Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Στο σύλλογο «Φλόγα» προσφέρει τον μισθό του ο βουλευτής Γ. Σταθάς


Τελικά δεν είναι όλοι ίδιοι ή αν το θέλετε πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ο λόγος για τον βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Γιάννη Σταθά ο οποίος προσφέρει κάθε μήνα τον μισθό του από την θέση του στον ιδιωτικό τομέα στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
Ο κ. Σταθάς που ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς το οποίο από την αρχή κατέθεσε προσφυγή κατά του μνημονίου συνεχίζει να εκπλήσσει και ως βουλευτής αφού αφενός δεν δέχθηκε αυτοκίνητο αφετέρου παρεχώρησε τους δύο αστυνομικούς της προσωπικής του φρουράς στον Αστυνομικό Σταθμό Αλιάρτου που είχε σημαντικές ελλείψεις.
Τώρα όπως έγινε γνωστό προχώρησε και στην προσφορά του μισθού του μέσω του συλλόγου «Φλόγα» για τα παιδιά εκείνα που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα για τη ζωή σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την χώρα και τους πολίτες σε μια περίοδο που το κράτος πρόνοια τείνει να εκλείψει.
Το Δ.Σ. του συλλόγου «Φλόγα» με ομόφωνη απόφασή του έκανε δεκτή την προσφορά και με σχετική επιστολή που υπογράφουν η πρόεδρος Μαρία Τρυφωνίδη και η γενική γραμματέας Χριστίνα Μπάκα ευχαριστεί τον Γιάννη Σταθά αναφέροντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστούμε που βρεθήκατε σο δρόμο μας και δώσατε την εικόνα ενός εκλεγμένου λειτουργού που τιμά την αποστολή του, στον οποίο μπορούμε να απευθυνόμαστε για την επίλυση των προβλημάτων μας και τον οποίο αξίζει να τιμούμε και να σεβόμαστε.
Δείχνει ότι υπάρχουν αξίες και σε χώρους που άλλα παραδείγματα μας έκαναν να πιστεύουμε ότι έχουν ξεφτίσει. Η πρωτοβουλία σας να προσφέρετε κάθε μήνα στη Φλόγα το σύνολο του μισθού σας από την εργασία σας στον ιδιωτικό τομέα – το εργοστάσιο Αλουμίνιον Α.Ε. με έδρα την Παραλία Διστόμου – είναι αξιέπαινη και δείχνει την ευαισθησία με την οποία αντικρίζετε τον συνάνθρωπό σας.
Αυτή ακριβώς η εμπιστοσύνη στο Σύλλογό μας, από ένα τόσο αξιόλογο μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας δίπλα στο παιδί με καρκίνο, γιατί νοιώθουμε ότι στην προσπάθειά μας αυτή δεν είμαστε μόνοι.
Γιατί κ. Σταθά είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, όσο ο καρκίνος σκοτώνει το ένα από τα τρία παιδιά που νοσούν, όσο η πολιτεία δεν ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις της, όσο ο καρκίνος θεωρείται επάρατος και όσο οι προκαταλήψεις υποχρεώνουν τα παιδιά μας στο περιθώριο».

 http://viotianet.gr

30 σχόλια:

ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ είπε...

Υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας, που βοηθούν ποικιλοτρόπως την κοινωνία, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όλοι αυτοί το κάνουν, με έναν απαράβατο όρο. Να κρατηθεί η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ, σαν κόρη οφθαλμού.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τον μισθό που παίρνει απ' το Αλουμίνιο, τον συνδικαλιστικό δηλαδή.. κατάλαβα..
Κάτι είναι κι αυτό όμως, ας επανορθώσει έστω και λίγο, είναι κι αυτός απ' τους υπεύθυνους για τις στρατιές Ελλήνων ανέργων. Μην ξεχνάμε το παρελθόν μας τώρα που γίναμε βουλευταί..

ΖΕΜΕΝΙΟΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 'ΝΕΑ΄'΄.ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΑΧ,ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΤΗΕ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΣΤΑΘΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τι μας νοιάζει κύριοι ο λόγος για τον οποίο το κάνει? Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή μας κάποιες φορές με τον εκάστοτε λόγο που κρύβεται πίσω απ'τα πράγματα...ελπίζω να μην είναι η αέναη αναζήτηση του κουτσομπολιού! Η κίνησή του αυτή και το γεγονός ότι παραχωρεί τη βουλευτική του αποζημίωση σε φιλανθρωπικούς σκοπούς...Μπράβο του και Συγχαρητήρια γιατί είναι ένας απ'τους ελάχιστους που επιχειρεί να κάνει κάτι ενάντια στην κατρακύλα των ηθών και της ανθρωπιάς αυτής της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ,Ο ΨΗΛΟΣ,Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΥΡΕΠΗΣ ΧΑΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.Α ΡΕ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΛΙΑΡ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Στλιάρ μακρύ είπε...

26 Οκτωβρίου 2012 2:32 μ.μ.

Γιατί οι τέως έκαναν τίποτα στην δημαρχία της Αράχωβας ή οι σημερινοί έμμισθοι του δήμου μας κάνουν τίποτα... για να παίρνουν τον μισθό που τους δίνει ο νόμος. (Παναγιώτης,Στέφανος,Γιάννης,Χαραλάμπης)

Μήπως το στλιάρ είναι για σένα νοήμονα πολίτη του @@@@@.

Έτσι και αλλιώς τα μαύρα τιμολόγια επί της θητείας των δωρητών αν τα απλώσεις στο δρόμο της Αράχωβας , θα φθάσεις μέχρι στους Δελφούς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΗ ΤΩΝ 6.43 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΣΟΠΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ.ΒΡΩΜΥΛΕ.ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ.ΕΣΥ ΦΤΥΝΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ.ΤΣΟΠΑΝΕ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΙΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 9:14 μ.μ
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα επώνυμε συνδημότη της δεξιάς του πασοκ της δημαρ του συριζα, του ΚΚΕ της ΧΑ ,των υπολοίπων δημοκρατικών δυνάμεων και του Κουκουλώματος.26 Οκτωβρίου 2012 9:14 μ.μ.

Είμαστε “ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ - ΒΡΩΜΥΛΟΣ- Φτυνουμε αυτά που τρως όταν λέμε τα πράγματα με το όνομα τους; Όλα έχουν ονοματεπώνυμο, όλα στο φως εάν θέλουμε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα μετά υποκριτικά σου Φαρισαίε, για όλους υπάρχουν ευθύνες όταν έκρυβες,όταν έβαζες κάτω από το χαλάκι ό,τι κι αν συνέβαινε, έδινες τόπο στην οργή και τα λοιπά και τα λοιπά.

Έχεις τα κότσια,έχεις τα @@@@@@... εσύ που απαιτείς από τον τσοπάνο.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ είπε...

Τσοπανε μου το κοψες αλλα ξαναρωταω.ο κυριος σταθας,ο κυριος φωτοπουλος,ο κυριος τσουκαλας ολα αυτα χρονια τι ακριβως ητανε.Δηλαδη μια νυχτα βαπτιζομαστε συριζα κι ολα καλα.Δεν θελω να πω αραχωβιτικα ονοματα που τοσα χρονια ηταν οι πιο σκληροι και ιδιοτελεις πασοκοι και ξαφνικα αφου φαγαν οτι φαγαν το γυρισαν στον συριζα,γιατι θα μου το κοψεις παλι.Βλεπεις σ αυτο το μπλογκ μονο αν βριζεις δημαρχο,γιαννελο,μιχο ,λεοντιο,ψηλο δημοσιευονται.Μην ακουμπησουμε τους επαναστατες της φακης.Οσο για τον 10.55 απλα αποδεικνυει αλλη μια φορα ποσο κομπλεξ κρυβουν ολοι αυτοι οι ανωνυμοι σχολιαστες που βριζουν οποιον θελουν πεθαμενο η ζωντανο.

Ανώνυμος είπε...

χτες στο σπιτι γνωστου δημητρη[χρονια πολλα]ηταν ολοι εκει και το βασικο θεμα ηταν τι θα κανουμε με το δημο.δυο ονοματα επεσαν στο τραπεζι και οι δυο με το ιδιο ονομα.καλη αρχη παιδια και προσοχη.οχι το ιδιο λαθος .παμε ολοι μαζι και αστους να τρεχουν.

κακος λυκος είπε...

τα δυο ονοματα που εννοεις ανωνυμε που ψηφιζουν στο α ανδρων στην αραχωβα δεν νομιζω οτι καιγονται και πολυ για την ηλεκτρικη καρεκλα γιατι οπως αποδειχθηκε δεν φτανουν ενα δυο ονοματα .χρειαζεται κι οι 27 να δουλευουν κι οχι ναναι γλαστρες σαν τους συμβουλους της ΑΕΠ.ο μικροτερος απο τα δυο ονοματα δεν το χει στην αραχωβα κι ο μεγαλυτερος που το χει δεν νομιζω οτι θελει.οι δεξιοι κυκλοι παντως της αραχωβας δηλαδη φουρναρης κ.λ.π παλι στρατιωτικο προωθουν.το φαντομ τον θεωρουν καμμενο κι αλλοι τον προτρεπουν να παει βουλευτης.εγω για να γινω λιγο καυστικος ομως θα θελα να δω μονομαχια πατσανταρα-σταθη γιαννελου στις επομενες δημοτικες εκλογες.θα ναι το απολυτο εργο της 50 ετιας.κραμερ εναντιον κραμερη μαλλον αδελφης του κραμερ

πασοκος είπε...

αιδως αργειοι δεν χρειαζεται να πεις ονοματα.οσους πεταξε το πασοκ τοσα χρονια εξω γιατι να κανει καθαρση ασχετα πως καταντησαμε πηγαν στο συριζα.ειδικα στην αραωβα ως στελεχη του συριζα το παιζουν αυτοι που μας γλυφαν τοσα χρονια να τους βαλουμε υποψηφιους στις δημοτικες εκλογες.καλα μας τα κανουν

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;ΦΙΛΕ 1.20ΜΜ

Ανώνυμος είπε...

για ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Κατά την δική σου λογική όποιος μας αφήνει χρόνους στο απυρόβλητο για τα πεπραγμένα του ως δημόσιο πρόσωπο.

Δεν μου γράφεις Γκέμπελς σε ποιο σχόλιο βρίζω ζωντανούς και πεθαμένους, ή έχεις παρωπίδες ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

Κοίτα τα δικά σου σχόλια - ΑΛΗΤΗ ΤΩΝ 6.43 ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ.ΒΡΩΜΥΛΕ.ΕΣΥ ΦΤΥΝΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ- κοίτα το ποιόν σου και την παιδεία σου υποκριτή. Μας γράφεις και αιδώς αργείοι... κοιτα πρώτα την καμπούρα σου.

ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ είπε...

ΒΡΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;

Ανώνυμος είπε...

1:20 και 2:13 επειδή, ως συνήθως, κοιτάτε μέχρι εκεί που στάζει η μύτη σας, κάποια στιγμή θα καταλάβετε ότι υπάρχουν κι΄άλλα χωριά εκτός απ΄την Αράχωβα...ότι εκτός απ΄την επιμονή κάποιων απ΄την Αράχωβα να "κανονίζουν" κατά πως τους βολεύει τα δημαρχιακά, άλλα πράγματα θα γίνουν... τέλος ο παραγοντισμός κάποιων...θα τρίβουν τα μάτια τους... όσο για το γιαννέλο, ας λύσει τα προσωπικά του πρώτα και μετά βλέπουμε... δεν είναι και λίγο να κατέβει υποψήφιος χωρίς την άνεση που του έδινε η κοκα κολα... για να δούμε τότε... άλλο πράγμα να είσαι μόνος και άλλο να έχεις "καβάντζες"... τότε πραγματικά βλέπεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος σου....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμα 12.15 είναι η 5 φορα που αναφέρεται στα επαγγελματικά του προέδρου γιατί κι ΕΣΥ ξέρεις ότι αυτός ήταν πρόεδρος ,καλα κανείς βέβαια γιατί ο τσοπανος στο επιτρεπει. Αν είναι για δήμαρχο , τέως το Βρισιδι ελεύθερο .επειδή το θέμα το... Κατέχω όμως βιάζεσαι να προβλεψεις. Και θα πατησεις μπανανοφλουδα Στα περι δήθεν ανεργίας κι αποχώρησης. . Αλήθεια τσοπανε αυτα είναι σχόλια που συμβάλλουν στο διάλογο; Κι ΕΣΥ ανωνυμε το ξέρεις ότι αν κατέβει ο τέως θα κάνει περίπατο Αλλα δεν θα κατέβει τουλάχιστον αυτο τον σβουλευω εγω όπως δεν έπρεπε να κατέβει ούτε ο πτεραρχος για να μην
Μπορούν κάτι σαν εσένα να εκτονωνουν τα κόμπλεξ τους βρίζοντας ανωνυμα

Ανώνυμος είπε...


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΤΙ..
ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ,ΕΣΩΣΤΡΕΦΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΑΓΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ Τ Ι Π Ο Τ Α.

Ανώνυμος είπε...

Παραλιακού λασπολογοι ότι κι αν γράψετε και Αραχωβα και Διστομο και Στειρι μια Χαρα τα πανε. Δυο ξενοδοχεία κι ένας συνδικαλας μείνατε και η κυρία βέβαια. Το αφεντικό σας

Ανώνυμος είπε...

28 Οκτωβρίου 2012 6:58 π.μ.

Με την δική σου λογική μας λες πρωί πρωί (6:58 π.μ.) και με την τσίμπλα στο μάτι ότι, όλοι οι σχολιαστές βρίζουμε ανώνυμα τον κ. Πατσαντάρα και τον κ. Γιαννέλο για την μέχρι τώρα θητεία τους στο δήμο ΔΑΑ.

Εφόσον κατά την δική σου άποψη και λογική ο τσοπάνος μας δίνει βήμα να εκτονώνουμε τα κόμπλεξ προτείνω να του δώσουμε το βραβείο ψυχανάλυσης του δήμου ΔΑΑ σε λαμπρή τελετή όπως αυτές που ξέρει και κάνει η παρούσα δημοτική Αρχή.

Βγάλε τις παρωπίδες σου συνδημότη ,η απόγνωση από τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους, πλανάται στα χωριά μας ( ο ένας δεν κυκλοφορεί πουθενά και ο άλλος ασχολείται με το φεισμπουκ και τις ομαδάρες του ) όχι οτι οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι καλλίτεροι και κοντά στους δημότες ( περισσότερο δε για τους έμμισθους)

ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ είπε...

Πανελλαδικη πρωτια του Δημου ΔΑΑ!!!
Η παρελαση ξεκινησε απο χτες το βραδυ με αποκορυφωμα την ανυπαρξια σημερα.
Ολοι οι δρομοι οδηγουν στην Αντικυρα για μπακαλιαρο.!!!
Ο μονος που δικαιουνται διπλη μεριδα ειναι μονο ο Αντιδημαρχος Στειριου γιατι εκανε δυο παρελασης.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΑΡΧΟΝΤΕΣ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

αραχουβιτς. είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΟΓΙΑΝΝΕΛΕΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ: ::: ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ LEADERS , ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!! ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ!!! ΝΑ ΔΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΛΙΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!,

Ανώνυμος είπε...

αν ησουν αραχωβιτης θα ξερες οτι η ομαδα της αραχωβας ειναι για πρωτη φορα στην δ εθνικη.δεν εισαι ομως.εισαι μια αραχωβιτισσα που ζει εξορισμενη στη παραλια.περαστικα

γιαννης είπε...

Μπορεις ανετα να κατηγορησεις τον τεως που πηγε και μας εφερε το πατσανταρεικο.Για δυο πραγματα δεν μπορω να τον αμφισβητησω.Οτι ειναι καθαρος και οτι πηρε τον παρνασσο με τ αλλα παιδια και τον εφεραν εδω που τον εφεραν εντελως μονοι τους.Νομιζω τσοπανε οτι εχει αρχισει ενας βρωμικος πολεμος επειδη ακουστηκε οτι παει για δημαρχος.ο πολεμος αυτος θα ενταθει.ειναι η γνωστη τακτικη που υποστηκαμε κι εμεις ο συνδυασμος της συμμαχιας απο τα ανικυριωτικα λομπυ.μην τσιμπας τσοπανε.ενας αραχωβιτοδιστομιτης

αραχουβιτς είπε...

ευφάνταστε ανώνυμε 9:02, κατ αρχή με γειά την πεντάρα. άντε να τα εκατοστήσετε!!! και που είσαστε ακόμα παληκάρια της φακής... δεν έχετε δεί τίποτα... νομίζετε ότι είσαστε μάγκες... τώρα τα περί δ εθνικής και παραλίας, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε!!! αλήθεια θα απαντήσετε ποτέ, πόσοι είναι οι αραχωβίτες παίχτες στην ομάδα της αράχωβας και πόσοι οι πίου? σα δεν ντρέπεστε λίγο....

Ανώνυμος είπε...

γιαννη ή αραχωβιτοδιστομίτη ή όπως αλλιώς σε λένε, θά 'θελες να είσαι στο πατσανταρέϊκο και να'χεις κι ένα μάτι? ξέρεις πού σε γράφει και σένα και τους κολητούς σου το πατσανταρέϊκο? άστο καλύτερα...........................................................................................................................................

ΑΣΑΠ είπε...

τσοπανε αν προσεξει κανεις τις ωρες θα δει οτι ο αραχουβιτς και ο ανωνυμος που θεωρει τιμη του που ναι στο πατσανταρεικο ειναι το ιδιο προσωπο.βριζει την ομαδα του χωριου της,γιατι κανει μπαμ ποια ειναι.και ολη της η εμπαθεια φαινεται στη φραση, @ με γειά την πεντάρα. άντε να τα εκατοστήσετε@.πιστευεις τσοπανε οτι υπαρχει αραχωβιτης που θα γραφε τετοιο σχολιο.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΕΝΑ που το δημοσιευσες.ελπιζω ο φιλος μου ο σταθης που μαζι παλευουμε για την ομαδα ματωνοντας οικονομικα να καταλαβε τωρα τι εννοουσα οταν μου πε οτι θα προτεινει τον πατσανταρα δημαρχο.εχεις ιδεα που εμπλεξες,δε ηξερες δεν ρωταγες.ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΣΟΠΑΝΕ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΗΔΙΑ εναντιον της ομαδας του χωριου σου.

.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΣΑΠ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ.ΟΙ ΓΙΑΝΝΕΛΑΙΟΙ,Ο ΚΟΡΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΣΤΗ Γ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΓΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΠ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.60 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 10 ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΣΤΗΝ 2ΟΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ