Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΔΑΑ.....Οι καιροί ου μενετοί


    
                                                 ΜΕΡΟΣ 1ο..   
                         
Το συστημα του Καλλικρατη στη δημο μας οδευει προς αποτυχια οχι γιατι σαν ιδεα ηταν κακη αλλα γιατι εγινε βιαστικα χωρις να μπουν ασφαλιστικες δικλειδες που θα εξασφαλιζαν την σωστη και ευρυθμη λειτουργια του.Ετσι ακομη και σε αυτη την εποχη που ο λαος υποφερει συνεχιζεται η αδιαφανεια,τα παρε δωσε με τους..ημετερους και η απραξια στα χωρια.Με την σημερινη μου παρεμβαση θελω να δωσω καποιες προτασεις βγαλμενες απο τη συντομη  και ...πικρη κατα καποιον τροπο,πορεια μου στα δημοτικα ελπιζωντας οτι μπορει να αποτελεσουν ενα εναυσμα για συζητηση για μια νεα δημοτικη αρχη χωρις σκιες και με αποτελεσμα, και λεω συζητηση γιατι θα ζητησω  να αφεθουν ελευθερα τα σχολια ελπιζοντας οτι προ του κινδυνου να χαθουν και τα ερχομενα χρονια θα υπαρξει εποικοδομητικος διαλογος κι οχι οι συνηθεις προσωπικες επιθεσεις .Τονιζω ιδιαιτερα οτι το παρον κειμενο δεν εχει την εννοια της εξιλεωσης των ευθυνων (οσων μου αναλογουν ομως) για την πληρη ανυπαρξια της σημερινης δημοτικης αρχης,Αλλωστε πριν 3 χρονια δεν γνωριζομαστε,τωρα ξερουμε πολυ καλα ποιος ειναι ,τι πρεσβευει και τι συμφεροντα εξυπηρετει.Εχω χωρισει αυτο το κειμενο σε δυο μερη.Το 1 αφορα τη λειτουργια της δημοτικης αρχης και το 2 τα φλεγοντα θεματα,εσοδα,χρεη ,αναπτυξη,συλλογοι κα.Σημερα σας παραθετω το 1ο μερος


                                                 

1)ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ. Μολις ειχαμε κερδισει τις προηγουμενες εκλογες ειχα ζητησει και δεν εισακουσθηκα,οι αντιδημαρχοι να ειναι θεματικοι (πχ αντιδημαρχος περιβαλλοντος,οικονομικων,τουρισμου κι αναπτυξης.κλπ) ωστε απαλλαγμενοι απο τοπικιστικα...γραμματια να μπορουν να δουλεψουν για ολον το δημο και οχι να κοιτανε μονο το χωριο τους.Να μπορουν να δουλεψουν ομαδικα χωρις υστεροβουλια και βεβαια να εναλασσονται και να μην θεωρουν τη θεση ..βιλαετι τους.Νομιζω οτι τωρα πια και με την προσφατη κακη εμπειρια αυτο καθισταται αναγκαιοτητα..

2)ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. Η εξουσια για το καθε χωριο μπορει και πρεπει  να μεταφερθει στα τοπικα συμβουλια τα οποια θα πρεπει να επανδρωθουν με ισχυρα στελεχη, αφου αυτοι θα διοικουν το καθε χωριο και θα ειναι αποκλειστικα υπευθυνοι λογοδωτοντας απ ευθειας στον δημαρχο.Ετσι κι αυτοι θα εχουν το κυρος να μπορεσουν να δουλεψουν για το χωριο κι οχι να θεωρουνται β διαλογης..Εννοειται οτι πρεπει ν αναβαθμισθουν οι συνεδριασεις των τοπικων συμβουλιων κι οχι να γινονται μεταξυ μας να ..τελειωνουμε..

3)ΜΙΣΘΟΙ. Να καταργηθουν επιτελους οι περιβοητοι μισθοι αντιδημαρχων,προεδρων κλπ ωστε να παψει αυτο το αλησβερισι κι ο υπογειος πολεμος ποιος θα γλειψει πιο πολυ τον δημαρχο να παρει τη θεση.Δεν εχω αντιρρηση να υπαρχει μια αποζημιωση για τα εξοδα που κανουν αλλα 1500 ευρω για να περνας μια φορα την εβδομαδα απο τη δημαρχια ειναι επιεικως προκληση στους καιρους που ζουμε,κι οσοι γνωριζουν προσωπα και πραγματα ξερουν οτι αυτο δεν ειναι απλως εικασια.Αλλωστε τα χρηματα αυτα θα μπορουσαν να αξιοποιηθουν σε μικρα εργα η σε συλλογους.Οι θεσεις κερδιζονται.. με δουλεια,δεν χαριζονται ουτε εξαγοραζονται...

4)ΔΕΤΠΑ,..θα πρεπει να στελεχωνεται απο ατομα εκτος συνδυασμων με κυρος,γνωσεις η προτεινομενα απο τους συλλογους του δημου μας ωστε να ειναι υπερανω υποψιας οτι εκτελουν διατεταγμενες υπηρεσιες.Μια φορα το χρονο ορκωτοι λογιστες θα πρεπει να την ελεγχουν και τα αποτελεσματα να δημοσιοποιουνται.Εχω διατελεσει προεδρος της στο παρελθον και σας λεω οτι πολλα πραγματα λογω νομοθεσιας κινουνται σε λεπτες κι οχι παντα ευδιακριτες γραμμες.Ενας λογος παραπανω λοιπον τα προσωπα που την απαρτιζουν να ναι υπερανω καθε υποψιας κι οχι παρατρεχομενοι.Γνωστον αλλωστε οτι η γυναικα του Καισαρα δεν αρκει να ναι τιμια αλλα πρεπει να φαινεται κιολας.

5)ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ..απο τη μερα που παραιτηθηκα κοπηκαν οι live μεταδοσεις που ειχαν δωσει την ευκαιρια σε πολλους συμπατριωτες μας να τα παρακολουθουν και να εχουν αποψη(καποια στιγμη ειχε φθασει ο αριθμος πανω απο 200).ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙ??Ολα στο φως ,γιατι τοτε πολλοι σχολιαστες θα ειχαν αμεση γνωμη για το τι λενε στα δημοτικα συμβουλια καποιοι και πως τα γυριζουν μετα στα καφενεια.Επισης οταν καποια θεματα σοβαρα αφορουν καποιο συγκεκριμενο χωριο καλο ειναι να γινονται εκει τα συμβουλια.Δεν αμφισβητειται η εδρα του δημου κανοντας καποια δημοτικα συμβουλια στα σημεια αιχμης.

6)ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ειναι ο πρωτος πολιτης του Δημου.ΒΕΒΑΙΩΣ.Αλλα πρωτος μεταξυ ισων.Το δημοτικο συμβουλιο αποφασιζει κι αυτος εκτελει.ΠΡΟΣΕΞΤΕ...ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ οχι ψηφιζει οτι του φερνουν.Η θεση του δεν ειναι στο γραφειο(μπορει να ορισει εναν αντιδημαρχο γι αυτο).Ειναι στα χωρια  στις υπηρεσιες και στα υπουργεια.Θα μπορουσε να αφιερωσει ΜΙΑ ΜΕΡΑ,απο τρεις ωρες σε καθε χωριο να ακουει τους δημοτες.Κανεις δεν εχασε ακουγοντας.γιατι τις περισσοτερες φορες την αληθεια την μαθαινεις..στο πεζοδρομιο κι οχι απο τους αυλικους..

7)ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ..θα πρεπει με διαφανες διαδικασιες να προσλαμβανονται ατομα με γνωσεις που να δικαιολογουν το μισθο τους(για να μαι δικαιος υπαρχουν αυτη τη στιγμη καποιοι,οχι ολλοι).Εχουμε πληθωρα μορφωμενων παιδιων αρα η επιλογη για οποιον θελει ειναι ευκολη.Αρκει να μην εξοφλει κι αυτος γραμματια.

8)ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.η τοπικη μας κοινωνια εξελεξε στο παρελθον ωρισμενα πολλα ικανα στελεχη ενω διαθετει και αξιολογα στελεχη σε πολλους τομεις που για δικους τους λογους δεν θελουν να ασχολουνται με τα κοινα.Αυτη θα ταν μια χρησιμη συγκεντρωση ανα τριμηνο.ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ.

Τελειωνοντας το πρωτο μερος θα θελα ν απευθυνθω στους σχολιαστες κι αναγνωστες που θα δουν καχυποπτα αυτη την αναρτηση και θ αρχισουν να ψαχνουν κινητρα,συμφεροντα η και θ αρχισουν να βριζουν.Απο τη στιγμη που επελεξα να μαι δημοσιο προσωπο και να τοποθετουμαι δημοσια γνωριζω οτι πρεπει να αποδεχομαι την κριτικη καλοπροαιρετη η και κακοβουλη.Δεν χρειαζομαι υπερασπιστες για την αγαπη μου στο τοπο μου.Ουτε αρνουμαι τα λαθη μου,Αλλωστε ειναι παιγνωστο  το οτι   ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Θα μουν ομως χαρουμενος αν αυτο το αρθρο ηταν η απαρχη για εναν γονιμο διαλογο(ανωνυμο η επωνυμο δεν εχει σημασια)....Συνεχιζεται

ευχαριστω 

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ
Ανεξαρτητος Δημοτικος Συμβουλος
 

26 σχόλια:

ΔΙΣΤΟΜΟ-ΑΡΑΧΩΒΑ είπε...

ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ . ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ κτλ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ. ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΛΟΙ . ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ.. ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΧ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ .. ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΤΣΙ..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΩΣ , ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ... ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥΣ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Ειναι υπευθυνο για τη συζητηση και ληψη αποφασεων. Οσα απο τα μελη του δεν ξερουν κατα που πεφτει η αιθουσα του και εγγραφονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ στη λιστα με τιτλο "ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙΤΟΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΛΗΘΕΝΤΕΣ", θα πρεπει να διαγραφονται με συνοπτικες διαδικασιες για να αντικατασταθουν απο τα επιλαχοντα μελη, τα οποια και θελουν να προσφερουν και εχουν το χρονο να προσφερουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλή η θεωρία και το μπλα μπλα, αλλά μετεξεταστέος στην πράξη κ. Γιαννέλο. Επί Λεόντιου μιλούσατε για ορκωτούς λογιστές κτλ. τελικά στο τέλος ξαναγίνατε κολλητοί. Τώρα ξανά τα ίδια. Την επόμενη τετραετία προβλέπω και πάλι μια απο τα ίδια. Θεωρώ πως σας ταιριάζει απόλυτα το όλο μέλι κι απο τηγανίτα τίποτα. Θα σας προέτρεπα να συνεχίσετε μόνο ως παράγοντας ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου, γιατί δεν κάνετε για κάτι άλλο. Στη θητεία σας ως δημοτικός σύμβουλός έχετε κάνει το απόλυτο τίποτα. Δεν μπορώ να αντιληφθώ με τι μούτρα αυτός που τρέχει να εγκαταλήψει πρώτος το καράβι, θα ζητήσει τώρα και το τιμόνι από τους συμπολίτες του. Πάντως όπως και να ´χει ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γιαννέλο, πριν συμπαραταχθείς και συνεργαστείς με τους "Ανεξάρτητους", ως παιδί της
πιάτσας που είσαι, γνωρίζες με ποιους έχεις να κάνεις. Γνώριζες για τα ρουσφέτια στη ΔΕΤΠΑ, στη
Δημαρχεία και αλλού. Γνώριζες επίσης ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συνυποψηφίων σου ήταν
μπλεγμένη στην "εξόφληση γραμματίων" ή μεσοπρόθεσμα στο βόλεμα, επίσης γνώριζες τους χορηγούς
των "Ανεξαρτήτων" (Μυτηλιναίος & θυγατρικές, Big Sister, υποσχεσιολόγους ρουσφετιών κλπ). Τέλος
γνώριζες για τις "αμαρτίες" της προηγούμενης δημοτικής αρχής.Εσύ όμως όλα αυτά τα έκανες προφανώς
γαργάρα γιατί εδώ και τρία χρόνια ΟΥΔΕΠΟΤΕ συγκρούστηκες γι'αυτά τα φλέγοντα ζητήματα επί της
ουσίας Προφανώς από κάτι άλλο ορμώμενος προσπαθείς τώρα που είναι πλέον αργά να βγάλεις το φίδι
από την τρύπα. Εάν είσαι μάγκας λοιπόν ετοιμάσου να κατέβεις σε οκτώ μήνες ως υποψήφιος δήμαρχος και
αυτά που γράφεις να τα κάνεις έντυπες προγραμματικές δηλώσεις από τώρα και να τις εφαρμόσεις ΑΜΕΣΑ
εφόσον εκλεγείς. Αγαπητέ Γιαννέλο με την ως τώρα στάση σου αποδεικνύεσαι και ΄συ μέρος του συστήματος
(στυλοβάτης) που όψιμα του ασκείς κριτική. Οι ...καιροί λοιπόν ου μενετοί αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις
τα κακώς κείμενα κινήσου αντίθετα με αυτά που έκανες ως τώρα.

τεταρτο ματι είπε...

Συμφωνω απολυτα αρχηγε αλλα ολα αυτα καποιος πρεπει να τα υλοποιησει και με το συμπαθειο αλλα μονο ενας με τη μουρλια τη δικη σου μπορει να το κανει.αλλιως θα ξαναπεσουμε στα ιδια.Οσο για τον ανωνυμο τηγανιτα μη στεναχωριεσαι.παραλιακη ψαραγορα ειναι.φανταζομαι οτι το περιμενες οτι τα πτεραρχακια δεν θα σε αφηναν ετσι.μαζι σου

Ανώνυμος είπε...

Προχώρα στάθη. Να τα πείς όλα να μην κρύψεις τίποτα. Μόνο εσύ έχεις δείξει ότι μπορείς να τα λες χωρίς να φοβάσαι τις συνέπειες γιατί καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβάται.

georgiou speaking είπε...

georgiou speaking.γειασαν ρε καρνταση σταθη.μεγαλη φωτια τους αναψε οπαδοι μου.τον τελευταιο καιρο ολοι ακομη και μπροστα μου του ζηταγαν στηριξη.παρτε να χετε τους εστειλε ο προεδρος.εγγυηθειτε οτι θα κανετε αυτα να σας στηριξω εστειλε το χελιδονι.εκτος αν το παει να κατεβει ο ιδιος.δυσκολο το βλεπω ομως.πασσα ολκης προεδρε.ευρωπη

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ... ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ.. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΩ ..

ν τ α η ς είπε...

Θα μπορουσα να τσακωνομαι με το γιαννελο απο το πρωι ως το βραδυ.δεν συμφωνουμε ουτε στην ομαδα,ουτε στο χωριο,πουθενα.Του αναγνωριζω ομως οτι εχει @@@@@ να βγαινει να μιλαει και να ανεχεται μετα να τον λοιδωρου,.εχει @@@@να πεταει 8 χρονια στα μουτρα τους 1οο οοο ευρω,τοσοι θα ταν οι μισθοι του αν δεν παραιτουταν.εχει @@@@@ να τα βαζει εναντιον ολων.Δεν γουσταρω προεδρε καποιες επιλογες σου.Γουσταρω ομως που σαι καθαρος και ισιος.σαρωσε τους ολους και θα εκπλαγεις οταν ανακαλυψεις που θα παρεις περισσοτερους ψηφους

Ανώνυμος είπε...

α) υποκρισία

β ) η υποκρισία

γ) Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Με έκανες και γέλασα, να είσαι καλά....

παρνασσαρα είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΝ/ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ.

ΗΛΙΟΣ είπε...

Και εμείς οι απέξω, οι πολίτες, τις ίδιες απόψεις, τις ίδιες ενστάσεις, τον ίδιο θυμό είχαμε, την ανικανότητα του Δημάρχου και του ΔΣ σχολιάζαμε και χτυπούσαμε καμπανάκι, καιρό τώρα! Όμως άλλο εμείς και άλλο εσύ. Εσύ ήσουν εκλεγμένος, εσύ τους είχες στηρίξει, εσύ τους ήξερες και μπορούσες(;) να τα αλλάξεις όλα αυτά. Προτίμησες, για δεύτερη φορά, το δρόμο της φυγής, της ανεξαρτητοποίησης, προτίμησες να διαφυλάξεις το πρόσωπό σου για τις επόμενες εκλογές. Και να τώρα, που πλησιάζει ο καιρός των ¨ζυμώσεων¨, δηλώνεις με τον (μοναδικό) δικό σου τρόπο, παρών. Πάλι γινόμαστε θεατές, στο ίδιο έργο. Όλα αυτά που επισημαίνεις στο άρθρο σου, είναι σωστά και ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ! Θα γίνουν όμως, όχι από εσένα ή εσάς. Θα υλοποιηθούν, από καινούριους ανθρώπους, από μια άλλη Δημοτική Αρχή, που θα συγκρουστεί, που θα έχει όραμα, που θα γνωρίζει τη διαφορετικότητα των χωριών μας και των πολιτών και θα μεριμνάει, με δικαιοσύνη, για την επίλυση των προβλημάτων. Μια Δημοτική Αρχή, χωρίς εσένα, χωρίς εσάς, που δεν θα ξοφλάει γραμμάτια στο κάθε ¨εργοστάσιο¨, στον κάθε ¨σύμβουλο¨ που κουβαλάει 400 σταυρούς, στον κάθε ¨αντίπαλο ψηφοφόρο¨, που τελευταία στιγμή στήριξε τον συνδυασμό μας. Ο ΔΑΑ, μπορεί να διοικηθεί, χωρίς εσένα και μάλιστα πολύ καλύτερα. Ας γίνει λοιπόν!

στειρι 2 είπε...

1 οκτωβριου γελασες πολυ??????γιατι οταν θα μπει ο εισαγγελεας λεω εγω θα σου κοπει το γελιο,ειτε κατεβει ο σταθης ειτε αλλος.Προεδρε προχωρα μπροστα και στειλε τις γλαστρες στον κηπο.36 χιλιαδες πηρε ο ενας αντιδημαχος του στειριου και 30 θα παρει η αλλη που πριν γινει εβριζε τον δημαρχο τρεις φορες την ημερα.Μπορειτε να μου πειτε μια??????ενεργεια που κανανε

Ανώνυμος είπε...

...."ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΓΑΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ Τ' ΑΡΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΡΕΜΑΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ"....ΑΡΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ : ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ,ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ,
ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΔΕΡΦΟΦΑΔΕΣ....ΩΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΕΙ Ο ΕΡΜΟΣ ΤΟΥΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ;;;

Ανώνυμος είπε...

σταη δε παραδεχομαι.με το κειμενο σου εβγαλες απο τη φωλια του ακομη και το πιο φανατισμενο πρασινο ερπετο του δημου,τον πιο πορωνενο των πορωμενων,τον ηλιο.και μονο γι αυτο σε παραδεχομαι

δαα είπε...

Προεδρε εν οψει του 2 μερους θα ηθελα να μου απαντησεις στις εξης ερωτησεις.
α)τι γινεται με την κοινωφελη της αντικυρας.γιατι φευγουν οι ορκωτοι τρεχοντας
β)τα χρεη της Αραχωβας θα εισπραχθουν και πως??????????????
γ)γιατι δεν εγιναν απολογισμοι δημοσιοι ποτε
δ)για ποιο λογο παραιτηθηκες και δεν εμεινες να παλεψεις απο μεσα
ξερω οτι εχεις τα κοτσια να απαντησεις.Ιδου η ευκαιρια

1 οκτωβριου είπε...

ΠΡΟΣ Ο/Η στειρι 2 είπε...

____ Εσύ και οι πατριώτες σου τους έστειλαν στην δημαρχία
____ Ο δικός σου... μήπως θυμάσαι τι είπε στο δημοτικό σχολείο του χωριού σου όταν έγινε το δημοτικό συμβούλιο για το σχολείο σας...(για τις γλάστρες που θέλεις τώρα να τις στείλεις στο κήπο)
______ Δεν θυμάσαι... είσαι και εσύ σαν τον κύριο που βράβευσε τον γιο του Γερμανού κατακτητή της Αράχωβας....

Βγάλε τις παρωπίδες από τα μάτια σου, πλύντα να φύγουν οι τσίμπλες.... Θεέ μου πόσο κακομοίρηδες άνθρωποι υπάρχουν ...και νομίζουν οτι έχουν και άποψη.... ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

1 οκτωβριου ενω αν ειχαμε στειλει την ευαγγελια οα θα ταν καλυτερα.βρε μπρτ .αντε για κανα τσιπουρο

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ ΠΑΡΕΤΗΣΑΙ ;;;;;ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΕΛΛΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

απ οτι βλεπεις προεδρε εποικοδομητικος διαλογος μηδεν.απλα ξυπνησες τα φαντασματα του παρελθοντος,ηλιος κλπ να μας ξαναθυμισουν οτι υπαρχουν και χειροτερα απο τον πτεραρχο και την παρεα του.εγω παντως περιμενω στο β μερος ν ακουσω την θεση σου για τα χρεη της αραχωβας

Ανώνυμος είπε...

Άντε να δούμε που θα βρείτε δημ. συμβούλους;;;;;Πάλι οι ίδιοι θα ξανακατέβουν.......Σιγά μη κατέβουν νέα πρόσωπα...Τώρα που ο δήμος έχει πέσει κάτω από 10.000......Απογοητευμένοι είναι όλοι .......Τι να κατέβουμε εμείς για να βγουν οι ίδιοι πάλι;;;;; Αυτό ακούγεται στην πιάτσα !!!!!!!!!! Ο πρόεδρος το ξέρει αυτό.......

Anonima είπε...

Ωραία θα ήταν να κατέβαιναν στην πολιτική σκηνή του τόπου μας καινούρια πρόσωπα, αλλά από την άλλη, πως θα περάσουν πέντε χρόνια, χωρίς τους γνωστούς καραγκιόζηδες και όλο αυτό το θέατρο σκιών, με τους πτεράρχους, τους φανατίκ Δεξιούς, τους αγράμματους και τον μόνιμα ανεξάρτητο πρόεδρο; Περνάνε πέντε χρόνια, χωρίς γέλιο, κουτσομπολιό, παραπολιτική και τεμπελιά;

Ανώνυμος είπε...

ο προεδρος τους εχει τους συμβουλους ετοιμους καιπλην δυο οι υπολοιποι ειναι ολοι νεοι.το θεμα ειναι αν θελει ο ιδιος.χλωμο το βλεπω.

Ανώνυμος είπε...

τσοπανε συγχαρητηρια για τη δημοσιευση του anonima.ετσι μπραβο,να βγαινει το καθε υποκειμενο να λεει καραγκιοζηδες ανθρωπους .και παλο μπραβο.ακολουθεις τον ντελαλη κατα γραμμα.ετσι κι εκεινος αφηνε να βριζουν για να χει ακροαματικοτητα

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα κι εγώ να μάθω τις θέσεις σου Στάθη σε σχέση με τα μη εισπραγμένα τέλη. Η μερική είσπραξη τελών δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων, με υπαίτιο τον Δήμο, και φυσικά είναι ο ορισμός της αδικίας.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΥΣΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΠΡΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΤΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑ;ΤΑ .

ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΟΙ

ΓΙΝΝΕΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ .
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΑΙ ....