Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Παραγωγή πλαστών ευρώ μέσα σε εκκλησία


Εκρυβαν ένα υψηλής πιστότητας εκτυπωτικό μηχάνημα, με το οποίο έφτιαχναν πλαστά χαρτονομίσματα σε εκκλησία! Ο λόγος για την πληθωρική ξανθιά που συνελήφθη χθες όταν ψώνισε από κατάστημα της Λαμίας με πλαστά 50ευρα και τους δύο γιους της.

Οπως αποκαλύφθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 44χρονη από το Ρεγγίνι Φθιώτιδας, που είναι σύζυγος πρώην αστυνομικού και επίτροπος εκκλησίας (!),...
δρούσε με τη βοήθεια των δύο γιων της, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα ετοιμαζόταν να χειροτονηθεί παπάς!

Η μεγαλύτερη έκπληξη, όμως, για τους αστυνομικούς ήταν όταν ανακάλυψαν ότι το υψηλής πιστότητας εκτυπωτικό μηχάνημα που τύπωνε τα πλαστά χαρτονομίσματα ήταν εγκατεστημένο στον ναό του χωριού, στον οποίο ο ένας γιος είχε τη δυνατότητα να μπαινοβγαίνει ελεύθερα δίχως να κινεί υποψίες. Με το ίδιο μηχάνημα μάλιστα έβγαζαν φωτοτυπίες τις παλιές εικόνες της εκκλησίας, τις οποίες πουλούσαν στους πιστούς!

Κατηγορούμενος πάντως είναι και ο άλλος γιος, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε ένα πλαστό χαρτονόμισμα, όχι όμως και ο σύζυγος της 44χρονης.

Η γυναίκα ωστόσο επιμένει ότι τα παιδιά της δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και θέλει να πάρει όλη την ευθύνη πάνω της. Ωστόσο, μάνα και γιοι οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα και τον ανακριτή Λαμίας, από τους οποίους ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, στις 12.00 το μεσημέρι.

Η 44χρονη συνελήφθη προχθές σε κεντρικό σημείο της Λαμίας, λίγα λεπτά αφότου είχε ψωνίσει με πλαστά 50ευρα. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αντιλήφθηκε τα πλαστά χαρτονομίσματα και την κυνήγησε, ενώ παράλληλα είχε ενημερωθεί η αστυνομία που τη συνέλαβε.
Στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ισχυρίστηκε ότι το πλαστό χαρτονόμισμα με το οποίο πλήρωσε τα ψώνια της στο κατάστημα το είχε πάρει από έναν πλανόδιο πωλητή CD που της ζήτησε να του το χαλάσει.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή της δεκαεπτά πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, εννέα πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και δύο πλαστά χαρτονομίσματα των δέκα ευρώ.

http://apolitistosteki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: