Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας δίνει διευκρινίσεις για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής στο Δίστομο



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 10ης Ιουνίου 28,Τ.Κ. 32005
Τηλ. 2267022320 & 2267022633, FAX : 22670-22063













Δίστομο, 08/05/2012
    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


        Μετά τα τελευταία  αναληθή δημοσιεύματα – πληροφόρηση, από μερίδα των ΜΜΕ, ότι  «Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, στο Δίστομο η Χρυσή Αυγή έλαβε 335 ψήφους, που αντιστοιχεί στο 5,96% επί των ψηφισάντων».
Διευκρινίζουμε ότι :
  1. Το παραπάνω ποσοστό αφορά όλον τον Καλλικρατικό Δήμο που περιλαμβάνει εκτός του Διστόμου, την Αράχωβα, την Αντίκυρα, το Στείρι και την Παραλία Διστόμου (οικισμό Άσπρων Σπιτιών).
  2. Στο Μαρτυρικό Δίστομο το ποσοστό της  Χρυσής Αυγής περιορίζεται σε 44 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 2,7% επί των ψηφισάντων.
Επιπρόσθετα διευκρινίζεται ότι οι ψήφοι των αυτοχθόνων Διστομιτών  είναι ακόμα λιγότεροι, διότι στους ανωτέρω ψηφοφόρους  εμπεριέχονται και ψηφοφόροι, οι οποίοι είναι κάτοικοι του οικισμού Παραλίας Διστόμου (Άσπρων Σπιτιών).

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                               ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

 
Ο Τσοπάνος ήταν ο πρώτος απο όλα τα μέσα που εχθές εξήγησε αναλυτικά την παρεξήγηση που συμβαίνει με αυτό το θέμα



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά που λέτε κύριοι; Προς τι οι δικαιολογίες; Το πρόβλημά σας είναι αν , αυτοί που ψήφισαν τους φασίστες, είναι ένας δύο ή εκατό; Το πρόβλημά σας είναι αν ο καρκίνος έχει προσβάλει ένα κύτταρο ή εκατό του Οργανισμού; Μα ο καρκίνος είναι καρκίνος και κάνει μεταστάσεις και αν δεν τον προλάβεις έγκαιρα θα κάνει μετάσταση και θα μολύνει ολόκληρο τον Οργανισμό. Απ’ ότι εσείς οι ίδιοι λέτε στις προηγούμενες εκλογές , τα καρκινικά κύτταρα, στο Δίστομο, ήταν πεντέξι και σήμερα έγιναν τριάντα- σαράντα. Αν δεν τρέξετε να προλάβετε το κακό, δεν βρείτε πια φωλιά τους επωάζει , δεν πάρετε τα μέτρα που πρέπει για την καταστροφή της φωλιάς, τότε πολύ φοβάμαι ότι στις επόμενες εκλογές η φωλιά θα γεννήσει και άλλα φίδια, γιατί αυτά τα αυγά «σκάνε « αργά» αλλά το δηλητήριο που περιέχουν είναι ισχυρό και τρέφετε μόνο με αίμα.
ΥΣ. κ. Δήμαρχε οι καταγγελίες που, απ’ ότι ξέρω, σου έχουν γίνει λένε ότι στο συνδυασμό σου υπάρχει , εκλεγμένη( Διστομίτησα), ένα τέτοιο μολυσμένο «αυγό». Κάνε την έρευνά σου και απομάκρυνέτο από το καλάθι , γιατί πολύ φοβάμαι ότι το δηλητήριο που κατά καιρούς εκτοξεύει έχει ισχυρή φασιστική τοξικότητα.
Αν νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, ρώτα οποιονδήποτε σύμβουλό σας.

αντι είπε...

δήμαρχε στο τοπικό συμβούλιο διστόμου έχεις τέτοιους και στο έχουν καταγγείλει πολλάκις.μάλιστα κορυφαίο σου στέλεχος σε συμβούλιο την είχε αποκαλέσει ναζί.άσε λοιπόν τα κορκοδείλια δάκρυα.κάθε μέρα στο γραφείο σου είναι.εκτός αν σύρθηκες στην ανακοίνωση αυτή και δεν την πιστεύεις οπότε τίθεται ηθικό θέμα για τους δημοτικούς συμβούλους.

Ανώνυμος είπε...

λιγη ντροπη τσοπανε δεν θα εβλαπτε! ποια ναζι? εισαι σιγουρος για τις καλοπροαιρετες(?)καταγγελιες των σουπερ δημοκρατων που βιαστηκες να αναρτησεις? για τη σκοπιμοτητά τους? ο κοσμος καιγεται και εσεις το χαβα σας! μικροσκοπιμοτητες και σπεκουλα στους νεκρους! δηθεν υπερευαισθησια και παει λεγοντας.... σαν δεν ντρεπεστε !!!!!!!

*ελπιζω να το αναρτησεις.... ελπιζω