Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Χαμός! Λέγεται ότι Yπουργός μαζεύει από τα περίπτερα τη 3D πορνοταινία της αγαπημένης του!




Το κουρδιστο πορτοκαλι ισχυρίζεται ότι κορυφαίος  υπουργός και από αυτούς που πρωταγωνιστούν στο πάρε-δώσε με την Τρόικα, έχει ξαμολύσει ανθρώπους του στα περίπτερα για να μαζέψουν τα DVD με τη 3D πορνοταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η αγαπημένη του Βούλα Βαβάτση.
Είναι η σταρ των Πελοποννησιακών καλλιστείων η οποία αφού έχει καψουρέψει σφόδρα την υπουργάρα, αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με καυτό περιεχόμενο την παραγωγή της οποίας έκανε ο Δημ. Σειρηνάκης.
Λίγες ώρες πριν προσγειωθεί ο Στρος Καν στην Αθήνα, ο Έλληνας υπουργός έχει ν αντιμετωπίσει κι  ένα καυτό προσωπικό του πρόβλημα.
Άσε που οι φήμες έχουν φτάσει και στα αυτιά της γυναίκας του η οποία δεν αστειεύεται.
Στη κυβέρνηση επικρατεί αναβρασμός καθώς οι υπουργοί αναζητούν στο υπουργικό συμβούλιο τον δράστη συνάδελφό τους, ο οποίος κάνει τη πάπια.
Στο μεταξύ η Βουλάρα έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Χρήστο Λογαρίδη και τα είπε όλα-δεν κατάπιε τίποτε για να προστατέψει τον καλό της.
Τη Δευτέρα θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου, ο οποίος την πιέζει ασφυκτικά να του παραδώσει το dvd με τις προσωπικές της στιγμές με τον υπουργό.
Χαμός!...
http://www.kourdistoportocali.com

Νεότερες πληροφορίες λένε ότι:
Για την ερωτική της σχέση με παντρεμένο υπουργό της κυβέρνησης μίλησε η Βούλα Βαβάτση η οποία, όπως αποκάλυψε το gossip-tv.gr, πρωταγωνιστεί στη επόμενη hot ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη.
Η sexy (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας) Βούλα επισκεπτόταν πολύ συχνά τη φίλη της, η οποία εργάζεται σαν γραμματέας του υπουργού. Σε μια από τις επισκέψεις η γραμματέας γνώρισε την εκρηκτική Βούλα στον παντρεμένο υπουργό κι από τότε έγινε ήρθαν τα πάνω-κάτω στην προσωπική του ζωή.
Το μοντέλο, το οποίο έχει μεταφέρει στη hot ταινία την προσωπική της ιστορία, δεν διέψευσε την σχέση της με τον υπουργό, ενώ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέριες επί του θέματος.
Ισχυρίζεται δε οτι η πραγματική ιστορία της αποτελεσε την αφορμη για το σενάριο της νέας της ταινίας
Πηγή: star

Δείτε το video:


 http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: