Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Οι κουδουναραίοι του Διστόμου είπαν τα χρόνια πολλά στον δήμαρχο.



Δελτίο Τύπου


Σήμερα 4 Μαρτίου 2011, επισκεύτηκαν το Δημαρχείο του Δήμου Διστόμου–Αράχωβας-Αντίκυρας οι Κουδουνάδες του Διστόμου και ευχήθηκαν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κατά τον παραδοσιακό τρόπο στο Δήμαρχο και στο προσωπικό του Δήμου.

http://arahova.files.wordpress.com/2011/03/untitled1.jpg


Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ


Γιάννης Πατσαντάρας
Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

6 σχόλια:

giannisdistomo είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
giannisdistomo είπε...

σε παρακαλω φιλε μου βγαλε το κειμενο...στο εστειλα οχι για να το αναρτησεις αλλα για να γραψεις σωστα το θεμα σου οτι αντι για κουδουναδες τους λεμε κουδουναραιους.καληνυχτα τσοπανε

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς giannisdistomo.
Ειναι η τελευταία φορά που σβήνω σχόλιο που έχω ήδη δημοσιέυσει επειδη μου το ζητάς.
Αν θέλεις να πεις κάτι προσωπικά σε εμένα μπορείς στο e-mail,μέσα απο τα σχόλια δεν γίνεται. Ότι είναι στα σχόλια το δημοσιεύω.
Σχετικά με το ότι ήθελες να διορθώσεις το λάθος μου δηλαδη ότι ειναι κουδουναραίοι και όχι κουδουνάτοι εχω να πω τα εξής:
Το διόρθωσα ήδη επειδη έχεις απόλυτο δίκιο μόνο που δεν ήταν δικό μου λάθος.
Δέν ήθελα να μιλήσω γιαυτό το θέμα αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα θέλω να πω τα παρακάτω σε αυτους που συντάσσουν τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις του δημάρχου. Να αγοράσουν έναν ορθογράφο και να τον χρησιμοποιούν γιατι έχω φρίξει με αυτά γράφετε τελευταία.
Και τελος πάντων αν δεν γνωρίζατε για τους κουδουναραίους ας ρωτουσατε κανένα διστομίτη να σας πεί.
Δεν είναι όμως μόνο αυτο.
Σας κανω paste το ακριβές κείμενο του δελτίου τύπου πριν το διορθώσω δείτε το και κρίνετε μόνοι σας

Δελτίο Τύπου

Σήμερα 4 Μαρτίου 2011, επισπεύτηκαν το Δημαρχείο του Δήμου Διστόμου–Αράχωβας-Αντίκυρας οι Κουδουνάδες του Διστόμου και ευχήθηκαν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κατά τον παραδοσιακό τρόπο στο Δήμαρχο και στο προσωπικό του Δήμου.

Γιάννης Πατσαντάρας
Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη ποιος τους εχει πει οτι τους θελουμε στην Αραχωβα ? Αν ηταν ξεραμε και εμεις να βαλουμε τις προβιες και να βγουμε στους δρομους.
Ειναι εντελος κιτσ αυτο το πραγμα και απορω πως αυτα τα παιδια δεν ντρεπονται.Εχουμε τωρα στην Ελλαδα το καθε χωριουδακι να κανει καρναβαλι . Δεν ειναι ετσι ομως ρε παιδια βαζω ενα τουμαρ και ενταξει το καρναβαλι.
Γι αυτο μην ερθετε ξανα, αμα θελουμε να ερθουμε εμεις το ξερουμε, και θα ρθουμε.

Ανώνυμος είπε...

oi koudounareoi einai ethimo xronon kai xronon edo sthn perioxi...apo ekei kai pera einai kati pou to vlepoume mono etoutes tis meres...kaneis den boroi na to diapsefsei afto...kai den pistevo na theorite os kati to toso enoxlitiko gia ta matia mas...sto katw katw theorw pos einai ena efxaristo kai asteio(me thn kalh enoia)theama gia emas alla kai gia tous ksenous pou tha erthoun stin perioxh mas tetoies meres kai tha afisoun lefta stis epixiriseis mas...as min upotimame to kathe ti pou den einai arahovitiko 'h adikiriotiko...ok?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΤΡΑΓΙΛΑ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ?ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ