Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του ΔΣ ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ σχετικά με την πρόταση Πατσαντάρα

Σχετικά με την πρόσκληση του Δημάρχου για την υπόδειξη εκπροσώπου μας για τις Δημοτικές εκλογές θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι πάγια θέση του συλλόγου μας είναι να μην αναμιγνύεται σε πολιτικες διεργασίες χωρίς αυτό να μας στερεί το δικαίωμα να υποστηρίζουμε υποψηφίους που προέρχονται απο τον χώρο μας η από άλλους συλλόγους.
Το ότι βέβαια 3 χρόνια δεν είχαμε καμιά απολύτως υποστήριξη απο την Δημοτική Αρχή και ξαφνικά όλοι μας θυμούνται παραμονές εκλογών είναι ένας επιπλέον λόγος να αρνηθούμε την συγκεκριμένη πρόταση.....

39 σχόλια:

Στειριώτης είπε...

Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Α.Σ.Α. Παρνασσός και μπράβο για την δημόσια τοποθέτησή σας.( 1) Κομψή μεν αλλά καλή έστω και έτσι...
2) Κύριε Δήμαρχε σας περιμένω στο Στείρι και σαν μέλος του Δ.Σ. του Σ.Χ.Ο. Στειρίου να σας πω δημόσια την προσωπική μου άποψη για τα 3,5 χρόνια που είχατε την διοίκηση του δήμου Διστόμου -Αράχωβας - Αντίκυρας)

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ;
ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ Κ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ;
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ....

Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο! είπε...

κ.ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ «Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας»

Συνδημότισσες και συνδημότες

Οι εκλογές είναι η φωνή του λαού και το μήνυμα πρέπει να είναι ξεκάθαρο.

ΟΧΙ στη διαπλοκή.
ΟΧΙ στην αδιαφάνεια.
ΟΧΙ στους προεκλογικούς εκβιασμούς.

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για την ισονομία, την αξιοκρατία, τη διαφάνεια.

Ας πάμε με αξιοπρέπεια στις 18 Μαΐου στην κάλπη.

Όλοι μαζί με την ενεργό συμμετοχή μας για να δώσουμε νέα πνοή σε αυτόν τον τόπο που μας ανήκει.

Γιατί είναι ο δικός μας τόπος.
Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ»

Μαυρογιαλουρο σε όλους αυτούς που τους τιμήσαμε, άλλα απόδειξαν περίτρανα ότι δεν μπορούν και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη μας!

ANTIKYRAIOS είπε...

Κύριε Δήμαρχε σας περιμένω στο Στείρι και σαν μέλος του Δ.Σ. του Σ.Χ.Ο. Στειρίου να σας πω δημόσια την προσωπική μου άποψη για τα 3,5 χρόνια που είχατε την διοίκηση του δήμου Διστόμου -Αράχωβας - Αντίκυρας)!!!!!!!!!!......pou kolaei auto re Steiriwth me to oti efage akuro o Patsantaras apo to DS ASA PARNASSOS???

Βαγγέλης απ΄την Λάκκα! είπε...

Τα προεκλογικά ρουσφετολογικά παιχνίδια «φούντωσαν».

Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.

Μην υποβαθμίζετε το θεσμό των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μη μετατρέπεται την Κυριακή των εκλογών από ημέρα γιορτής σε ημέρα ομηρίας των πολιτών.

Στις 18 Μαΐου καλούμαστε να ανατρέψουμε τη δραματική αυτή κατάσταση που επικρατεί στον τόπο μας.

Να μετατρέψουμε την οργή μας σε δύναμη ανατροπής του σαθρού πολιτικού σκηνικού.

Να μετατρέψουμε την αγανάκτησή μας σε φωνή διαμαρτυρίας, ευθύνης και συμμετοχής.

Αγιωργιτης είπε...

Γιάννη..... Αφού δεν προκάνατε 3,5 χρόνια να μαζευτούν όλοι σύλλογοι του χωριού μας , οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι για να ανταλλάξουμε προτάσεις, ιδέες και οράματα για την ανάπτυξη του χωριού μας αλλά και του δήμου ΔΑΑ.

Καλά στα λένε οι στειριωτες!

Ανώνυμος είπε...

Προς Ο/Η ANTIKYRAIOS αφού δεν το καταλαβαίνεις....να στο πω λιανά "ότι θα φάει άκυρο - πόρτα και στο Στείρι" αν μας θυμηθούν... και μας καλέσει και εμάς( συλλόγους) παραμονές εκλογών μαζί με τους Στειριώτες δημ. συμβούλους του.

ANTIKYRAIOS, σχολείο έχεις πάει; δεν έμαθες μεταφορικές έννοιες.... αλλά τι ρωτώ; μόνο greekglish ξέρεις να γράφεις.... που να ξέρεις και να καταλαβαίνεις ελληνικά !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η γιορτή της Γλώσσας μας:

"...πάγια θέση του συλλόγου μας είναι να μην αναμιγνύεται σε πολιτικες διεργασίες χωρίς αυτό να μας στερεί το δικαίωμα να υποστηρίζουμε υποψηφίους..."

σαν να λέμε:

"οτι οτι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι ε και μεις ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμε ε δε θέλουμε κι εμείς κι αυτοί ύστερα, αφού είπαμε αυτό που θέλουμε άμα δεν θέλουμε και μεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει δεν, ούτε κι εμείς δεν θέλουμε.."

Για όσους δεν κατάλαβαν αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού

Αγιωργιτης είπε...

ΥΓ...... ο κ. Πατσαντάρας ΖΥΓΙΣΤΗΚΕ – ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ και ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ως προς τις αρχές, τους κανόνες, το ήθος και τις θέσεις της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας.---- απόσπασμα από την επιστολή “Ο Θάνατος μιας Ιδέας” του κ. Χάρη Αλεξανδράκου-Αλμπάνη.

Αξίζει να την διαβάσουμε και να την θυμηθούμε, επισκεπτόμενοι τον συνδεσμο : http://tsopanos.blogspot.gr/2012/01/blog-post_11.html

Μόρτης από το πλατανόρεμα! είπε...

¶ 6 Απριλίου 2014 - 7:41 μ.μ.

με το παρντόν ρε μόρτη μήπως ...λέω ...μήπως.... τα λειτουργικά έξοδα του δημοτικού γηπέδου της Αράχωβας τα "πλερώνει" ο κύριος Γιάννης Πατσαντάρας από την τσέπη του....να με συμπαθάς για το ρώτημα!

Να με συμπαθάς, δεν σε ειρωνεύομαι, απλά στο σχόλιό σου κάτι τέτοιο εννοείς;

Κατάλαβα καλώς ή να το πάρω αλλιώς!

Στειριώτης είπε...

Για ανώνυμο Αντικυραίο (ANTIKYRAIOS)

α) Κατ' αρχάς είστε αγενής προς το άτομό μου (re Steiriwth ) και προς τον διαχειριστή του ιστολογίου (σχόλια σε greekglish δεν θα δημοσιεύονται)

β) Με ρωτάτε που κολλάει το σχόλιό μου με την ανακοίνωση-δήλωση του ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ και σας απαντώ:μάθετε να διαβάζετε και πίσω από τις λέξεις (τι εννοεί ο ποιητής),θυμηθείτε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΑΕΠ (διαφάνεια, δικαιοσύνη, ανοιχτή συμμέτοχη, ισονομία, ισοπολιτεία κ.λ.π.) που θα τις υλοποιούσε ο επικεφαλής (Γιάννης Πατσαντάρας)μαζί με τους εκλεγμένους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού.

υγ. Ανώνυμε 7 Απριλίου 2014 - 8:02 π.μ. , ευχαριστώ, αλλά τα καταφέρνω ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Ο τρόπος που πολιτεύτηκε μέχρι σήμερα ο Δήμαρχος με το δημοτικλο σου συμβούλιο, απαξίωσε τους θεσμούς, τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο, το κύρος του αξιώματος του Δημάρχου που εμείς του δώσαμε.

Η φυσιολογική και αναμενόμενη αποπομπή του από τον δημαρχιακό θώκο στις ερχόμενες εκλογές, θα είναι σωτήρια για τα συμφέροντα του Δήμου. Ο δήμος μας χρειάζεται νέους ανθρώπους, μορφωμένους, δυναμικούς με ΟΡΑΜΑ, εφυία και όρεξη για δουλειά και διάθεση για συνεργασίες με όλους του Συλλόγους!

Ανώνυμος είπε...

αντε και δεν βγαινει ο Πατσανταρας,θα βγει ο Πανουργιας.
Αχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγιωργιτης είπε...

και ξαφνικά ενεφανίσθη τέως πρόεδρος στην αράχωβα κι από σήμερα το πρωί στο γνωστό καφέ όλοι μιλούν για συνδυασμό έκπληξη.Θα τρίβετε τα μάτια σας είπε ο γνωστός παρατρεχάμενος.ούτε πανουργιάς ούτε πατσαντάρας.εγώ βέβαια το περίμενα και σας το χα πεί.πρώτα πεθαίνει ο ανθρωπος και μετά το κόβει το χούι,υπήρχε περίπτωση να μείνει αμέτοχος .Δεν σας είπα το ωραίο που μαθεύτηκε πρωί πρωί σήμερα.ο συγγραφέας του θανάτου της ιδέας χθές το βράδυ στη συγκέντρωση στο λαογραφικό πρότεινε να μοιράσουν την δημαρχία πατσαντάρας-γιαννέλος κι έπεεσε το γέλιο της αρκούδας ειδικά απο τον τέως .ρέ τι γίνεται στο κόσμο.πως ανασταίνονται οι ιδέες.

1964 είπε...

αγιωργιτη γραψε και το αλλο αμιμητο που πε ο προεδρος.γιαννη μας φαγαν οι 7 πληγες του φαραω κι αποτυχαμε κι απο χθες βραδυ εχει πεσει αριθμητικη ποιους ενοουσε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΛΙ-ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΥΤΕΙ ..........

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλά 3,5 χρόνι αόλοι άχρωμοι, άοσμοι και τώρα όπως πάντα οι Ελληνάρες τρέχουν τελευταία στιγμή να βρούν υποψήφιο δήμαρχο και έντιμους και ευηπόλυπτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους!

TOTIS είπε...

Τεσσερις ωρες Βουλευτη
ετρωγες παϊδακια
μεχρι να πείσεις το Θωμα
και τ αλλα .... ''τα παιδάκια''.

Η Βαγγελιώ κοντα κι αυτη,
αδειαζει τα ποτηρια
και η παρεα σας αυτη
ειναι .....για τα πανηγυρια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επελεξε
με το Θωμα μπροσταρη
να κανει το Δημο πιο μικρο
....ισα με το νταμαρι.

Κι αυτοι που ηταν ''περαστικοι''
και ......''τιποτα δεν ξερουν''
μεχρι να ρθουν οι εκλογες
....πολυ θα υποφερουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το Θωμα
-του Βουλευτη ιδεα-
το ονειρο της Βαγγελιώς
και του παππου Ανδρεα...


Ανώνυμος είπε...

δεν στο πα βρε θωμα μου
μην πας στο ζεμενο

γιατι βλεπω παγιδες πολλες
κι ας εχει αρνι καλο

προσπαθησε η βαγγελιω
να το παιξει αρχηγινα

αλλο αρνακι μαλακο
κι αλλο η προβατινα



TOTIS @ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ είπε...

Ο Bουλευτηs -αν ο Θωμαs ξυπνησει...και την κανει-
θα παρει στο τηλεφωνο τον ξενοδοχο Γιαννη.


Και αν αυτο εχει συμβει - και ειμαι εκτοs χρονου - θα κλεισει ψηφοδελτιο, τον Μαιο του χρονου.


Μυνηματα παιρνω πολλα, μα ενα εχει ουσια: ο Προεδροs(Δ.Σ)εχει μυαλο, εχει και φαντασια.


Η νυχτα θελει ερωτα, και ερωταs δεν βγαινει,
μοναχα ο Πρόεδροs αυτα...
αυτοs καταλαβαίνει.


Εχω και αλλα να σαs πω, απ τα χωρια μαs ολα, κι αν δεν σαs καθονται καλα, εχω και coca cola.

Αντικυραιος είπε...

1)τα ((((ρε)))) αν ήταν να τα παίρνουμε κατάκαρδα,
οι μισοί θα είχαμε κατάθλιψη.
2)αδυνατούν να τηρήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις (διαφάνεια, δικαιοσύνη, ανοιχτή συμμέτοχη, ισονομία, ισοπολιτεία κ.λ.π.)ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΦΩΝΕΣ.
3)...(προς ανώνυμο Στειριωτη)Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο
ούτε έχω μάθει γράμματα πολλά
ξέρω όμως ένα κι ένα κάνουν δύο
και πως τα φωνήεντα είναι εφτά
4)...(προς φιλο Στειριωτη)Εάν ακόμη και όλοι έχουν την ίδια γνώμη, μπορούν να κάνουν λάθος!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά, κατεβάζει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο- δεξιούς, κεντρώους, αριστερούς- και θα τους πάρει τα σώβρακα.
Πρόεδρε,ένωσε τις τρείς ομάδες στο Δήμο μας και κάνε το ίδιο!!!

georgiou speaking είπε...

georgiou speaking.τα παλια χρονια επαιζε η αραχωβα καπου ποδοσφαιρο κι ενας αειμνηστος πια ποδοσφαιριστης μας ειχε βαλει 3-4 αυτογκολ.σε μια φαση κερδιζει κορνερ ο αντιπαλος κι ο λειβαδιτης τερματοφυλακας μας λεει αυτον φυλατε δειχνοντας τον εν λογω συμπαικτη του.αυτος ειναι δικος μας του απαντανε οι αλλοι.δικος μας ξεδικος μας αυτος μου τα βαζει τα γκολ ειπε τοτε ο φουκαρας τερματοφυλακας.τι σχεση εχει αυτο με τα δημοτικα.
1,στο ζεμενο προχθες εγινε μια συναντηση και πανω που ηταν ολα σε καλο δρομο ο βουλευτης κι η ευαγγελια καρφωσαν 2 απιαστα αυτογκολ στον μηχανικο και τον στειλαν νωρις νωρις στα αποδυτηρια

2.ο πτεραρχος εχασε τα αυγα και τα καλαθια απο τους ιδιους τους δικους του που καρφωνουν το ενα αυτογκολ μετα το αλλο κατηγορωντας ο ενας τον αλλο

3.ο γερων υποψηφιος εκ διστομου μ αυτους που εχει βρει,ασε που δεν εχει βρει θελει 5 τερματοφυλακες για να προστατευσει την εστια του και τα σεντερ φορ που εψαχνε πηρανε μεταγγραφη

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ.Που πατε ρε καραμητροι με τετοια αμυνα,αλλα για να το γυρισω και στη φορμουλα να σας δωσω μια ειδηση να μην παραπονιεστε,οι φερραρι μαρσαρουν κι ειναι ετοιμες να βγουν απο τα πιτς.αλλα μετα την μεγαλη τεταρτη που τελειωνει το τοπικο πρωταθλημα.Μονο προσεξε προεδρε μου γιατι οσο καλη κι αν ειναι η φερραριμε επικεφαλης χιουνται δεν κανει τιποτα.καλο σαββατοκυριακο

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε τι λέει ο Γεωργίου: Πρόσεχε να μην μπλεχτείς με τίποτα Εφιαλτοκαταμπίνιδες, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

προεδρος είπε...

4 χρονια πριν σε ενα αρθρο του στον αχο ο τεως προεδρος ειχε προτεινει για δημαρχο τον πατσανταρα τον ανδρεου και τον γεωργακο.ο πτεραρχος μας τελειωσε ,ο ανδρεου παει στη περιφερεια και μας εμεινε ο ξενοδοχος.τωρα θα μου πειτε μπορει και να μην ειναι αληθεια αλλα ο προεδρος ειναι τρελλος.εχει αγνοια κινδυνου.εφερε το φαντομ απο το αγνωστο,στον γνωστο θα κωλωσει ...

Ανώνυμος είπε...

απάντηση σε όλους τους προηγούμενους : ομφαλοσκοπιση τέλος, εκτός από Αράχοβα υπάρχουν άλλα 3 χωριά. τους άλλους τους ρωτήσατε; η Αράχοβα έχει 7 έδρες σε σύνολο 21 για όλο το δήμο!!!

αραχωβιταρος είπε...

Προεδρε ο προεδρος θυμαται αραγε επισης 4 χρονια πριν που ο γερων αθανασιος καθυβριζε ολη την αραχωβα,αντικυρα σ εκεινο το δημοτικο συμβουλιο στην παραλια.Κι αν αυτος το θυμαται και δεν στηριζει τον γεροντα οι επιορκοι αραχωβιτες οπως ο εζυγιθης και εμετρηθης που τον στηριζουν θα μπορουν να περασουν απο την αγορα??????????????τωρα για τον ξενοδοχο που ακουγεται κι ο ιδιος ο προεδρος ξερει οτι ειναι λυση αναγκης αφου δεν υπαρχει αλλος.Σαν αραχωβιτης πτεραρχε θα σου λεγα να πεταξεις τα παραλιακα σκουπιδια να παμε ολοι μαζι .τι λες??

παραλιακη λεωφορος είπε...

Μήνυμα συμπαράστασης στον πτέραρχο και εξύβρισης στο τσοπάνο και τους σχολιαστές τουστο προφίλ γνωστού ακροδεξιού παραλία ,δεν λέμε ονόματα μην του κάνουμε διαφήμιση,ο οποίος μέχρι πρότινος έβριζε χυδαιότατα τον δήμαρχο.λέτε να κόπηκε τώρα τελευταία κανένα τιμολόγιο 5.000 και ν άλλαξε γνώμη.είπαμε δεν λέμε άλλα .

Ανώνυμος είπε...

Τσοπανε εχω πληροφόρηση οτι στην Αντικυρα μετα την σημερινη συναντηση που εγινε εκει κατεβενει συνδιασμος αυτονομος απο Αντικυρα.

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ είπε...

Όσο δεν βλέπετε ανακοινώσεις να ξέρετε πως κανεις δεν ειναι σίγουρος.. μην εκπλαγείτε εαν κανεις δεν κλεισει ψηφοδελτιο..
όσο για αυτους που λένε με τι μούτρα θα κατεβουν.. Αραχωβίτες με Θ.Π. τους λεω με τα ιδια που κατεβηκαν Διστομίτες με Γ.Π., Η θα κατεβουν με Γεωργακό..
μόνο ΖΑΚΚΑΣ είναι σίγουρος.. και μην δειτε τελικά ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ και ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ να συμμαχούν τελικά , μετα απο αδυναμια να κλεισουν..
ο πτεραρχος ξεχαστε τον!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα πανουργιας και πατσανταρας,παρα οι φωνακλαδες οι δηθεν που κοπτωνται και καλα για τα συμφεροντα του χωριου τους.θα ηθελα να μαθω ποσα πολλα προσωπα εχουν στα σχολια ...?..

Υποστηρικτής του φωνακλά είπε...

13 Απρ2014, 4:00 μ.μ. καλημερα, δεν μου λέτε ποιου κυριου εισαι υποστιρικτής, του κυριου που εκανε τον τροχονόμο στον αγιο Μηνά ή του κυριου που δεν εμφανίστηκε στο δημ. σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 13 Απριλίου 2014 - 4:00 μ.μ. υποστηρικτή των Πανουργια και Πατσανταρα

Που ήταν ο Πανουργιάς οταν το χωριό σου τον χρειαζόταν (δες την φωτογραφία αλλά δεν θα τον βρεις )

http://3.bp.blogspot.com/_-BYYdvsv91A/TCp06JYaA6I/AAAAAAAACFM/NthW_hhMGzQ/s1600/%CE%A3%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9.JPG

Δες την Ιστορική "Καλλικράτεια" απόφαση του Πανουργιά

http://distomo.blogspot.gr/2010/05/5-2010.html

Δες την ανοικτή επιστολή του προς τον Ραγκούση

http://viotia.blogspot.gr/2010/05/blog-post_9223.html

τι αναφέρει για το χωριό σου κακομοίρη στειριωτη..."ΤΙΠΟΤΑ" σε εχει διαγράψει από τον παγκόσμιο χάρτη.

κακομοίρη στειριώτη οι φωνακλάδες που κοπτονται δήθεν και καλά για τα συμφεροντα του χωριού τους οπως μας λες , ήσαν παρών σε όλους τους αγωνες του χωριού σου ,εσύ με τους τεως δημάρχους που ήσουν;

κο κο κο, κο κο κο κάνει η κότα...

Ανώνυμος είπε...

Φωνακλα μου εχεις μεγαλη φαντασια..ποιος σου ειπε οτι ειμαι απο το χωριο σου το στειρι??εγω ανεφερα φωνακλαδες.αλλα βλεπω πως οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται..τωρα αν εχεις φωνακλα μου προηγουμενα με τους τεως προβλημα σου..εγω δεν εχω κανενα προβλημα και με τους δυο..αλλα τα ψευδωνυμα πανε κι ερχονται..μπραβο σου ....

Ανώνυμος είπε...

15 Απριλίου 2014 - 9:03 π.μ. έστω και έτσι μου έδωσες την κατάλληλη πάσα, στην κατάλληλη μέρα για γκολ !!!!!!!!!!

Εγώ έχω ψευδώνυμα... ΕΝΩ εσύ εισαι ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ....ΜΕ ΧΩΡΙΟ... μπράβο σου ....

Πα πι πι το παπί

νι νι το νινί

κο κο κο, κο κο κο κάνει η κότα...

δεν έχω προσωπικά προηγούμενα με κανέναν αν αυτό εννοείς, απλώς κάνω πολιτική κριτική στα πεπραγμένα τους ως δημάρχους στον τέως δήμο Διστόμου και στον νυν Δήμο δαα.

Δες τους συνδέσμους και την ανακοίνωση της σημερινής υποψηφιότητας.

Τα σχόλια και ο χαρακτηρισμός για τον ... όλος δικός σου επώνυμε σχολιαστή ( Δεν μου λες....τι φύλο είσαι;κοριτσι ή αγόρι;}

Ανώνυμος είπε...

oι φωνακλάδες είναι αυτοι που γυριζουν από συλλογο σε συλλογο για προβολη.εσεις που ήσασταν όταν περνανε το σχολειο,τα λεφτα του πολυδηναμου,στον καποδιστρια που δεν διεκδικήσατε το ονομα ,για να βολευτουν 5 της κλαδικης του ΠΑΣΟΚ στην αναπτιξιακη.

Απλές σκέψεις ενός εξ… ημών είπε...

όταν περνανε το σχολειο (είχαμε τον πατσαντάρα),

τα λεφτα του πολυδύναμου( (είχαμε τον πανουργία)

στον καποδιστρια που δεν διεκδικήσατε το ονομα ( είχαμε μπέλλο)

και στον καλλικράτη που το ξέχασες (είχαμε τον πανουργια)

και οι περισσότεροι εξ ημών στο καναπέ....

Ανώνυμος είπε...

Αφου ο πατσανταρας εχασε το σχολειο,ο πανουργιας το ονομα,μπες και εσυ φωνακλα μου στην εξουσια να τα παρεις πισω να σε καμαρωσουμε..αλλα μονο κοκοκοκο,μπορεις να πεις.....

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Έχετε ξεφύγει πολύ με τα σχόλια σας τα οποία και δεν τα αναρτώ φυσικά. Σας το έχω ξαναπεί μην με θεωρείτε αφελή. Δεν μπορείτε να λέτε ότι θέλετε χωρίς κανένα μέτρο.
Τσοπανόπουλα σοβαρευτείτε γιατί θα κόψω τα σχόλια τελείως από όλο το blog