Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Gay προορισμός η Ελλάδα;

Τα σχέδια του Παύλου Γερουλάνου

Gay προορισμός η Ελλάδα;

Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να ξανακάνει την Ελλάδα δημοφιλή προορισμό, διαβλέποντας το αυτονόητο πως ο τουρισμός είναι η μοναδική πτυχή οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα που έχει μέλλον. Καιρός λοιπόν για ένα προσοδοφόρο τουριστικό άνοιγμα.

Η gay αγορά είναι μια από τις πιο δυνατές του πλανήτη, οπότε τα «pink dollars» θα είναι σύμφωνα με την εφημερίδα «Αποκαλύψεις», ο βασικός λόγος που ο Παύλος Γερουλάνος ταξίδεψε και θα ταξιδέψει ξανά στην Αμερική.


Η ανάπτυξη του gay τουρισμού στην Ελλάδα είναι στις προτεραιότητες του ΥΠΠΟΤ και του ΕΟΤ, που καινοτομούν και φέτος με τη διοργάνωση του «Athens Rainbow Week»: μια εβδομάδα αφιερωμένη στους ομοφυλόφιλους της πατρίδας μας. Θεωρούν πως αυτό θα αποτελέσει ένα ικανό βήμα προς το εξωτερικό, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα της Μυκόνου και της Τήλου αποτελεί «όαση» για τους απανταχού gay. Άλλωστε, όπως το χρήμα δεν έχει πατρίδα, δεν έχει και σεξουαλικές προτιμήσεις.


Λέγεται ότι φέτος η αγοραστική δύναμη των ομοφυλοφίλων θα αγγίξει παγκοσμίως τα 835 δις. δολάρια, ενώ η πρόβλεψη για του χρόνου είναι 2 τρις.


Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού δαπανάται στις πέντε προσφιλείς χώρες που έχουν νομιμοποιήσει το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών, οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των δημοφιλέστερων –για τους ομοφυλόφιλους-προορισμών.


Τα ροζ δολάρια πέφτουν λοιπόν στην Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική και τον Καναδά, όπου τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια καταφεύγουν για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, και ακολουθούν τα κλασσικά «vacation spots» της Μυκόνου, της Ίμπιζα και του Λονδίνου.
www.newsbeast.gr

Ο τσοπάνος προτείνει στο ΔΑΑ να βάψουμε ροζουλί το ρολόι και να ρίχνουμε απο αέρος χρυσόσκονη στην λιάκουρα δις εβδομαδιαίως. Μην μείνουμε πίσω και μας πάρουν τίποτα άλλοι τους τουρίστες.


3 σχόλια:

dis.7. είπε...

Προκειμένου να έρθει κόσμος (Και Ευρωλάκια) στην Αράχωβα είστε ικανοί και τον Δήμαρχο να ντύσετε gay!
Δεν είναι άσχημο, δεν είναι άσχημο.....

anentaxtidistomitissa είπε...

Αγαπητέ dis.7:
Φαντάζομαι ότι προσπαθείς να κάνεις χιούμορ για κάποια «κακώς κείμενα» που όλοι μας έχουμε αντιληφθεί.
Είμαι σίγουρη όμως ότι γνωρίζεις, πως μπορεί η Αράχωβα να ονομάζεται Μύκονος του χειμώνα, αλλά Μύκονος (με τα άσχημα της Μυκόνου) δεν θα γίνει ποτέ. Οι άνθρωποι στην Αράχωβα, παρόλο που ζουν κυρίως από τον Τουρισμό, στην μεγάλη τους πλειοψηφία δεν έχουν χάσει τις αξίες τους. Χωρίς βέβαια το να τηρούμε τις αξίες μας να σημαίνει, πως συμφωνώ με τον οποιοδήποτε αποκλεισμό συγκεκριμένων ομάδων ανθρώπων από οπουδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ???