Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Γιατί μόνο antikyra.gr κ. Δήμαρχε ;



Εχω μερικά ερωτήματα και θα σας τα θέσω παρακάτω.

Γιατί το άχρωμο και άοσμο site του δήμου  όταν πατάμε πάνω στίς δημοτικές ενότητες Αράχωβας, Διστόμου, Στειρίου παρουσιάζει επιλογες που ανοιγουν μέσα στο ίδιο "γραφειοκρατικό" site ενώ όταν πατάμε την Αντίκυρα μας πάει στο antikyra.gr ;

Το δίστομο είχε site και το μετέτρεψαν σε daa.gr. Η αράχωβα έχει το arachova.gr  αλλά είναι παρατημένο και ανενημέρωτο όπως πάντα  

Για το Στείρι κλασσικά τίποτα. Τουλάχιστον σε αυτό είστε συνεπείς.

Γιατί λοιπόν τώρα να φτιαξουμε το antikyra.gr ενώ έχουμε κλείσει το distomo.gr, δεν υπάρχει  steiri.gr, και το arachova.gr δεν το ενημερώνετε;

Για να είστε δίκαιοι  πρέπει να φτιαξετε  ενα  για το δίστομο, ένα για το στείρι, και να συντηρήσετε αυτό της Αράχωβας και φυσικά και για την Αντίκυρα, αλλά όχι μόνο για εκεί.
 Όλα τα χωριά έχουν ίσα δικαιώματα στην προβολή και κανένα δεν πρέπει να ξεχωρίζει

Τι συνέβη ξαφνικά και φτιάχνουμε site μόνο για την Αντίκυρα και πληρώνουμε και για την προβολή και συντήρησή του;

Οι άλλες δημοτικές ενότητες δεν έχουν ανάγκη τετοιας υποστήριξης;

Όσο για το ποσόν που εγκρίνατε για την ανάθεση της διαχείρησης της ιστοσελίδας του Δήμου δεν θα σχολιάσω αν είναι πολύ η λίγο γιατί δεν έχω άποψη της αγοράς. 
Ίσως κάποιος αναγνώστης που γνωρίζει την συγκεκριμένη αγορά να νας ενημερώσει.
Φυσικά μετά την έγκριση του κονδυλίου αυτού περιμένω διαχείρηση που θα μας εντυπωσιάσει, θα μας αφήσει άφωνους. Έτσι για να πιάσουν τόπο τα 7.420,94 ευρώ μας.

22 σχόλια:

ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ είπε...

Συκοφάντη Τσοπάνε! Είναι δυνατόν σε αυτή την τέλεια παρέα που διοικεί τον ΔΑΑ, να γίνονται οι διακρίσεις και οι παραλήψεις που αναφέρεις; Ψεύτης και προβοκάτορας και δάκτυλος σκοτεινών κέντρων είσαι. Είναι δυνατόν να έχει λαθέψει η παρέα αυτή; Μην γίνεσαι Τσοπάνε κουραστικός και μισητός. Είναι αργά για αυτούς να αλλάξουν. Έτσι έχουν μάθει να ασκούν διοίκηση, έτσι θα πορευτούν μέχρι τέλους. Μια ανάρτηση μόνο πρέπει να υπάρχει: ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ;... Ξέρει η παρέα τους την απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

prossako gr δεν θα φτιαξεις κε δημαρχε τα πανε πιο πανω παιδια λεφτα υπαρχουν.αν η αντικυρα που χρωσταει τ αντερα της δικαιουται τοτε το διστομο που δεν χρωσταει τιποτα ποσα πρεπει

Ανώνυμος είπε...

διαβαζοντας το παραπανω κειμενο του τσοπανου,αισθανομαι ιδιαιτερη χαρα,και ταυτοχρονα δικαιωνομαι,που εκπεμπω SOS για το στειρι..κ. πατσανταρα σας προσκαλω να ερθετε στο χωριο μας,να σας φιλοξενησουμε [μη μας ζητησετε γιδα] για να δειτε οτι ειμαστε οι φτωχοι του δημου,σε ολους τους τομοις..δυστυχως επτωχευσαμε..EYXARISTOYME TSOPANE..

Ανώνυμος είπε...

Και να ηταν όνο η ιστοδελίδα καλά θα ήταν. Το Στειρι είναι λες και δεν υπάρχει για τον Δήμο. Ο φτωχός συγγενής είναι. Δήμαρχε υπάρχει και το Στείρι σε αυτόν το Δήμο και μάλλον το έχεις ξεχάσει.

Ανώνυμος είπε...

7 Ιουλίου 2012 7:13 π.μ.μην είσαι άδικος, δεν το έχει ξεχάσει το χωριό σου ο κ.δήμαρχος,το είχε βάλει στα προεκλογικά φυλλάδια ΔΑΑ- Στειρίου και στην αφίσα του καρναβαλιού, το 2012, ενω όταν έγινε το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στο Στείρι για το δημοτικό σχολείο δεν ήλθε γιατί ήταν άρρωστος, όπως μας είχε πει τότε ο πρόεδρος του δ.σ., ο τώρα ανεξάρτητος σύμβουλος του δήμου μας κ.Γιαννέλος.
Γιατί ξύνεσαι στην γλίτσα του δημάρχου; δεν έχεις εκπροσώπους στο Δ.Σ. του Δήμου; στο τοπικό συμβούλιο του χωριoύ σου; ρώτα τους; τι έχουν κάνει οι κυρίες και οι κύριοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης στους 18μήνες; γιατί ήταν και είναι είναι φτωχός συγγενής του Δήμου το Στείρι;

«ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;» (Ποιος φταίει;)

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως και η νεολαια του στειριου,που αντιστεκομαστε,γιατι βλεπουμε κατι πουλημενους,και τρελενομαστε,τους πεταξαν ενα ξεροκοματο και ολα καλα..τι να ασχοληθεις..με τα χαλια μας..οι δικοι μας μονο ταβερνουλες ξερουν..και τσιπουραδικα..αλλα μαθαμε κατι καινουργιο,στις εκδηλωσεις του 15ουστου θα υπαρχει βραστη γιδα,ετσι ειναι κοτσιρα στο κυριακη πρωτοψαλτη στο διστομο,βραστη γιδα στο στειρι..

Ανώνυμος είπε...

Νεολαίε Στειριώτη 7 Ιουλίου 2012 12:21 μ.μ.

Σου χαρίζω το τραγούδι του Πάνου Τζαβέλα

Ξυπνήστε
Ξυπνήστε νέες, ξυπνήστε νιοί
βγέστε απ’ του τάφου τη σιωπή
δείτε του κόσμου τη ντροπή
γίνετε χίλιοι κεραυνοί
και κάψτε μας ή σώστε μας
γλιτώστε μας, ή θάψτε μας

http://www.youtube.com/watch?v=XGqG9FYwMUA&feature=related για να μην βλέπεις ,να μην τρελαίνεσαι και να μην δικαιολογείς την μη συμμετοχή σου στα κοινά, αλλά για την άμεση ανατροπή εδώ και τώρα αυτού του ξεπεσμού του χωριού σου που μας περιγράφεις μέσα στα σχόλιά σου.

Γιατί το μόνο που διαβάζω (σχόλιά σου} είναι ότι βρίσκεις πάντοτε αποδιοπομπαίους τράγους για να τους φορτώνεις τις αμαρτίες και να τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου.
Σου θυμίζω οτι είναι και η νεολαία του Στειρίου μέρος του συστήματος αυτού, γιατί με την απάθειά σας και με τις επιλογές σας συμβαίνουν όλα αυτά στο χωριό.
Δεν φταίνε πάντοτε οι άλλοι,αλλά και εμείς που αφήνουμε "πεδίον δόξης λαμπρό" στους εκάστοτε Σωτήρες μας.
Τώρα,το να σχολιάζεις στα blogs -Πιασ' τ' αυγό και κουρεψτο- αν νομίζεις ότι αντιστέκεσαι(έχεις βάλει τον πήχυ της αντίστασή σου πολύ χαμηλά, για μένα προσωπικά είναι "Το απόλυτο ξεκατίνιασμα" γίδα,τσίπουρα ,μπάνια,ταβέρνες κλπ)

Καλό μεσημέρι και καλά κρασιά τον Αύγουστο.

Ανώνυμος είπε...

κυριε ποιος μιλα;;ενας νεολαιος αντισταθηκε μια φορα και τον κατατρομαξαν οτι θα τον εδιωχναν απο τη δουλεια του..αυτο λες εσυ συστημα;;;ποια ανατροπη;;οποιος αντιμιλα να τον εχουν στην μαυρη λιστα;;;και αν κανω εγω ξεκατινιασμα αυτοι τι κανουν;;ολοι τους εχουν καταλαβει..καλες γαργαρες...κι εσυ στο συστημα τους εισαι..

Ανώνυμος είπε...

8 Ιουλίου 2012 9:33 μ.μ.

Εσύ δεν είσαι στο σύστημα;
Τι νομίζεις ότι τους κάνεις (τοπικούς άρχοντες)γράφοντας ανώνυμα σχόλια στο διαδίκτυο (ξέρεις που τα γράφουν!!!).

Εάν τώρα είσαι κατατρομαγμένος όπως μας γράφεις, ψάξε-βρες τον δρόμο σου.Και στην γενιά μου το σύστημα αυτά έκανε,αυτά τώρα κάνει και θα κάνει.

Σου υπενθυμίζω ότι πριν 1μήνα το σύστημα κατατρόμαξε έναν ολόκληρο λαό (Αλλά όμως,αλλοι αντιστάθηκαν,άλλοι υπέκυψαν στην τρομοκρατία)

Θέλεις να ανατρέψεις το σύστημα στο τοπικό επίπεδο; Βρες άλλους τρόπους και δρόμους.Με το ανώνυμο ξεκατίνιασμα στο διαδίκτυο δεν πετυχαίνεις απολύτως τίποτα ,καθώς επίσης εκλιπαρώντας τον ανύπαρκτο μέχρι τώρα Δήμαρχο να βοηθήσει ή να σώσει το χωριό σου.

Ανώνυμος είπε...

Νεολαίε Στειριώτη 8 Ιουλίου 2012 9:33 μ.μ.

Ζούμε σε έναν κόσμο δίχως αύριο, με ένα αβέβαιο αύριο ή για ένα καλύτερο αύριο; Η ταπεινή μου γνώμη έχει μια ροπή προς το δεύτερο και μια αισιοδοξία για το τρίτο. Πώς, όμως, να έρθει το αύριο όταν κανείς δεν προσπαθεί γι αυτό;

Ας απαντήσουμε, όμως, πρώτα απ’ όλα σε αυτό: γιατί τόσα χρόνια αφήσαμε τις ζωές μας στα χέρια τους και για ποιο λόγο συνεχίζουμε να το κάνουμε;
Άραγε θα ξυπνήσουμε ποτέ;

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.anagnwstes&id=16642

Ανώνυμος είπε...

Νεολαίε Στειριώτη 8 Ιουλίου 2012 9:33 μ.μ.

Ένα από τα συνθήματα του περίφημου Μάη του ’68 ήταν «αν όχι εμείς, ποιοι, αν όχι τώρα, πότε;»

δημαρχε ξερεις τι υπογραφεις είπε...

στειρι κι αραχωβα ειναι εγκαταλελειμενες.η αραχωβα πληρωνει απο την δημμαρχινα την πρωτια του γοιανελου και το στειρι την ανυπαρξια των δικων μας. ο αντιδημαρχος στειριου ειναι παντελως μα παντελως ανυπαρκτος.οποτε παρε διστομο 70 χιλιαρικα ζεστα για την 10 ιουνιου,παρε μιχο 20 χιλιαρικα για φαγοποτια .πατσανταρα τα ξερεις αυτα αραγε η ουτε αυτα δεν σου λενε απλα υπογραφεις

Ανώνυμος είπε...

τετοιον αντ/ρχο να τον χαιρεστε στειριωτες,δεν φταιει ολο ο δημαρχος,αφου δεν εχετε αντ/ρχο να χτυπησει το χερι να ζητησει χρηματα..για το χωριο σας..οι ξενοι θα σας τα δωσουν;;αλλα τα τραβαει ολα ο καημενος ο πατσανταρας..ηταν και ο γιαννελος ο λαοπλανος..τωρα εφυγε κι αυτος..

Ανώνυμος είπε...

→ δήμαρχε ξέρεις τι υπογράφεις

Ξεκίνησαν σήμερα βλέπω -Δευτέρα 9 Ιουλίου- οι ψεκασμοί "ξυπνήματος" αλλά ο μαρμαρωμένος βασιλιάς δεν καταλαβαίνει τίποτα,δεν πτοείται με τίποτα,στέκεται τσιμενταρισμένος.

Μην το ξυπνάτε το παιδί. Ζει το όνειρό του, μην τον ξυπνάτε λέμε!

Μη, δεν είμαι εδώ, όνειρο ζω
και μη με ξυπνάτε τώρα
Μη, για ό,τι καλό ή ό,τι κακό
τα λέμε άλλη ώρα…

Μη, είμαι αλλού σ’ άλλη τροχιά,
σ’ άλλη γη, σ’ άλλη χώρα
Μη, δεν είμαι εδώ, όνειρο ζω,
μη με ξυπνάτε τώρα…

http://www.youtube.com/watch?v=_Ktyj_6mW2I&feature=related

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

ποιητή θα το κόψω

στειριωτης 2 είπε...

ανωνυμε ο λαοπλανος οπως τον ειπες γιαννελος ηταν και τις 2 φορες στο υπουργειο παιδειας γα το σχολειο,δεν εκανε τον αρρωστο οπως ο δημαρχος και ηλθε στο δημοτικο συμβουλιο του στειριου ακουγοντας τοσα,εχει ελθει 50 φορες στο στειρι,βοηθησε σε εκδηλωσεις,και καλυπτε τον ανυπαρκτο αντιδημαρχο στειριου και ρωτα τον παστρα τι αλλο πηγε να κανει για το στειρι ασχετα αν δεν βγηκε.το παραμυθι σας για ολα φταινε οι κακοι συνεργατες κι οχι ο δημαρχος δεν ποιανει τσιρακια παραλιακα.ποιος τον εβαλε τον ανυπαρκτο αντιδημαρχο εγω η ο τεως.το στειρι ειχε αντιδημαρχο την πρωτη στους σταυρους αλλα ο δημαρχος εκανε τα δικα του.αφου εφτασα εγω να γινω συνηγορος του γιαννελου και της γιουλας σκεψου ποσο μουσκεμα τα κανες δημαρχε

ποιητης εκ παρισιων-ιων είπε...

Τσοπανε οπως θα καταλαβες κι απο το ποιημα που μου εκοψεςειμαι φιλα προσκειμενος στον τεως προεδρο.Συμφωνω οτι το ποιημα σατυριζε σκληρα καποια προσωπα.Μου κανει ομως εντυπωση πως οταν προκειται για γιαννελο μιχο ολα μπαινουν κι οταν ακουμπανε δημαρχο σοφια γεωργιαδη κοβονται.Κατι δεν παει καλα τσοπανεεεε

ποιητης εκ παρισιων-ιων είπε...

Ητανε τετοια εποχη
στη ντολτσε βιτα εκει

μαζευτηκαν πολλοι
δεξιοι κι αριστεροι

γιαννελος πρωτομιλησε
προτεινω πατσανταρα

ναπαμε ολοι μας μαζι
μη πεσει φαγωμαρα

χειροροκροτηματα πολλα
συγκινηση μεγαλη
που η αραχωβα μας
δημαρχο θε να βγαλει

αιφνης ακουσθη μια φωνη
κι η ερωτηση ηταν μια
ολα καλα μας δημαρχε
αγκαθι η σοφια


μην ανησυχειτε συντροφου
το φαντομ ειπε δυνατα

στην 8 σειρα αναπληρωματικων
θα στειλω τη σοφιά

μπραβο ωρε δημαρχε
εισαι παλλικαρι
εφωναξε ο στεργιος μας
εχεις τιμη και χαρη

αυτα γιναν φιλοι μου
τα χρονια εκεινα
και τωρα ολοι ξερετε ποια εχουμ
δημαρχινα


αντε εβιβα στην υγεια οσων ηταν στην ντολτσε βιτα και πιστεψαν τον λογο τιμης του δημαρχου

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑ Ι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ.
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ....
ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ…. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ...
ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ…
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ.
ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΤΙΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ….
ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ….
ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΦΘΗΝΙΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΦΕΙ ΣΑΝ ΛΙΜΑΣΜΕΝΗ, ΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.....ΣΥΝ ΔΙΟΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΛΛΟΘΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΟΒΑ ΠΟΥ ΜΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ -ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ‘’ΠΑΡΘΕΝΑ’’ ΧΩΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΕΙΡΙ - ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ- ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ…….ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΞΥΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.
ΟΡΑΜΑ –ΘΕΣΕΙΣ- ΠΑΘΟΣ -ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ,ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ.!!!
ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ....ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΛΦΗ.
ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ .
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ….

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ είπε...

3.36 ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΟΛΙΟ ΥΠΕΡ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 3.25 ΕΔΩ ΥΠΕΡ ΣΟΦΙΑΣ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΙΔΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΠΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑΣ.ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ

ΑΝΤΙ είπε...

Δεν ξερω ποιος η ποια εγραψε το σχολιο φιλε 6.12μμ λιγο ποιο πανω απο το δικο σου αλλα ειναι 100% σωστο για οσους γνωριζουν.
Ετσι ειναι τα πραγματα.
Αντι να γραφεις για αυτους που ειναι αδυναμοι να παραγουν πολιτικες στο Δημο,
γι αυτους που δεν μπορουν να αντιδρασουν ουτε στις προεκλογικες επιταγες και τις προσληψεις, στις ατασθαλιες στις επιχειρησεις, στο επιπεδο λειτουργιας του Συμβουλιου ,στους αχρωμους και αοσμους εκφραστες που ψηφισες, στις αποφασεις που περνουν και δεν ειναι τιποτα λιγοτερο απο μεταφορες χρηματων για να καλυψουν την κακοδιαχειριση στην Αντικυρα και Αραχοβα.
αντι να γραφεις για τα Τοπικα Συμβουλια που πουλανε υφακι και παραγωντισμο σε μια ανευ προηγουμενου κοντρα με το Κεντρικο Δημ.Συμβουλιο,
αντι να δεις πραγματικα γιατι παραιτουνται Δημοτικοι Συμβουλοι και υπηρεσιακοι, αντι να γραψεις για τις τεχνοοικονομικες μελετες που δεν εχουν, για τα ευρω που δεν υπαρχουν λογω κρισεις και που ετσι κανουν τους ανυπαρκτους ακομα ποιο ανυπαρκους ,αντι να γραψεις για τα χωρια που δεν εχουν την παρουσια του Δημου πουθενα, για τους ανασφαλιστους και τις παρανομες απολυσεις που με τα προστηματα που τρωει ο Δημος και τα λιγα ευρω για μικροεργα εξανεμιζονται, για τους υπαλληλους δυο ταχυτητων ...για τα οδοιπορικα και τα πυρανχας των Εταιρειων του Δημου, γραφεις για αδελφες....η μαλλον για την μια αδελφη.
Α ρε ''τζαμπο'' που σου χρειαζεται .....

Ανώνυμος είπε...

στειριωτη 2..επεσε πολυ γλειψειμο για την αντ/ρχια στο στειρι..αφου λετε μονοι σας οτι ο αντιδημαρχος σας ειναι ανυπαρκτος,γιατι δεν ζητατε ανασχηματισμο;;αλλα ο δημαρχος δεν φταιει σε τιποτα..οσο αφορα το στειρι και τα χαλια του..φταιει ο αντιδημαρχος σας,που δεν απαιτει ΤΙΠΟΤΑ για το χωριο του..τωρα οι δικοι σας γιατι δεν τρεχουν πισω απο τον γιαννελο;;αλλα παιζουν το παιχνιδακι τους,ΔΝΤ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,δικαιολογιες γιατι φοβουνται να ζητησουν χρηματα για το στειρι..παντως λυπαμαι το στειρι αυτο το ομορφο χωριο να εχει καταντησει ετσι...