Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ

Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,

ως νυν Δήμαρχος του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, επικοινωνώ σήμερα μαζί σας, για να σας ανακοινώσω την εκ νέου υποψηφιότητα του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ Συνδυασμού μας για την διεκδίκηση του Δήμου στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.  

Η αγάπη για τις πόλεις στις οποίες ζούμε, οι υπάρχουσες συνθήκες διαβίωσης, ο σεβασμός για τον άνθρωπο, την ιστορία και τις παραδόσεις μας θα είναι και πάλι ο οδηγός μας.

Στην μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία μας, γνωρίσαμε από κοντά όλες τις ιδιαιτερότητες του νέου μας Καλλικρατικού δήμου  και διαμορφώσαμε ένα σχέδιο ανάπτυξης και υποστήριξης των τοπικών κοινωνιών.

Μάρτυράς μας, τα όσα με όρεξη πετύχαμε μέχρι σήμερα δουλεύοντας νυχθημερόν κάτω από τις δυσκολίες του νέου Καλλικρατικού πλαισίου και τις πολύ ιδιαίτερες οικονομικές καταστάσεις της εποχής. Επιβιώσαμε, δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε…

Τα 3,5 χρόνια της πρώτης περιόδου είναι πολύ λίγα για να αναδείξουν την επιτυχία του προγράμματός μας και να διαμορφώσουν ώριμες υπηρεσίες και διαδικασίες λειτουργίας του νέου δήμου. Δουλεύουμε…

Είμαστε όμως σε καλό δρόμο και χωρίς χρονοτριβές πετύχαμε: ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ οικονομικά, ΕΠΑΡΚΕΙΑ στελεχών και υπαλλήλων, και ικανές ΥΠΟΔΟΜΕΣ  που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μεγαλύτερους δήμους της χώρας μας το 2014!
Η Οργάνωση του νέου Δήμου, ο χειρισμός του Εθνικού θέματος του Διστόμου, η Αναβάθμιση του Χιονοδρομικού, ο Βιολογικός Διστόμου, το Ταχυδιυλιστήριο, η Ύδρευση της Αντίκυρας, η Αποκατάσταση των Χωματερών, το Νέο νομικό πλαίσιο για τον Παρνασσό, το Δελφικό-τοπίο και η Ψηφιακή επίγεια Τηλεόραση (digea) είναι κάποια από τα σημαντικά έργα μας που παραδόθηκαν μέχρι σήμερα!
Διαθέτουμε το ήθος, την εμπειρία, την συνέπεια και την ωριμότητα για να σταθούμε ξεκάθαρα απέναντί σας και όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να διαμορφώσουμε υπεύθυνα την σύγχρονη νέα μας ευρύτερη κοινότητα.

Μαθαίνοντας από τα λάθη και τις δυσκολίες της πρώτης περιόδου, διαμορφώσαμε ένα καινούριο Ανεξάρτητο Συνδυασμό καθαρών, νέων  και ικανών προσώπων για να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ…

Όλοι μαζί, δημιουργούμε το μέλλον που θέλουμε!

Με εκτίμηση,
Γιάννης Λ. Πατσαντάρας
Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://lh5.googleusercontent.com/-rlDNb1uAIqQ/U1ivBoW6QXI/AAAAAAAAE4Y/TZkjJhVRqCk/s640/blogger-image-79446969.jpg

Ανώνυμος είπε...

Κεντρώοι εκ καταγωγής, μεταγράφονται στη δεξιά. Δεξιοί εκ πεποιθήσεως δηλώνουν ανεξάρτητοι. Κεντροδεξιοί, μεταλλάσσονται σε νεοαριστερούς ιδεολόγους. Ο καθένας σκοπίμως ντύνεται κατά πως τον βολεύει και υποτιμά το φτύσιμο του λαού.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φιλοσοφημένο το σχόλιό σου 8:19! Τύφλα να έχει ο Φουκώ ! Και μετά ήρθαν οι μέλισσες ........ Καϋμένε......

αγανακτισμένοι πολίτες είπε...

Για πολλοστή φορά , η Αράχωβα απέκτησε τεχνητή λίμνη.
Πάντα στο ίδιο σημείο και που είναι κάτι που δεν μας εκπλήσσει πλέον.
Στο χώρο του συνεδριακού, σταμάτησε πλέον η κυκλοφορία , έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας.
Τα έργα που έγιναν προ διετίας, προφανώς δεν έγιναν με το σωστό τρόπο εφόσον το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του
Κατά τα άλλα η προηγούμενη δημοτική αρχή ολοκλήρωσα πολλά έργα ένα εκ των οποίων είναι και η δημιουργία τεχνητής λίμνης κάθε φορά που βρέχει.. Δεν ντρέπεστε καθόλου;;;;;

Ανώνυμος είπε...

27 Απριλίου 2014 - 2:20 μ.μ. πόνεσες ;

Ανώνυμος είπε...

2:20, πήδα όσο θες........

Ανώνυμος είπε...

9:09 μήπως να το έψαχνες καλύτερα? σου λέει τίποτα ότι πριν κάποιες μέρες ο εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος? και ποιός είχε φέρει τον εργολάβο αυτό? ...είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο.... Η παράσταση αρχίζει και έχει πολύ ενδιαφέρον......

Ανώνυμος είπε...

Θα σας φτιαξει φαρο ΝΑΥΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποτε στην ιστορια των δημοτικων εκλογων δεν ξαναγινε στην Αραχωβα να κατεβει εν ενεργεια δημαρχος και να μην τον ακολουθησει κανεις απο τους συμβουλους του πλην ενος που ειχε παραιτηθει περυσι αλλα δεν το ανακοινωσανε ποτε.καληνυχτα πτεραρχε.η προσγειωση στον τριτο διαδρομο θα ειναι οδυνηρη

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ οι σύμβουλοι του πτέραρχου ειναι μαζίτου και στηρίζουν δυνατα πλην ενος κολοτούμπα,καλή προσγείωση στους μπιντέδες

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΓΥΙΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΓΥΡΝΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ.

Unknown είπε...

Ωραία που τα λέει ο κ. Πατσαντάρας!
Μόνο που δεν τα λέει όλα! Δεν λέει ας πούμε ότι όταν ένας δημότης του στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας τον Φεβρουάριο, εκείνος άν και έχουν περάσει 3 μήνες, δεν του έχει απαντήσει ακόμη! Πως να το χαρακτηρίσω αυτό? Έλλειψη σεβασμού στον πολίτη? Έλλειψη στοιχειώδους κοινωνικής συμπεριφοράς? Αδιαφορία? Αλαζονεία? Πώς?

Μιχάλης Κανακάκης

Ανώνυμος είπε...

Η οργάνωση του νέου Δήμου, η ποιά???Ο χειρισμός του θέματος των αποζημιώσεων, έγινε κάτι και δεν το πήραμε χαμπάρι??Η αναβάθμιση του ΧΚΠ, ας είναι καλά τα ΕΤΑ-μηδενική συμμετοχή του Δήμου. Η ύδρευση Αντίκυρας, έργο Μίχου από την προηγούμενη θητεία με σύμβαση έργου στη Λαμια.Η αποκατάσταση χωματερών, έργο Λεόντιου από προηγούμενη θητεία με σύμβαση έργου (άκουσον ακουσον!!) στο Δήμο Ορχομενού(το λέει και η ταμπέλα στο Δίστομο). Το δελφικό τοπίο, ας είναι καλά ο Ψηλός. Το ταχυδιυλιστήριο, έργο Πανουργιά από προηγούμενη θητεία-το κληρονομησαν και αυτό. Οπότε DIGEA και άγιος ο θεός!Γελάνε και τα τσιμέντα (αυτά που δεν έπεσαν στο χωριό 3,5 χρόνια τώρα).

Ανώνυμος είπε...

Κατεβητε στο στειρι εκει να δειτε βρουξαν τα εργα..

Ανώνυμος είπε...

βρε κακοβουλα αχάριστα πλάσματα,για πείτε μου τι κανατε εσεις αυτα τα 3 χρόνια στα σπίτια σας που δεν τα εκανε ενας υπερχρεωμένος δήμος????σαν τι περιμένατε δηλ???είστε μόνο για γελια....

Ανώνυμος είπε...

30 Απριλίου 2014 - 1:17 π.μ. σε ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια (βρε κακοβουλα αχάριστα πλάσματα και είστε μόνο για γελια....)

Άπλα μπες στο πρόγραμμα διαύγεια του Δήμου ΔΑΑ, διάβασε και δες μονο τις Απευθείας αναθέσεις που ειναι αναρτημένες.(Λεφτά υπάρχουν αλλά.... που πάνε!!!! και συνεχίζει να ειναι υπερχρεωμένος δήμος;).

Στα 3 χρονια που ειμαστε στα σπίτια μας οπως μας γραφεις και μας το τρίβεις στην μουρη,υπάρχουν δημότες(το γνωρίζω με ονοματεπώνυμο) που προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν για "Τα Κακώς Κείμενα" αλλά καμία ανταπόκριση απο την παρούσα δημοτική αρχή

Τόσο απλά για να πάμε μπροστά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Αυτό θα κάνουμε κυρία ή κύριε.

georgiou speaking είπε...

georgiou speaking.βαρατε με κι ας κλαιω αλανια.τσαμπιονς ληγκ περιμενα να δω μολις ανακοινωθουν τα ψηφοδελτια αλλα για αστερα μαγουλας το κοβω.παμε στο πτεραρχος τημ.εχει δυο καλα φορ στην αντικυρα αν και τον γιατρο τον εχουν παρει στο ψιλο αφου καθε τεταρτο αλλαζε παραταξη,στο διστομο στειρι κρατησε μια συνοχη αλλα αυτοι εκει δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο ,διστομιτη δημαρχο θελουνε κι ας ειναι και παπας, αρχηγε μου ομως στην αραχωβα το ψηφοδελτιο σου θυμιζει διαδηλωση που τη χτυπησαν τα ματ.καθε καρυδιας καρυδι μην πω και τη κακια που κυκλοφορει και καθε συκιας συκο αλλα το προσπερναω.αν σκεφτειτε οτι ο μονος που μπορει να παιξει μπαλλα ειναι ο λοσαντα που τον επανεφεραν μετα απο 30 χρονια σκεφθειτε τι γινεται.μιλαμε για καταντια,η οποια δικαιλογειται βεβαια αν σκεφθει κανει οτι την συνθεση της ομαδας της αραχωβας την εφτιαξε τσιριμωκος κοκορινα .που πας ρε πτεραρχε με αυτη την ομαδα.για παρεα για σουβλακια καλη ειναι,κι ενα τελευταιο γιαννο,ο αλλος ο γιαννης ο βουλευτης σου ξερεις με ποιον γυρναει και μαζευει ψηφους για το πανουργια???????????????για ρωτα το δεξι σου χερι.κατα τα αλλα φιλοι η ομαδα αυτη παει για φουντο αλλα στο 2 γυρο μπορει να περασει αφου οι πληροφοριες μου λενε οτι μολις ανακοινωθει η ομαδα της Αραχωβας του πανουργια θα ραγισουν και τα μαρμαρα απο τα γελια.προεδρε την δικη σου ομαδα αυριο θα την περιποηθω ,να τη μελετησω πρωτα,αλανια καλημερα προς το παρον

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιου, ειρωνευεσαι τους Στειριώτες ότι είναι κολλημένοι με Δημαρχο Διστομίτη...εσεις οι Αραχωβίτες ψηφίζετε άλλον από Αραχωβίτη ; φανταστείτε να 'σασταν στον ίδιο Δήμο με Δεσφίνα...και μόνο για τη λογική σας, μέρες που'ναι γιορτινές, θα παίρνατε το πεσκέσι του γαϊδουριού και δε θα παίρνατε χαμπάρι!

Ανώνυμος είπε...

30 Απριλίου 2014 - 5:29 μ.μ. γιατί στειριωτη εκνευρίζεσαι με τον γεωργίου;

αφου ειστε μονομάτιδες..... και συμφεροντολόγοι.... με αυτούς και αυτές που ψηφίζετε και στέλνετε στο δημοτικό συμβούλιο!Δες τα χάλια του χωριού σου.....Σακουλάδες ε σακουλάδες!