Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Παρνασσός κέρδισε 2-0 στο γήπεδο της Αλιάρτου την Κόρινθο

Σε μια άκρως επιτυχημένη πρόβα τζενεράλε ο Παρνασσός κέρδισε 2-0’στο γήπεδο της Αλιάρτου την Κόρινθο κι έδειξε ότι είναι πανέτοιμος να μπει στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με πλήρη ανταγωνιστικότητα. Και τα δυο γκολ πέτυχε ο «συνήθης υπόπτος» Ανδρέας Καλλέργης…
«»
Η  ομάδα της Αράχοβας αν και έπαιζε με αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας εν τούτοις με την εμφάνιση που πραγματοποίησε σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο η διαφορά της κατηγορίας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Τουναντίον θα λέγαμε πως σε αρκετές στιγμές του αγώνα η ομάδα του Νίκου Γεωργακόπουλου ήταν αυτή που έδειχνε ομάδα από ανώτερη κατηγορία.

Οι Βοιωτοί εκτός από τα δυο γκολ δημιούργησαν κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσουν τη διαφορά. Το γεγονός είναι όμως ότι ο Παρνασσός φαίνεται να έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που διαθέτει ποιότητα‚ δύναμη‚ εμπειρία και ενθουσιασμό. Πολύ καλά δηλαδή στοιχεία που μπορεί να τον κάνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στη Δ’ Εθνική. Αρκεί όλοι στην Αράχοβα να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι όπως φάνηκαν στον στον αγώνα με την Κόρινθο.
Στο παιχνίδι τώρα Καρακατσάνης «κέρναγε» και Καλλέργης «πυροβολούσε». Οι δυο τους συνδυάζουν ένα φοβερό επιθετικό δίδυμο που σίγουρα θα κάνει πολλές ζημιές. Η άμυνα με Δημητρά ή και Σπανό‚ Μαχαίρα‚ Διβόλη‚ Γκικόπουλο‚ Παπαχαραλάμπους φάνηκε πολύ δεμένη και δύσκολα θα δέχεται γκολ ένω στο χώρο του κέντρου υπάρχουν παίκτες με ποιότητα όπως ο Μαρτιναίος‚ ο Μίχας‚ ο Μπαρκόζης‚ ο Καλύβας‚ ο Καράϊ  που δύσκολα συναντάς σε πολλές ομάδες της Δ’ Εθνικής.
Στο 40* ο Καρακατσάνης έκλεψε τη μπάλα‚ έδωσε πάρε βάλε στον Καλλέργη και αυτός ανενόχλητος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Γκικόπουλος έστρωσε στον Καρακατσάνη‚ αυτός έκανε τη σέντρα και ο καλλέργης με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν για να έχουμε περισσότερα τέρματα. Στο 20* ένα φοβερό σουτ του καρακατσάνη από πλάγια πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μέλκα. Στο 21* ο Σαμπάνης από πλεονεκτική θέση έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε «σαδιστικά» άουτ.
Στο 31* ο Καλλέργης πλάσαρε και τον γκολκίπερ αλλά πάνω στη γραμμή ως από μηχανής Θεός έδιωξε ο Παππάς. Στο 3’* σε σέντρα του Σαμπάνη ο Κατσίκης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Δημητρά.
Στο 47* ο Τσουβαλτζίδης έκανε την κεφαλιά αλλά ο Δημητράς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
Άριστη η διαιτησία του Μιχαηλίδη (Φλώτσιος Ι. – Καραγιάννης)
 Παρνασσός: Δημητράς (46* Σπανός)‚ Καράϊ‚ Παπαχαραλάμπους‚ Μαχαίρας‚ Γκικόπουλος‚ Καλύβας‚ Διβόλης (65* Τσώνης)‚ Μπαρκόζης‚ Πολούκι (46* Μαρτιναίος)‚ Καρακατσάνης (85* Καβρούζος)‚ Καλλέργης (80* Μίχας).
Κόρινθος: Μέλκας (71* Τεντώνης)‚ Φίλης (60* Παπαευθυμίου)‚ Ντα Σίλβα (46* Ουζούνογλου)‚ Ντερτιλής (60* Αμπαδιωτάκης)‚ Κατσίκης‚ Παππάς (71* Νικολόπουλος)‚ Τσουβαλτσίδης (60* Εντουάρντο)‚ Ματεντζίδης‚ Κάλφας (46* Μακρής)‚ Πεχλιβανόπουλος (60* Βαγγελής)‚ Σαμπάνης.

 http://stereasports.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παμε ρε αρρωστεια.οχι γιατι κατι ψευτοκουλτουριαρηδες που τους δερνει η γυναικα τους και το χουν ριξει στις αναλυσεις ελεγαν κακως κατεβηκε η ομαδα και κατι τετοια.

Ανώνυμος είπε...

Κακως κατεβηκε γιατι θελει πολλα λεφτα και οχι γιατι δεν αξιζει η ομαδα. Αλλα τοσα καταλαβαινεις τοσα λες

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμη!!!!!!!!!ασχολησου να γλειφεις το δημαρχο ολη μερα,κι ασε την ομαδα ησυχη.αυτοι που την αγαπουν θα τα βρουν τα λεφτα.παμε ρε μαγκες για την αραχωβα γαμωτο

Ανώνυμος είπε...

μετα 3-4 μηνες θα το δουμε ολο το εργο!!! τωρα καλο ειναι να ψαξτε κανα φραγκο-γιατι προβλεπεται μεγαλο κλαμα για σας τα παληκαρια της φακης!!! τα υπολοιπα αφηστε τα .....

Ανώνυμος είπε...

11.59 εμεις το χομπυ μας κανουμε και πληρωνουμε απο την τσεπη μας.αντε να γλυψεις την δημαρχινα να σου δωσει κανενα φραγκο

Ανώνυμος είπε...

τα σχόλια που σου στέλνουν να τα βάζεις όλα είτε σ'αρέσουν είτε όχι λαμόγιο έ λαμόγιο...για να το κάνεις όμως χρειάζονται α@@@@@α που δεν έχεις....φτάνει κι'η σειρά σου σύντομα ...ούστ...παλιοσκερβελέ...

υ.γ. αν τολμάς βγάλτο και κάνε το ερώτημα που είχα βάλει, αν δηλαδή στην ομάδα παίζουν πάνω από δυο αραχωβίτες