Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας ο Γιάννης Σταθάς

Ακούγονταν για μέρες και τελικά είπε το «ναι»! Ο νεότερος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και ένας από τους σταθερότερους πολέμιους του Μνημονίου σε πανελλαδικό επίπεδο, ανταποκρίθηκε στο κοινό κάλεσμα της Ανανεωτικής Κίνησης και του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι ένας εκ των έξι Υποψηφίων Βουλευτών στις προσεχείς εθνικές εκλογές στο Νομό μας.
Καθοριστική υπήρξε η επιμονή του βετεράνου αγωνιστή της Αριστεράς κ. Μανώλη Γλέζου με τον οποίο συνδέονται με φιλία και αμοιβαία εκτίμηση, από την περίοδο όπου πρωτοξεκίνησαν ένα κοινό αγώνα για τις γερμανικές αποζημιώσεις ανά την Ελλάδα.

Ο κ. Γιάννης Σταθάς είναι  μια προσωπικότητα που σ` άλλους «θυμίζει» … σύγχρονο «Δον Κιχώτη» και σ` άλλους σύγχρονο «Επαναστάτη». Εμείς θα τον χαρακτηρίσουμε απλά… ΑΓΩΝΙΣΤΗ, για τον ίδιο και για τους άλλους! 

 http://orchomenos-press.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί με τον Γιάννη να μην συμφωνούμε σε τίποτα απολύτως, να έχουμε πλήρη διάσταση απόψεων αλλά τουλάχιστον αυτός είναι συνεπής στην σοσιαλιστική ιδεολογία του και το αποδεικνύει. Καλή επιτυχία του εύχομαι!!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΔΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΝΤΑ.ΕΚΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΟΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ,ΜΑΝΩΛΗΣ,ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ,ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΑ.ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤ ΟΠΑΤΕΡΑ

ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ είπε...

Επιτέλους, αρχίζει να ξεβρομίζει το ΠΑΣΟΚ.

AL είπε...

ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Γιαννη
Διαβασε τι γραφει για τον Πανο Καμμενο ο νεος σου συντροφος κ.Παπαδημουλης,γιατι εσυ εισαι μικρος και γνωριζεις μονο τον Βοριδη.