Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΠΕΤΑΕΙ !!!!!


ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΦΙΑ-Ο ΠΙΟΥ.Ο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ωραιότατη και πετυχημένη σατυρική απεικόνιση. Γνωρίζουμε σχεδόν όλα τα πρόσωπα της αλληγορίας, αλλά από τις δυο στρουθοκαμήλους η μια είναι η Βαγγελιώ, η άλλη ποιος είναι;

Ανώνυμος είπε...

η αλλη ειναι ο παστρας..χαχαχαχα...

Ανώνυμος είπε...

η αλλη ειναι ο παστρας

Ανώνυμος είπε...

παντως ο προεδρος της ομαδας δηλαδη ο δημαρχος εχει ακριβως το ιδιο χαμογελο με το φαντομ οταν τον ρωτανε την αποψη του και δεν ξερει να απαντησει.και οποιος ηταν στο τελευταιο δημοτικο συμβουλιο αυτος που κραταει το κεφαλι του ειναι φτυστος ο σταθης.ετσι ακριβως καθοτανε οταν γινοταν το μπαχαλο.πολυ πετυχημενο τσοπανε.τωρα για τον πιου πιου εριζουν πολλοι και πολλες.εγω κοντρα στο ρευμα θα βαζα τον συνδικαλα.αμπαλος και καθε φορα που σουταρει πεφτει.

Ανώνυμος είπε...

Κάνετε λάθος . Ο Πρόεδρος της ομάδας ταυτίζετε με τη Σοφία που κάνει κουμάντο , αυτός που κρατάει το κεφάλι του είναι το Φάντομ , που δεν καταλαβαίνει τίποτα και ο Πίου είναι ο Στάθης που είναι ο μόνος που χαίρετε γιατί είναι ξανά στο στοιχείο του, να το παίζει επαναστάτης και να τους ανακατεύει όλους.

Ανώνυμος είπε...

3.07 ουτε σοφια ουτε σταθης ουτε δημαρχος.τα παντα ολα συνδικαλας.κανει κουμαντο τους ανακατευει και απο πισω γελαει.τα παντα ολα.