Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ



ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ
Φίλες και φίλοι, συνδημότες του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας,
Με βαθύ αίσθημα ευθύνης, σταθερή προσήλωση στις αξίες που υπηρετώ και πλήρη επίγνωση των µεγάλων δυσκολιών που θα συνοδεύουν την κάθε µέρα της επόµενης Δηµοτικής περιόδου, απευθύνομαι σήμερα σε όλους εσάς, ανακοινώνοντας την πρόθεση μου να είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Σε σύντομο χρόνο θα ανακοινωθούν οι βασικές αρχές του συνδυασμού μας καθώς και τα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Πρόσωπα, τα οποία είναι καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες ζουν, δυναμικά, χωρίς κομματικές προσηλώσεις και υστεροβουλίες, που ζητούν καθαρή εντολή για να εργαστούν μεθοδικά και διάφανα για τα δημοτικά διαμερίσματα από τα οποία προέρχονται, αλλά και για τον Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντικυρας στο σύνολό του.
Τέλος, θα ήθελα να σας δηλώσω ότι εγώ προσωπικά, θα υιοθετήσω τις υποδείξεις των εκλεγμένων από εσάς εκπροσώπων σε κάθε τοπική κοινωνία και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, τις υποδείξεις τους να τις κάνω έργα… Άλλωστε, με την υλοποιση των έργων ασχολούμαι σε όλη μου τη ζωή!

Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Πανουργιάς
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας

4 σχόλια:

ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΤΑ είπε...

Παμε δυνατα .Καποιες απο τα προσωπα που ειναι με τον κυριο Πναουργια και εχουν ακουστει στην Αραχωβα ειναι ο Καπακας , ο Ραπτης (Φλας), ο Αδαμακος , οΚοκκοβος.
Τα συμπερασματα δικα σας και η αποφαση στις 18 Μαιου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΤΑ, πολύ δυνατή ομάδα, πολλά τα λεφτά Αρη !θα σαρώσουν ή θα πατώσουν;

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Έχετε ξεφύγει πολύ με τα σχόλια σας τα οποία και δεν τα αναρτώ φυσικά. Σας το έχω ξαναπεί μην με θεωρείτε αφελή. Δεν μπορείτε να λέτε ότι θέλετε χωρίς κανένα μέτρο.
Τσοπανόπουλα σοβαρευτείτε γιατί θα κόψω τα σχόλια τελείως από όλο το blog