Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

     Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ  συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, που στην τελευταία τους Γενική Συνέλευση, με συντριπτική πλειοψηφία είπαν ΟΧΙ στα προτεινόμενα μέτρα για δραστική μείωση του εισοδήματός τους.                           
 Ειδικά  σήμερα, είμαστε δίπλα τους, που θα εκδικαστεί η προσφυγή του Σωματείου «Ένωση Εργαζομένων στο Αλουμίνιο της Ελλάδος» κατά της Εταιρείας «Αλουμίνιον ΑΕ» για την καταχρηστική καταγγελία της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.                                                             
Πιστεύουμε ότι, οι μειώσεις αυτές δεν βοηθούν και δεν διασφαλίζουν την βιωσιμότητα του εργοστασίου, αντίθετα βάζουν ζήτημα επιβίωσης των εργαζομένων, απώλεια θέσεων εργασίας στην πιο δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, με αποτέλεσμα τα χρήματα αυτά να χαθούν από την τοπική οικονομία και κοινωνία.
 
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α

2 σχόλια:

παραλιας είπε...

βαγγελιτσα απο ποτε σε νοιαζει για τους αλουμινανθροπους;σε στηριξαν στις εκλογες και δεν το ξερουμε;μαυρο εφαγες.δεν μπορεις παρα να ακους το φιλο σου το συνδικαλα το σταθα.ετσι εν δυο σα στρατιοτακι θα υπακους στο συμβουλατορα σου σταθα

Ανώνυμος είπε...

πες το μας κ αυτό ,έχεις άποψη και για την οικονομική βιοσιμότητα του εργοστασίου έχεις άποψη για όλα ε? εσυ και ο τέως τα ξέρετε όλα....