Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η γυναίκα είναι psycho. Καρότο και μαστίγιο μας πάει

«Η Ελλάδα στην οδό της αρετής»
Πού πάτε ρε κακομοίρηδες ¨Ελληνες ξεβράκωτοι στα αγγούρια;

«Από το κρύο, στη ζέστη». Οπως μετέδωσε χθες το ΑΠΕ, η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ μιλώντας στη γερμανική Βουλή απένειμε εύσημα στην ελληνική κυβέρνηση για τις προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση.

«Αν η Γερμανία είναι το “πρότυπο” της αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας, η Ελλάδα είναι το παράδειγμα για το τι πρέπει να κάνει μια χώρα προκειμένου να επιστρέψει στην οδό της αρετής, δηλαδή στη δημοσιονομική σταθερότητα» σημείωσε η κυρία Μέρκελ.
Και άλλη βοήθεια; Ας γελάσω. Χαχαχαχαχα

Αναφερόμενη στις προσπάθειες της κυβέρνησης Παπανδρέου, σημείωσε πως «επιβραβεύθηκαν» στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό είναι δείγμα ότι «ο λαός θέλει να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους, δεν θέλει στρουθοκαμηλισμούς, αλλά θέλει να παίρνονται οι αποφάσεις που απαιτούνται» πρόσθεσε.

Η καγκελάριος αναφέρθηκε εκ νέου στην πολιτική, όπως τη χαρακτήρισε, απόφαση του 2000 για ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ, ωστόσο περιορίστηκε στη διατύπωση ότι «αποδείχθηκε πως ήταν μια περίπλοκη απόφαση», χωρίς τις αναφορές που είχε κάνει στο συνέδριο του κόμματός της στην Καρλσρούη στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας για τη στάση τής τότε κυβέρνησης Σρέντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: