Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ετήσια απογραφή αιγοπροβάτων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ


                                                                                     Λαμία   3 Νοεμβρίου 2014
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υπενθυμίζει στους αιγοπροβατοτρόφους της ότι, σύμφωνα με την νομοθεσία είναι υποχρεωμένοι να διενεργούν και να κοινοποιούν στην αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία ετήσια απογραφή του ζωικού κεφαλαίου των εκτροφών τους.
Ο κάτοχος εκτροφής αιγοπροβάτων, ακόμα και με μηδενικό αριθμό ζώων, πρέπει στο διάστημα από 1ης Νοεμβρίου μέχρι 15ης Δεκεμβρίου να απογράψει όλα τα αιγοπρόβατα που υπάρχουν στην εκτροφή του και να καταχωρήσει το αποτέλεσμα της απογραφής στο   ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ, συμπληρώνοντας με ευθύνη του τα αντίστοιχα πεδία.
Στη συνέχεια εντός 30 ημερών και όχι πέραν της 15ης Δεκεμβρίου οι κτηνοτρόφοι έχοντας μαζί τους τα σχετικά έγγραφα της εκτροφής (άδειες διακίνησης ζώων, εγκεκριμένες παραγγελίες μέσων σήμανσης, φαρμακευτικό μητρώο κ.λ.π.) πρέπει να προσκομίσουν το ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ στα Τμήματα Κτηνιατρικής ή στα κατά τόπους Αγροτικά Κτηνιατρεία της περιοχής στην οποία υπάγονται για την θεώρησή του και την καταχώρηση της απογραφής στην Ηλεκτρονική Βάση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Παράλειψη διενέργειας ή κοινοποίησης απογραφής, αδικαιολόγητη μεταβολή (αύξηση ή μείωση ) του ζωικού κεφαλαίου και ελλείψεις στην συμπλήρωση του μητρώου, αποτελούν παραβάσεις που επισύρουν διοικητικό ή επιτόπιο έλεγχο και επιβολή διοικητικών μέτρων (περιορισμούς, πρόστιμα κ.λ.π.) και περικοπές αποζημιώσεων από την αρμόδια αρχή πληρωμής (ΟΠΕΚΕΠΕ).
Ύστερα από τα παραπάνω παρακαλούμε όλους τους κτηνοτρόφους να προβούν εγκαίρως στις προαναφερόμενες ενέργειες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους Κτηνιατρικές Υπηρεσίες.

4 σχόλια:

TOTIS είπε...

Τσοπανε
έκανες την απογραφή του ζωικού κεφαλαίου του ΔΑΑ και με τον μηχανο καβαλάρη και διαδημοτικό υπεργολάβο...... μας τελειωσες.
Άντε ...και στα δικά μας.

Ανώνυμος είπε...

τοτη ο δημαρχος που υποστηριζες εργατης ηταν η εργολαβος για πες μας

λέω εγώ τώρα είπε...

Πρόεδρε ο ένας αντιδήμαρχος κάνει λαικές συνελεύσεις όπου προβάλλει την ανικανότητα της κυβέρνησης εξυμνώντας αυτά που θά κάνει ο σύριζα,η άλλη κάτω κι ο μαρτυρικός εκτελούν κατά γράμμα ότι διατάξει ο βουλευτής,κι ο κολλητός σου πάνω κάνει το ίδιο που κανε το 2010.τον έναν τον πλένει το πρωί και τον άλλον τον λούζει το βράδυ.πρόταση.μήπωσ να βάλουμε μια ταμπέλλα ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ στη δημαρχία η μήπως να παραιτηθείτε τα μη κομματόσκυλα να φτιάξουνε έναν συνδυασμό και να τους αφήσουμε αυτούς να πάρουν 220 ψήφους να εξλέξουν 1 σύμβουλο λέω εγώ τώρα

Ανώνυμος είπε...

λέω εγώ τώρα kai τόσα χρονια που ειχες ΤΟ Πασοκ ή ΤΕ ΝΔ τι προκοπή είδες στη δημαρχία;

Εισαι κολλημένος και εχεις χασει το τρένο!

ξεκόλλα ματια μου