλιώς και περίμενε.. Εάν είσαι όμως μόνο φίλος του τέως Καλύτερα να κάτσεις στην θέση των ''Νύπτω τας χείρας μου '' και να αφήσεις τους υπόλοιπους στην ησυχία . Τέλος εάν έχεις τόση επιθυμία να δημοσιογραφείς και να καλύπτεις τα γεγονότα..ξαναπήγαινε σχολείο .

Ανώνυμος είπε...

26 Αυγούστου 2012 1:54 μ.μ.
Μας γράφεις- Εγώ δεν θα μιλήσω για τον επικεφαλή του Δήμου τον Γιάννη τον Πατσαντάρα που την άξια πορεία στην καρριέρα του την γνωρίζουμε όλοι- και σου λέω "ΓΙα δήμαρχος δεν κάνει" και όσο για την στρατιωτική του καριέρα άσε με να έχω μερικές επιφυλάξεις,γιατί πολύ καλά όλοι γνωρίζουμε ότι, το άντρο του "κομματικού μέσου" μεσουρανεί στο στρατό..... Τυχαίο ,δεν νομίζω!!!!΄

Γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση μας δείχνει μέχρι τώρα ένα πρόσωπο χωρίς πρωτοβουλίες και με κάνει να αμφιβάλλω για την καριέρα του.Δεν συμβαδίζουν με τίποτα στρατός και δήμος

Ανώνυμος είπε...

ούτε για τον Γιάννη τον Μίχο που επίσης την Αγωνιστικότητά του την την ξέρουμε όλοι



ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.ΕΛΕΟΣ.ΤΟΣΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΜΩΡΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ούτε για τον Γιάννη τον Μίχο που επίσης την Αγωνιστικότητά του την την ξέρουμε όλοι
ΤΟ ''ΛΑΜΔΑ'' ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
ΤΣΙΣΑ ΕΚΑΜΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΆΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ 530 ΕΥΡΩ (σλατς η γλωσσίτσα ) ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΔΥΝΔΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΤΕΡΑΡΧΟ , ΣΤΟΝ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΊΤΣΑ ΕΣΑΣ Η ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ..... ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Ε ;

ΚΡΙΜΑ.!!!! ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΟΥ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΕΛΟΓΟΝΩΝ....

Ανώνυμος είπε...

κλυταιμνήστρα και ανώνυμε 8:41, μην καρφώνεστε τόσο!!!! άβουλα ανθρωπάκια που δεν διστάζετε να τα δώσετε όλα για τον τέως!!!! αλήθεια κλυταιμνήστρα αισθάνεσαι βολικά? εγώ στη θέση σου δεν θα το έλεγα! πρόσεξε ........

Ανώνυμος είπε...

Προς 26 Αυγούστου 8:41
27 Aυγούστου 11:47
Εχεις απόλυτο δίκιο όταν γράφεις για το ''κομματικό μέσον που μεσουρανεί στον στρατό''..Αλλά στην δική σου περίπτωση που ήθελες την μεταθεσούλα απο τον Έβρο στην Αντίκυρα φερειπείν.. Εκτός κι αν ζήτησες να πιλοτάρεις F16 και το κομματικό ΄΄κύκλωμα΄΄ μας στέρησε αυτή την χαρά..
..Και το ''ΛΑΜΔΑ'' ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΣΙΣΑ ΕΚΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ .. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

27 Αυγούστου 2012 2:28 μ.μ.

δεν είσαι αλλά κάνεις τον @@ζο.
μιλάμε για το βύσμα που χρειάζεται για να ανέβεις στην ιεραρχία.Διοικητής στην Λάρισα,υπασπιστής στον πρόεδρο της δημοκρατίας κλπ. και σαν δήμαρχος, ο κύριος τίποτα που έλεγε και ο Πάγκαλος

μαραμενος κηπος είπε...

ρε παιδια ουτε διαθεση να γλυψω τον τεως εχω κανενα αλλα μερικα πραγματα δεν γινονται.να συγκρινω γιαννελο με χοντρο στην προεδρια.μερα απο τη νυχτα.ιεροσυλια.η φουντα με μπουρα,η τους αραχωβιτες συμβουλους της αντιπολιτευσης με τις γλαστρες της συμπολιτευσης,δεν εχεις ομαδα δημαρχε.εναν ειχες,σου φυγε.μαραμενος κηπος ειναι η αεπ πια

Ανώνυμος είπε...

να βαλουμε τη γατα μας να κλαψει για τον ενα και μοναδικο που εφυγε!!! μην βιαζεστε μερικοι για το γλυψιμο προς τον τεως, γιατι μια παροιμια λεει 'η αχλαδα εχει πισω την ουρα' και συμπληρωνω 'και τι ουρα'.....
οσο για τον 4:21 μ.μ.,πρεπει να φαει πολλα καρβελια για να πιασει στο στομα του την μεχρι τωρα πορεια του δημαρχου!τωρα που μπουσουλαει και ιδρωνει αυτος, ο δημαρχος εχει γυρισει και πινει το καφεδακι του... αντε γεια......

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΠ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

28 Αυγούστου 2012 12:48 μ.μ.

Μεσκιέ, μπορείς να γράφεις ότι θέλεις,να πιστευεις οτι θελεις και να νομίζεις οτι θέλεις για την εργασιακή του σταδιοδρομία του αλλά... στην μέχρι τώρα δημοτική του θητεία μας έχει αποδείξει περίτρανα οτι είναι ο κυριος Τίποτα.Δεν δένουν με τίποτα οι δυο πορείες.
Τώρα στο αντε γεια σου και στα γραφομενά σου απαντώ:Επιτέλους λίγη τσίπα, λίγη αξιοπρέπεια,λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει... ή είναι άγνωστες έννοιες για σένα και τον προστατευόμενό σου.

Κερνάω πικρό καφέ για την απόλυτη τωρινή του «ξεφτίλα» μεσκιέ....[εάν τις ξέρετε και δεν τις έχετε διαγράψει και αυτές τις έννοιες]

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ είπε...

μετρα εσυ τα κυματα...
κι ο νικολακης χρηματα.

Ενας δεν εχει τη φωνη
Για όλα φταιει το μου ..

Το μουγκρι το πιανει η τρατα
Μου μου πεις πως δεν σου ταπα

Φιλεναδες-φιλεναδες
Ο μικρος και οι γιαγιαδες

Μετρα εσυ τα κυματα
Κι ολος ο δημος…. Θυματα

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ είπε...

Το μουγκρι το πιανει η τρατα
μην μου πεις πως δεν σου ταπα
ενας δημος φιλεναδες
ο μικρος και οι γιαγιαδες.!!!!

FANTOM MAS είπε...

KATSARIDA EISAI ASTERI
PERASE TO KALOKAIRI
ERXETE BAREI SKOTADI
ME MANAGER GEORGIADH.

EINAI O DHMOS STA XAMENA
KAI OLA TAXOYN SKEPASMENA
KAI OI TREIS OI FILENADES
O MIKROS KAI OI GIAGIADES

ERXETE O RAKITZHS
GIA NA BALEI LIGO TAΞH
APO TO VERTIKO NA BGEI
KAI O DHMOS NA PETAΞH

APETIXE TO PEIRAMA
TI ΘELAME PILOTO;
ΤORA STO DHMO DHMARXO
BGAZOYME KAMAROTO.

KAI AN KAI AYTOS TO DHMO MAS
PAEI NA TON FOYNTAREI
BAZOYME TO STAΘH DHMARXO
POYN TON XORION KAMARI!!!

ΝΤΕΛΑΛΗΣ 18-2-11 είπε...

1Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, η πλειοψηφία επέλεξε τον Γιάννη Πατσαντάρα για Δήμαρχο. Και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα βλέπουν ένα Δήμαρχο να δουλεύει σκληρά από το πρωί ως το βράδυ για να ξεπεράστουν «ανδραγαθήματα του παρελθόντος», για τα οποία θα μιλήσουμε σύντομα – αλλά και για να κτισθεί το μέλλον του Δήμου μας – έναν Δήμαρχο με ΟΡΑΜΑ και ΑΓΑΠΗ για τον τόπο του.--------------Όσον αφορά την κυρία Σοφία Πατσαντάρα, ήλθε στην Δημαρχεία για λίγες μέρες. Βοήθησε τα μέγιστα ώστε να είμαστε από τους πρώτους Δήμους που πέρασαν από το Δημοτικό συμβούλιο την Ανώνυμη Εταιρεία και όλα αυτά βέβαια άμισθη. Ακόμη κι οι εχθροί της αναγνωρίζουν την τεράστια εμπειρία της σε θέματα Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Ερωτώ λοιπόν,
όταν προεκλογικό μας σύνθημα ήταν ότι κανείς δεν θα περισσεύει, έπρεπε ν΄ αρνηθούμε την εθελοντική βοήθεια της Σοφίας γιατί έχει το αμάρτημα να είναι αδερφή του Δημάρχου και «δήθεν» θα καπέλλωνε έναν άνθρωπο που διοικησε 30.000 κόσμο.....................ολα αυτα 18 φλεβαρη στον ντελαλη τα ειπε ο σταθης γιαννελος οπως τον αποκαλουσαν τοτε νο 2 της ΑΕΠ η φερραρι η αρχηγο της νικης.Δυστυχως αγαπητε φιλε σταθη ουτε οραμα ειχε,ουτε λιγες μερες ηταν και τον καπελλωσαν.σου την φεραν σταθη οι δεσφινιωτες.δεν ηξερες μωρε δεν ρωταγες.ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΔΕΝ Σ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ.