Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Συνδιάσκεψη Αράχωβα - Παρνασσός 10-11 Νοεμβρίου 2012



38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποια δημοτικη ενοτητα???????????ποια κοινωφελης εταιρεια?????????????????πλακα με κανετε μωρε

Ανώνυμος είπε...

O NOHMON EIΠΕ
Τι στιγμη που ψαχνονται χρηματα για τη συνδιασκεψη και λενε οτι δεν υπαρχουν.Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ.ΠΕΡΝΕΙ /ΑΥΞΥΣΗ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΨΑΧΤΙΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ Κ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία αφίσα!Ούτε καν λέει που θα γίνει η συνδιάσκεψη...Κάπου στην Αράχωβα...Κάντε την καλύτερα στην Τομαρόβρυση.Όλα στο πόδι.Ίσα να μαζευτούν οι ίδιοι και οι ίδιοι και να χαιδέψουν τα αυτιά τους...

Ανώνυμος είπε...

Το 90% της κοινωνίας μας είναι σαν τον 6:04, κακόβουλη κριτική για οτιδήποτε και προσφορά μηδέν. Και μετά φταίνε όλοι οι άλλοι που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα. Ο κλασσικός, ο μακάκας ο νεοέλληνας..

Ανώνυμος είπε...

9 Νοεμβρίου 2012 11:14 π.μ. που φταίει ο 6:04 μ.μ.;

Εφόσον δεν είναι ικανοί ούτε μια αφίσα σωστή να βγάλουν,ερωτώ εγώ τι συνδιάσκεψη να κάνουν για το Δρυμό ... και θα μας σώσουν αυτοί οι @@@@@@ ονόμασέ τους όπως θέλεις.

Δεν πάνε να τινάξουν καμιά ελιά. Διαφορά θάχουμ.

ON THE TOP είπε...

ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ######ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΩ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ#####ΠΟΙΟ ΒΑΡΥ ΚΙ ΑΣΗΚΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΠΕ ΑΥΤΟ??????ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΣΚΥΡΙΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

9 Νοεμβρίου 2012 5:38 μ.μ. όποιος το βρει τι κερδίζει ;

Ανώνυμος είπε...

6.07 ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΖΩΝΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και χρόνια έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως η κατάρα του Έλληνα είναι ο φθόνος – κυρίως, ο φθόνος για τον άλλο Έλληνα. Κι αυτό εξηγεί πολλά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Υπήρχε και πρόσκληση μαζί με το πρόγραμμα που δεν αναρτήθηκε!!!!!
Κακόβουλοι! Κηφήνες!!! Κρετίνοι!!! Γκαβαραπες!±!

Ανώνυμος είπε...

10 Νοεμβρίου 2012 1:17 π.μ.
Την στείλανε για να ενημερώσουν- (αναρτηθεί) τον κόσμο της Αράχωβας που ενδιαφέρεται ;;;
Τελικά ποιοι είναι όλα αυτά τα ωραία κοσμητικά επίθετα που γράφεις ;;;

Ντροπή,τσίπα δεν έχεις ;;; Καραγκιοζάκι του διαδικτύου.Θες και να σχολιάσεις,ντροπιάζοντας όλο το χωριό μας με τα κοσμητικά επίθετα που χρησιμοποιείς.

αχταρμας είπε...

κοιταω τους ομιλητες.ανθρωποι που δεν εχουν προσφερει ενα ευρω σε ενα συλλογο τοσα χρονια.περιθωριοποιημενοι που βρηκαν το συνεδριο για να βγουν απο το καβουκι τους μολις σταματησαν τ αυθαιρετα.τυχαιο οτι τρεις ομιλητες ειναι απο το ιδιο τεχνικο γραφειο..τυχαιο οτι οι περισσοτεροι ειναι οι γνωστοι ανυπαρκτοι που αυτοαποκαλουνται συριζα-ποτε δεν ηταν βεβαια,κομματοσκυλα υπηρξαν-με καθοδηγητες ην γνωστη γιαφκα.ενα προχειρο πραγμα για να πουμε οτι κατι καναμε και να βαλουμε τα παιδια μας και τα ξαδελφια μας ομιλητες μαζι με τους κατ εργολαβιαν συνηθεις ομιλητες.ενας αχταρμας κατι σαν τη γωγω τσαμπα του 15 αυγουστου.στα πλαισια της δεοντοιλογιας θα παρακαλεσω τσοπανε για την δημοσιευση του παροντος

ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ είπε...

ο αντιδημαρχος αντικυρας μηπως ειναι πισω απο την καταγγελια δημοτικου συμβουλου για γραφικη υλη;

Ανώνυμος είπε...

Βρε Μιχο θα το πληρωσεις το στοιχιμα για την ολοκληρωση του Αλιευτικού Καταφυγιου ?

αρης είπε...

μαυρε γατε πολυ φωσκωλο διαβαζεις.ναι συναντηθηκε ο συνδικαλας με τον τεωςσ ενα σκοτεινο υπογειο δωματιο φωναξαν τον διστομιτη δημοτικο συμβουλο και του δωσαν τα στοιχεια.οχι ρε παιδια.απλα εκει στη δημαρχια ειναι ολα τοσο μπαχαλο,δεν λογαριαζει κανεναν ο γνωστος υπαλληλος που καποια στιγμη θα τον παιρναν χαμπαρι.τωρα εσκασε οτι την γραφικη υλη την αγοραζουν 30%ακριβοτερη.σε λιγες μερες ερχεται κατι χειροτερο ακομη.ειναι πολλα τα λεφτα αρη.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

@ αχταρμάς, όποιος ήθελε μιλούσε δεν όρισε κάποιος τους ομιλητές πλην από τους 3 καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου που προσκλήθηκαν.
Γκαβαραπάδες βέβαια δεν μίλησαν γιατί αυτή η κατηγορία συνήθως δεν έχει και κάτι ουσιώδες να πει, πλην από κρα κρα σαν του κόρακες
Πάντως προλαβαίνεις και αύριο το πρωί αν έχει το θάρρος της γνώμης σου να έρθεις να την καταθέσεις. Όλοι καλοδεχούμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Μια «μικρή» είδηση των τελευταίων ημερών ήταν ότι ο ιδιοκτήτης μιας πιτσαρίας στην Πενσυλβάνια τοποθέτησε μια σακούλα με ποντίκια στην τουαλέτα μιας άλλης πιτσαρίας. Στη συνέχεια, προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε μια ακόμα πιτσαρία, αλλά, όταν διαπίστωσε πως κάποιος τον παρακολουθούσε, πέταξε τη σακούλα με τα ποντίκια στα σκουπίδια.

Δεν μου φάνηκε καθόλου περίεργο ότι ο άνθρωπος που το έκανε αυτό ήταν Έλληνας. Και βέβαια, δεν με εκπλήσσει καθόλου ότι οι άνθρωποι στους οποίους προσπάθησε να κάνει κακό ήταν κι αυτοί Έλληνες.

Νομίζω πως ξέρω την ιστορία αυτών των Ελλήνων. Ο ένας από τους τρεις άνοιξε μια πιτσαρία, πήγε καλά, οπότε άνοιξαν πιτσαρίες και οι άλλοι δυο.

Γύρω τους θα υπήρχαν εκατοντάδες πιτσαρίες και εστιατόρια, αλλά ο Έλληνας νοιάζεται μόνο για το πώς πάνε οι πιτσαρίες των άλλων Ελλήνων. Αυτός που η πιτσαρία του δεν δούλευε τόσο καλά όσο οι πιτσαρίες των δυο άλλων αποφάσισε να τους κάνει κακό.

Το αστείο σε αυτήν την ιστορία είναι πως ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας στην οποία έβαλε τα ποντίκια ο συμπατριώτης μας ονομάζεται Φάκας. Ο Φάκας πήγε στην τουαλέτα της πιτσαρίας του και ανακάλυψε πως ο ιδιοκτήτης της άλλης πιτσαρίας –που ονομάζεται Γαλιατσάτος- είχε τοποθετήσει μια σακούλα με ποντίκια. Τα ποντίκια πιάστηκαν από τον Φάκα.

Αστείο –για τα δεδομένα της χώρα μας τουλάχιστον- είναι πως ο δράστης αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, και κατηγορίες για κακομεταχείριση ζώων. Διώκεται και επειδή κακομεταχειρίστηκε τα ποντίκια.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως οι πιτσαρίες των τριών Ελλήνων βρίσκονται στα προάστια της Φιλαδέλφειας. Φιλαδέλφεια, μια ελληνική λέξη που σημαίνει αδελφική αγάπη.

Εδώ και χρόνια έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως η κατάρα του Έλληνα είναι ο φθόνος – κυρίως, ο φθόνος για τον άλλο Έλληνα. Κι αυτό εξηγεί πολλά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα μας.

αει σιχτιρ είπε...

αχταρμα, τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιους κ....ς. κρινοντας απ΄το πανελ και την ομαδα διαχειρισης της ημεριδας ή συνεδριου, μαλλον τα αποτελεσματα κι οι στραβες με τους εισηγητες δεν πρεπει να σ' εκπλησουν

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η αει σιχτιρ και Ο/Η αχταρμας

Αγαπητοί μου συμπατριώτες ,αφού έχετε ενστάσεις για τους ομιλητές γιατί δεν ζητάτε να μπείτε εσείς ή να προτείνεται πιο ιδικούς ομιλητές.

Μήπως συμβαίνει αυτό που λέει ο παραπάνω σχολιαστής -- κατάρα του Έλληνα είναι ο φθόνος – κυρίως, ο φθόνος για τον άλλο Έλληνα.

Κοιταχτείτε στον καθρέφτη.....

ο αφρος είπε...

η μια γυρναγε με τον τεως καθε βραδυ να της δωσει κανενα ψηφο να βγει συμβουλος γιατι εκτος απο το μισθο της δασκαλας ηθελε και του αντιδημαρχου.ο δευτερος εξαφανισμενος και δις αποτυχων βρηκε συλλογο που δεν χρειαζονται εκλογες κι αυτοχρισθηκε προεδρος και τιμητης των παντων.η τριτη το βραδυ των δημοτικων εκλογων ηταν στο γραφειο της βαγγελιως και την επομενη τη διορισε ο πατσανταρας,διπορτο.αμα εχεις τετοιο προεδρειο @@@@@@@@@@@@@τσοπανε α ολα κι ολα οπως βαζεις για λεοντιο,ψηλο,σταθη θα τα βαλεις κι αυτα να μαθαινει ο κοσμος ποιοι τωρα τελευταια το παιζουν κηνσορες της αραχωβας.ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.ποιος προεκλογικα συμμετειχε στις συσκεψεις της ΑΕΠ και μολις τελειωναν πηγαινε στης βαγγελιως.δυσκολοοοοο εεεε για ξαναδιαβαστε το σχολιο..

Ανώνυμος είπε...

8.14 μαθε πρωτα οτι το ειδικοι γραφεται με ει και μετα μιλα που θες συνεδρια .γωγω
τσαμπα

Ανώνυμος είπε...

τι θελεις κ ασχολησε με τα συνεδρια....γυρνα στα Καρπαθια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛ!!! ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ (;;;) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Μηπως μπορει καποιος απ ολου αυτου που ειναι στο συνεδριο ομιλητες και μη δημαρχιακους και οχι σε τι χρειαζεται αντλιοστασιο στο μεσα πηγαδι στην αραχωβα?
Ρε πατε καλα η να βαλω της φωνες.
Κλα κανενας δεν εχει μυαλο κι μεσα ουτε υπαληλος ουτε αφεντικα.
Οικονομακη τι θα το κανεις το αντλιοατσιο στο μεσα πγαδ?
Μαλλον οτι εκανε και ο Λεοντιος το αντλιοστασιο στο συνεδριακο-παρκινγκ .

Ανώνυμος είπε...

Πέρα απο μεμψιμοιρίες, με τις όποιες ατέλειες- που ήταν πολλές, σαν αρχή επικροτείται, αρκεί να ´χει συνέχεια. Δηλαδή, με στόχο την αναπτυξιακή στρατηγική του δήμου ΔΑΑ, συμμετοχή όλων των δημοτικών ενοτήτων.

Ανώνυμος είπε...

Ένα καλοπροαίρετο σχόλιο προς κάποιους από τους ομιλητές: χωρίς να αμφισβητείται η αγάπη σας για την Αράχωβα, θα πρέπει αυτά που εισηγείσθε να έχουν και σχέση με την πραγματικότητα....

Ανώνυμος είπε...

MHN ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

11 Νοεμ 2012 8:19 μ.μ.
Σωστός. Φτάνει πια η κριτική του καναπέ και το δεν "βαριέσαι" εγώ θα σώσω τον κόσμο.

Δυστυχώς καθημερινά, βλέπω ότι ακόμα και η πιο απλή λογική σκέψη έχει χαθεί, έχει ποδοπατηθεί, την έχει φάει το ΄δε βαριέσαι΄ και το ΄έλα μωρέ, εγώ θα σώσω την χώρα΄.

Ωστόσο ακόμα ελπίζω, κάνω κάποιες συνομιλίες, διαβάζω κάποιες απόψεις και έχω μια ελπίδα ότι αν μη τι άλλο, η λογική μπορεί να επικρατήσει, η λογική που λέει ότι ζούμε στην ίδια χώρα, στην ίδια γειτονιά και πρέπει ο ένας να σέβεται τον άλλο.

Για εμένα δεν είναι θέμα μόνο παιδείας, είναι θέμα απλής λογικής, για να αποφεύγουμε έτσι να μας κάθονται στο σβέρκο οι Ανεπαρκείς.

μπορω???????????????? είπε...

μια απλη ερώτηση.βρεθήκαν 3-4 παρωχημένα κομματόσκυλα-μην πω αλλη κουβεντα και το κοψει ο τσοπανος-του παλαι ποτε πασοκ που τωρα το παιζουν συριζα κι αφου αυτοπροταθηκανε για οργανωτικη επιτροπη εβαλαν τον εαυτο τους ομιλητη και τους συγγενεις τους καιτον αχταρμα αυτο τον ονομασαν διασκεψη για την αραχωβα.καλεσαν φιλους συγγενεις αλλα τελικα η συμμετοχη ηταν λιγοτερη απο τον εσπερινο.ο δημος εσπευσε να χρηματοδοτησει την εκδηλωση αυτη.μπορω κι εγω με την παρεα μου να κανω το ιδιο αραγε γιατι μου λειπουν κανα 2 χιλιαρικα

Ανώνυμος είπε...

"μπορω????????????????" παντα μιζερος, φαιδρος, σταζεις χολη ....εκτος τοπου και χρονου... ντροπη ..... καλη νυχτα.....

μπορω?????????? είπε...

ανωνυμη,ε των 10.25 έίναι πικρή η αλήθεια.γλύφατε τον τέως ,τον βάλατε μπροστά και τώρα γλύφετε την κυρία να σας δώσει κανένα ευρουδάκι.κακό χωριό τα λίγα σπίτια

Ανώνυμος είπε...

Eνα έχω να πώ προς τους κακεντρεχείς...πέστε οτι θέλετε...εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις = Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 1:11 μ.μ. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

απο φοραδες ξερεις εσυ.καλα,πολυ καλα

ψηλοτερος είπε...

ο σύριζα πήρε καμμιά τρακοσαριά στην αράχωβα,στο συνέδριο ήταν δεν ήταν 40 αραχωβίτες.Αρα γιόκ.Τζάμπα οι μεταγγραφές.Εδώ το λέν αράχωβα,και έχουμε μπέσσα-----θυμόμαστε πολύ καλά ποιοί είχανε τα μέσα