Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι του Γ. Πατσαντάρα στις δημοτικές εκλογές;

Τελείωσαν πια οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις, τα πλασαρίσματα, οι πρόωρες ανακοινώσεις και προτάσεις με σκοπό άλλοτε το προβάδισμα και άλλοτε το ..κάψιμο.
Το ότι θα είναι υποψήφιος ο Γιάννης Πατσαντάρας στις δημοτικές εκλογές είναι σίγουρο, εκτός αν συμβεί κάτι πολύ απρόοπτο την τελευταία στιγμή.
Το μεγάλο ερώτημα είναι το ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί του.
 Η αναζήτηση υποψηφίων απο όλες τις πλευρές συνεχίζεται.
 Σε ότι αφορά, το πάλαι ποτέ, κυρίαρχο ΠΑΣΟΚ, σήμερα προσπαθεί απλώς  να μην πέσει κάτω από τα ποσοστά που πέτυχε στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αν και με τον πόλεμο που μαίνεται στο εσωτερικό του, είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να τα πλησιάσει.

 Δυστοκία επίσης παρατηρείται στους προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  αντιμετωπίζει δυσκολίες στην εξεύρεση νέας δυναμικής υποψηφιότητας.
Λίγη υπομονή και πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΠΕ
Γιατι η υποψηφιοτητα πατσανταρα ειναι σιγουρη .50 μερες πριν τις εκλογες και οι 11 απο τους 16 εχουν πηδηξει απο το σκαφος ειναι αληθεια η οχι?,Αυτο σας λεει κατι?

Στειριώτισσα είπε...

Τσοπάνε , τον Αύγουστο του 2010 δεν τον ξέραμε, τώρα τον μάθαμε και ενώ ουσιαστικά φαίνεται προς το παρόν να τρέχει μόνος του.... ο κύριος ΑΥΤΟΣ είναι ικανός να τερματίσει… ΔΕΥΤΕΡΟΣ !!!( και αν ισχύουν αυτά που γράφει ο ΔΙΚΑΙΟΣ... απόλατον που λετε εσείς οι Αραχωβίτες.)

Ανώνυμος είπε...

φιλαράκια, ο αντίπαλος του Πατσανάρα... ένας και μόνο...η Σόφη!!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

τσοπανε στοιχημα οτι δεν θα φιαξει συνδυασμο ο πατσανταρας? μονο ο μιχος κοπτεται,το γιατι το φανταζεσαι...

Δεκαευρο... είπε...

Το οτι θα παθει vertiko ειναι σιγουρο, εκτος αν συμβει κατι πολυ απροοπτο την τελευταια στιγμη και προσθαλασσωσει στον κορινθιακο...
Η αναζητηση υποψηφιων απο το παλε ποτε κυριαρχο ΠΑΣΟΚ συνεχιζεται ,αλλα μαλλον θα παρουν την προηγουμενη πτηση...!!!
Φιλε τσοπανε της Αραχωβας αργα αλλα σταθερα το κοπαδι παει …..για κτηνιατρο.

ΑΔΕΞΙΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΟΠΑΝΕ
ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕNΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΟΙΠΟΝΤAI;

κουκουδιαρρρςς είπε...

εγινε τραμπα αεπ και συριζα χωρις να το παρει χαμπαρι ο georgiou speaking ;;;;;;
Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι τσοπανε της αραχωβας στο μαντρι του γιαννη...

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατσαντάρας κάλεσε την περασμένη Κυριακή όλους τους εκπροσώπους των Συλλλόγων (αλλά πήγαν μόνο 30 άτομα) με στόχο είπε να κατέβουν μαζί σε κοινό ψηφοδέλτιο.

Το κυρίως θέμα ήταν η κατάρτηση του ψηφοδελτίου της παράταξης στο οποίο θέλει να συμπεριλάβει τους αντιπροσώπους των τοπικών συλλόγων που επιθυμούν να εκπροσωπιθούν με την συμμετοχή τους στο Τοπικό ή στο Δημοτικό Δημαρχιακό Συμβούλιο.

Μα είναι δυνατό αυτό; Δεν έχει καταλάβει ότι ακόμη και οι ανίκανοι Σύμβουλοι όπως τους αποκάλεσε του έφυγαν; Άρα πρέπει και αυτός να πάψει να διεκδικεί ξανά την δημαρχία.

Τι έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή; Τι έκανε ο ίδιος ο Πατσαντάρας που π΄ρεπει σώνει και καλά να τον έχουμε ξανά υποψήφιο;

Είναι απίστευτη η αλλαζονεία κάποιων. Τουλάχιστον να κατέβει η αδελφή σου η Σοφία διότι αυτή εχει τα κότισα και τον αέρα και γιατί όχι και τις γνώσεις να αναλάβει εμάς τους 'γκαβάραπες' όπους μας αποκαλείτε!

συνδικαλας τελος είπε...

η αποκαθηλωση αρχισε σημερα απο εδω στο εργοστασιο.τελος ο συνδικαλας στις εκλογες μας.σειρα σου προεδρε να τον αποτελειωσεις.σου δειξαμε τον δρομο

Δημότισσα ΔΑΑ είπε...

3 Απριλίου 2014 - 6:02 μ.μ. τόσο ... μα τόσο απογοήτευση.... και δουλοπρέπεια... εν έτη 2014;

έχουμε τις γνωστές οικογένειες στην κεντρική πολιτική σκηνή... μα να αποκτήσουμε και στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης;

σκούπα και πάνα με στάχτη .... στο χρονοντούλαπο συνδημότη !!!!

ενας εργατης είπε...

Ρε παιδια ηταν ο μιχος υποψηφιος στο ψηφοδελτιο του σωματειου και εγινε αποκαθηλωση; απο που;

ωιμε ωιμε είπε...

συγκεντρωση σημερα στην αντικυρα σημερα χθες διστομο την κυριακη που μας περασε στην αραχωβα για την ομαδαρα της αεπ.περρισοτερους μαζεψε ο αστερας κατω μαγουλας στη γενικη του συνελευση.ουτε κοσμος ουτε φερραρι ουτε μερσεντες.κανα ζασταβα καπου καπου.και σαν να μην εφτανε κι αυτο πανε κι οι εκλογες στο σωματειο.και τωρα πως θα διοριζει ο συνδικαλας τα δικα μας παιδια ωιμε ωιμε

Ανώνυμος είπε...

τελος σε οτι μας χαλαει γενικως! η αποχη ηταν 5% στο σωματειο και αυτο λεει πολλα για τον κοσμο!

georgiou speaking είπε...

georgiou speaking αλανια δεν ξερω αν γνωριζετε απο ναυτιλια .παλια τα καραβια των ελληνων εφοπλιστων αρμενιζαν στις θαλασσες και κυριαρχουσαν.οταν παλιωναν τα φερναν στο περαμα και τα αραζαν εκει και μερικα μεναν χρονια σαν φαντασματα.Καπως ετσι παει να καταντησει η αεπ.ο ενας καπετανιος μετα τον αλλο την κοπανανε κι εχουν μεινει κατι θαλαμηπολοι.το περαμα βεβαια ειναι μακρια αλλα για προσσακο το βλεπω.δεν εχουν ξαναγινει μαγκες αυτα που γινονται με την αεπ.κατα τ αλλα στην αραχωβα πανω παιζουν το αθλημα του πιγκ πογκ .ολοι πετανε το μπαλλακι στο θωμα αυτος αποκρουει και το δινει στον τεως κι αυτος ψαχνει να βρει που να το δωσει και δεν βρισκει κανεναν.αυτο δεν ειναι πιγκ πογκ αυτο ειναι μπαμπιγκτον

Ανώνυμος είπε...

Μπάντμιντον, georgiou speaking, μπάντμιντον. Αγγλιστί badminton......

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ
ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ(αΡΑΧΟΒΑ)ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΝ
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΠΑ
ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕς
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΠΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΟΝ
ΕΝΑς ΔΗΜΑΡΧΟς ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ?????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο διστομο
Καλα αν καταλαβαμε καλα εχει γινει προσκηση προς ολους τους συλλογους για υποψηφιους συμβουλους γιατι οι υπαρχων την εκαναν .Γιατι δεν κανει και στους παπαδες στις ενοριες σαν δεν ντρεπομαστε .Αυτο σας λεει κατι εδω ταιριαζει το τραγουδι πουςουν μαγκα το χειμωνα που την εχες τη κρυψωνα .

Ανώνυμος είπε...

Οι έντιμοι και ικανοί συνήθως απέχουν από τα κοινά και δεν επιδιώκουν να αναλάβουν εξουσίες όπως ανέφερε ο Πλάτων. Όσοι το επιχείρησαν ή αφομοιώθηκαν από το κρατούν σάπιο πολιτικό σύστημα ή τα παράτησαν γρήγορα. Αλλά έως τώρα τουλάχιστον και ο πολύς λαός δεν προτιμά τους έντιμους και ικανούς.

Οι έντιμοι (αγαθοί - ενάρετοι, κατά τον Πλάτωνα) δεν επιδιώκουν τα αξιώματα και τις τιμές, ούτε έχουν ανάγκη από την εφήμερη δόξα που προσφέρει η ανάληψη εξουσίας. Ούτε φυσικά θα καταδεχτούν να γυρίζουν στην αγορά και στα καφενεία, ή και στα μνη-μόσυνα ακόμα, για να ζητήσουν την ψήφο του οποιουδήποτε. Οι ικανοί, επίσης, δεν αφήνουν την εργασία τους για να ασχοληθούν με την πολιτική για να λάβουν διάφορα αξιώματα, τα οποία φέρνουν εύκολο χρήμα και πρόσκαιρες τιμές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τον καταργηθέντα, ευτυχώς, νόμο για το ασυμβίβαστο του βουλευτικού αξιώμα-τος και της ασκήσεως επαγγέλματος εισηγήθηκαν και υποστήριξαν επαγγελματίες πολιτικοί, οι οποίοι δεν άσκησαν ποτέ οποιοδήποτε επάγγελμα στη ζωή τους!

Ανώνυμος είπε...

απο στειρι.........5 Απριλίου 2014 - 6:35 μ.μ...... το 2002 στην προεκλογική του ομιλία στο στειρι ελεγε οτι: ο ιδιος και οι σύμβουλοί του δεν θα έπαιρναν μισθό απο την δημαρχεία ,αλλα το 2007 τα τσέπωναν κανονικά οταν εγινε δημαρχος. βγαλτε τα συμπεράσματά σας για πως τιμά το λόγο του και τις δεσμεύσεις του ο πανουργιάς και οι σύμβουλοί του!!!!!!!!! που θελουν να μας σωσουν με το αζημιωτο

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΙΠΕ
ΑΛΗΘΕΥΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΦΕΛΕΙΜΕΝΟΥΣ .ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΙΣΩ

Ανώνυμος είπε...


Ο Πατσαντάρας 3,5 χρόνια δεν μπήκε καν στον κόπο να αναρτά σε ηλεκτρονικά μεσα τα έργα που έκανε και τι δεν κατάφερε. Οι δρόμοι της Αράχωβας πάντα βρώμικοι με πολλές λακούβες, τα σκουπίδα πάντα σε επίκαιρα σημεία ωστε να νομίζουν πολλοί ότι είναι τουριστική attraction, ο φωτισμός στους δρόμους εκτός του κεντρικού ανύπαρκτος, οι επιχειρηματίες της περιοχής αγνοούνται από την δημοτική αρχή καθώς και οι Σύλλογοι και τώρα θέλει να κατέβει ξανά με άλλη ποιό καλή ομάδα υποψηφίων δημοτικων Συμβούλων; Δεν εχει καταλάβει ότι δεν τον θέλουμε ούτε αυτόν ούτε τον Πανουργιά!!!!! Αλλαγή ζητάμε από όλους εσάς! Ξυπνείστε!

Στειριώτισσα από το Μπίς Μπάρδ είπε...

κ. Πανουργιά αν αληθεύει το σχόλιο του 5 Απριλίου 2014 - 6:35 μ.μ. -------- Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!---------

δεν δίνεται και τα 1000 ευρώ στον εκπολιτιστικό σύλλογο Στειρίου που τάξατε στις 10/9/2010 στην μεγαλειώδη θεατρική παράσταση στο Στείρι «Ελλάς, πάμε λουκέτο», του Λάκη Μπέλλου ότι θα δώσει ( χορηγός) ο δήμος Διστόμου και μετά κάνατε τον « Αλέκο».

Έτσι αφενός μεν θα ταχτοποιήσετε την οφειλή σας προς τον σύλλογο του χωριού μου, αφετέρου δε θα σας τιμήσουμε δεόντως … Υπάρχει και φιλότιμο κύριε Μαυρογιαλούρε μου…

ΥΓ. Αν το ξεχάσατε υπάρχει το σχετικό ηχητικό βίντεο (ή αν κάποιος νομίζει ότι λασπολογούμε) ή ρωτήστε τον τότε αντιδήμαρχός σας κ. Γιάννη Λουκά που το ανακοίνωσε στην προεδρο του συλλόγου { Αχ αυτά τα βίντεο τι κάνουν…. Έχουν τα πάνω τους αυτές τις ημέρες!}

Αμάν αδελφάκι μου είπε...

Έχουμε άδικο να αναρωτιόμαστε;

Στα καφενεία ο κόσμος μιλάει για δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους άβουλους και μοιραίους...για τα χωριά μας, τον τόπο μας.

Επισκεπτόμαστε το πρόγραμμα διαύγεια του δήμου ΔΑΑ http://et.diavgeia.gov.gr/f/Dimos_Distomo_Arahona_Antikyra/index.php?s=8&l=8 και πολύ ανάθεση βρε παιδί μου ..... διαγωνισμό δεν βλέπεις πουθενά, αμάν αδελφάκι μου .... φοβήθηκε το μάτι μου σας λέω ..... πολύ ανάθεση σας λέω !

Ανώνυμος είπε...

κυρ αντρεα κυρ αντρεα
με την ομορφη παρεα
εφαγες την καραβιδα
για να ριξεις την οβιδα
και αν πεσει του αι γιωργη
πατσανταρας δεν γλιτωνει

προεδρικος full είπε...

Σας εχω ξαναγραψει οτι ο προεδρος ειναι ετη φωτος μπροστα στο μανατζμεντ και μαρκετινγκ.παρτε παραδειγμα τι εγινε σε τρεις μερες.Εμφανιζεται ξαφνικα στη συγκεντρωση του λαογραφικου,τελειωνει τον πτεραρχο,πανε μετα πινουν τα τσιπουρα τους μαζι και γυριζει μεταμεσονυκτια και φτιαχνει συνδυασμο με αρχηγο που το ονομα του δεν εχει διαρρευσει ακομη αλλα ολοι υποψιαζονται αραχωβιτη μετριοπαθη που εχει ξανασχοληθει στα κοινα,πρωην πασοκο.ο προεδρος ομως δεν λεει τιποτα.παιρνει το αμαξακι του και φευγει κι ετσι ολα πανε αργα και σταθερα.χθες στο ζεμενο η βαγγελιω κι ο σταθας πηγαν να βγαλουν δημαρχο,ψιλοπεισαν τον θωμα και πριν καλα καλα απαντησει το χαν ανακοινωσει μεχρι τον πινενε για να δειξουν οτι εχουν δυναμη.και η υποψηφιοτητη πουρνο πουρνο καηκε.συγκρινετε τα δυο παραδειγματα κι αναφωνηστε.ειναι θεος ο προεδροοοοοοοοοοοοος

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ.
Ο ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ.
ΦΟΥΛ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ.

TOTIS είπε...

Αραχωβιτικη πανστρατια
πισω απ τον ξενοδοχο
ομως θ αργησει να φανει
καπνος στον καπνοδοχο.

Μαζι κι ο πρωην Δημαρχος
μαζι και τοσοι αλλοι
αλλα τους λειπουν τα χωρια
και μια απ τα ιδια παλι...

Η νυχτα στην Αραχοβα
με νυχτα συνορευει
κι οποιος προλαβει το πρωι
παιζει και παζαρευει....

Κατακαημενε Βουλευτη
διαλεξες λαθος μερος
πεφτεις για υπνο το πρωι
ξυπνας το βραδυ γερος...

Εχω και αλλα να σας πω
απ τα χωρια μας ολα
κι αν δεν σας καθονται καλα
εχω και coca cola.!!!

Συγγνωμη για το μονοτονο
μα οι εξελιξεις τρεχουν
δεν φταινε οι Δημοτικες
μα αυτοι ……που δεν αντεχουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πανουργιας ειναι ο καλυτερος για αλλους..οσο για τα 1000 ευρω μπορει να σταλθηκαν προς το Στειρι αλλα να "χαθηκαν" στον δρομο...

Ανώνυμος είπε...

Απο διστομο
Αληθεια οτι σε κετρικη ταβερνα χτες βραδυ στο διστομο τεσσερεις συμβουλοι του νυν δημαρχου αλλαξαν στρατοπεδο και εκλεισαν κατα διστομο μερια ?

Ανώνυμος είπε...

Υποστηρικτή 10 Απριλίου 2014 - 3:34 μ.μ.

Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι "μπορεί"

Τα λεφτά ούτε στάλθηκαν,ούτε χάθηκαν προς το Στείρι.

Αν συνεχίζεις όμως να αμφιβάλεις γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο ή καλλίτερα εάν και όταν έλθει προεκλογικά στο χωριό σου , ρώτα δημόσια τον κ. Πανουργιά να σου απαντήσει.

Δυστυχώς 10 Απριλίου 2014 - 3:34 μ.μ. έχει "βεβαρημένο" στη δημοτική του θητεία παρελθόν, με τις αποφάσεις του και τις πράξεις του για το Στείρι και το Δίστομο.

Υγ. 1) Μερικές από αυτές είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο (ψάξε, ψάξε και θα τις βρεις! που λέει και το τραγουδάκι)
2) Εάν όχι... σχόλιο και θα τις πάρεις μέσω του Τσοπάνου της Αράχωβας.

Ανώνυμος είπε...

6:36, ........και μετά ξυπνήσατε!