Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Επανακυκλοφορεί ο ΑΧΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ

                                    



Τα οικονομικά προβλήματα τεράστια αφοί το κόστος κάθε φύλλου είναι μεγάλο και η συμπαράσταση όχι αυτή που περιμέναμε. O χρόνος επίσης δεν περισσεύει αφού όλοι μας έχουμε τις δουλειές μας. Παρ όλα αυτά πρώτα ο Θεός την Μεγάλη Εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το νέο φύλλο (σε τριμηνιαία κατ αρχάς έκδοση). Η ιδιαιτερότητα του θα είναι ότι από εδώ και πέρα θα υπάρχει μια σελίδα για κάθε τοπικό διαμέρισμα του νέου μας Δήμου, ΔΙΣΤΟΜΟ, ΣΤΕΙΡΙ, ΑΝΤΙΚΥΡΑ,ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ώστε ν ακούγονται όλα τα προβλήματα. Βεβαίως για να γίνει αυτό χρειάζεται η συμμετοχή όλων απ όπου και να προέρχονται. Ο ΑΧΟΣ θα είναι ανοιχτός σε όλες τις απόψεις.
Στο φύλλο που θα κυκλοφορήσει οι κυρίες-κύριοι Φανή Βλαγκούλη (δημοσιογράφος του Ράδιο-Δίστομο), Έφη Κίνια, Δημήτρης Λαγός και Έφη Λύκαρη από το Στείρι, ο Γιώργος Θεοχάρης ποιητής-συγγραφέας,η κυρία Μάρα Μπέκα της real-news είναι μερικοί από τους νέους συνεργάτες μας ενώ έχουμε ζητήσει ήδη και τη βοήθεια γνωστών συμπατριωτών μας δημοσιογράφων (κος Δημάκας κ.λ.π) και περιμένουμε  πολλά  από τα τοπικά blogs. Στην εκδοτική ομάδα προστέθηκε κι ένας πολύ καλός φίλος ο ΘΕΜΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

ΥΓ. Επειδή ο εκδότης της εφημερίδας τυγχάνει και  μέλος της συμπολίτευσης και σίγουρα όσο αντικειμενικός και να ναι κάποιος αλλιώς τα βλέπει από την μια πλευρά, έχει ζητηθεί ήδη η συμμετοχή της αντιπολίτευσης σε θέματα που αφορούν τον Δήμο μας ώστε με καλόπιστη κριτική να βρίσκουμε λύσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EINAI KAI ο ΛΑΚΗΣ Ο ΜΠΕΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ