Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Και μπλόγκερ ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πολυθεσίτης πλέον ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς εκτός από βουλευτής , ομιλητής  και καθηγητής Πανεπιστημίου θα είναι και μπλόγκερ στη νέα ιστοσελίδα της Αριάνα Χάφιγκτον 

 

Εκτός από βουλευτής και ομιλητής σε κορυφαία Πανεπιστήμια στον κόσμο ο Γιώργος Παπανδρέου θα εργάζεται πλέον και ως μπλόγκερ, καθώς η ιδιοκτήτρια του διάσημου site «Huffington Post» Αριάνα Χάφινγκτον, προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό γι ανα αρθρογραφεί στη νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα της, το World Post.

Εκεί δεν θα γράφουν δωρεάν άρθρα διάφοροι μπλόγκερς, αλλά θα αρθρογραφούν και θα σχολιάζουν πολιτικοί κι επιχειρηματίες
. Μάλιστα τα ονόματα των ειδικών συνεργατών είναι ηχηρά, καθώς ανάμεσα τους βρίσκονται αυτά των Τόνι Μπλερ και Μπιλ Γκέιτς.
Όπως ανακοινώθηκε το site θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις – βίντεο πρώην ηγετών, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Τόνι Μπλερ με θέμα την ανεργία των νέων στην Ευρώπη.
Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα, ενώ συνιδιοκτήτης θα είναι ο μεγαλοεπενδυτής Νίκολας Μπεργκρούεν, που είναι γνωστός και ως "άστεγος δισεκατομμυριούχος", επειδή προτιμά να ζει σε ξενοδοχεία και να μην έχει ιδιοκτησία.
Το World Post, στο οποίο θα φιλοξενούνται επίσης παρεμβάσεις από τους Δαλάι Λάμα, Μπίλι Γκέιτς και άλλους αναμένεται να φτάσει πολύ ψηλά και όπως και τα υπόλοιπα sites της Χάφινγκτον θα διαβάζονται δωρεάν από τους χρήστες και θα υποστηρίζονται από διαφημίσεις!
Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα, με τους συνιδιοκτήτες να υποστηρίζουν ότι το νέο εγχείρημα δεν απευθύνεται μόνο στις ελίτ αλλά είναι για όλους!!!!
«Μπορείς να έχεις όλους εκείνους τους ανθρώπους που ηγούνται κυβερνήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων κλπ, κλπ, να γράφουν δίπλα σε έναν άνεργο  από την Ισπανία, έναν φοιτητή από τη Βραζιλία. Η καρδιά της HuffPo εδράζεται στην έλλειψη ιεραρχίας» δήλωσε η κ. Χάφινγκτον.

Πηγή: THE INDEPENDENT
 http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: