Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο Γιάννης Καράμπελας υποψήφιος για τη θέση του Γ.Γ. της ΝΔ.

O Γιάννης Καράμπελας  έχει καταθέσει υποψηφιότητα για τη θέση του γενικού γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας σε μια ανοιχτή εκλογή που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη.

Χωρίς να είναι δεδομένο ότι άπαντες θα επιμείνουν μέχρι τέλους στην υποψηφιότητά τους, καθώς οι ολιγότερο προβεβλημένοι είναι προφανές ότι κινούνται προκειμένου να καταγράψουν εσωκομματικά την παρουσία τους, υποψηφιότητες είχαν καταθέσει ο Φιλ. Ταυρής, γραμματέας Συνδικαλιστικού της Ν.Δ., ο Νικ. Κακλαμάνης, πρ. δήμαρχος Αθηναίων, ο βουλευτής Αχαΐας Νικ. Νικολόπουλος, ο πρ. βουλευτής Παναγ. Αδρακτάς, ο ιατρός και μέλος του Πολ. Συμβουλίου Δημ. Πανοζάχος, ο βουλευτής Βοιωτίας Γ. Καράμπελας, ο ιατρός και πολιτευτής Κορίνθου Θαν. Παπαχριστόπουλος, καθώς και δύο πρόεδροι Νομαρχιακών στη Β΄ Αθήνας, οι Θεοδ. Λαμπρόπουλος και Β. Κοκόσης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το παιδί να χαρεί τώρα που βγήκε βουλευτής. Μια ζωή το κηνυγάει τώρα που του έκατσε έτσι θα το αφήσει? Και για αρχηγός θα βάλει και για πρόεδρος της δημοκρατιας θα βάλει. Οπου υπάρχει υποψηφιότητα θα βάζει.