Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας αποκλειστικά αρμόδιος για την μη επιβολή τέλους ακίνητης περιουσίας και "χαρατσιού" στα Άσπρα σπίτια λέει η ΔΕΗ




Υπάρχει κανείς εκεί στον Δήμο να μας απαντήσει;
 Η έρωτηση της βουλευτού Ραχήλ Μακρή και η απάντηση της ΔΕΗ.























50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,ΕΦΟΣΩΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΗΤΑΝ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Τ.Α.Π. ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΤΕΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΓΙΑΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. Ο Τ.Α.Π.ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ,ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΗΣ ΕΙΠΕ
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Σας το εχω ξανα πει παλι .Το φαντομ εκανε μυστικες συναντισεις μονος του με το ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟ και οχι με ΑΙΡΕΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΟΛΛΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ .ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16 ΟΙ 9 ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ Τ,Α,Π ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο τεως δεν εχει γαμπρο ουτε θειους στο αλουμινιο.γκεγκε πατριωτη.αλλος εχει,κι αλλος παιρνει μισθους απο κει

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που μας τον φόρτωσαν τι έχουν να πουν ;;;;

βουρκος είπε...

τωρα εξηγειται γιατι σε καμμια μα καμια συναντηση με το αλουμινιο ο δημαρχος δεν πηρε κανεναν μαζι του πλην βεβαιως του παραλιακου αντιδημαρχου.δικο μας παιδι τοσα χρονια δεν θα μας μαρτυρησει.πληρωστε φτωχολογια.αν το παραπανω ειναι επισημο εγγραφο θεωρω οτι αυτοι οι δυο πρεπει να παραιτηθουν.ειναι κριμα ποσο γρηγορα η ελπιδα απο ψηλα επεσε τοσο χαμηλα.βουρκος

Ανώνυμος είπε...

Εμείς στην Αντίκυρα ποτέ δεν θρέψαμε ελπίδες από τον συγκεκριμένο πολιτικό συνδυασμό, διότι γνωρίζαμε πολύ καλά τα πρόσωπα που τον απάρτιζαν και τον ρόλο τους στο χωριό. Τα αντανακλαστικά μας όμως, (εφόσον Αντίκυρα, Μίχος & Σια έδωσαν τη νίκη στον Πατσαντάρα) πάλι δεν δούλεψαν, όπως συμβαίνει ιστορικά, σχεδόν πάντα σε ότι έχει να κάνει με το Αλουμίνιο της Ελλάδος. Τις φωνές που πάντα υπάρχουν τις απομονώσαμε, τις πετροβολήσαμε, τις λοιδορήσαμε και αποφασίσαμε όπως αποφασίσαμε όπως κι αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα. Δεν θελήσαμε και συνεχίζουμε να μην θέλουμε να βοηθήσουμε ή έστω να ανεχθούμε ανθρώπους που δεν έχουν ή ακόμα καλύτερα δεν θέλουν να έχουν εξάρτηση από το σύστημα <>.
Έτσι σήμερα στην εποχή της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, σε μία εποχή με απαιτήσεις, αποφασίζουν άνθρωποι χωρίς επιστημονική κατάρτιση, χωρίς κουλτούρα, χωρίς εικόνες και επαφή εκτός Αντίκυρας άτομα που δεν έχουν βγει από την Λακκούβα μας και δυστυχώς κυρίως χωρίς ηθικές αντιστάσεις. Και δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στο αυτονόητο του ήθους, γιατί έστω αυτό -άδω που έχουμε φέρει την Τοπική Αυτοδιοίκηση- θα μπορούσε να καλύψει το υπόλοιπο έλλειμμα. Τα αποτελέσματα των επιλογών μας είναι φανερά σήμερα στην Αντίκυρα στην πλειοψηφία των κατοίκων της Αντίκυρας και σε αυτούς που έχουν το κουράγιο να το εκφράζουν, αλλά ενδόμυχα και σε αυτούς που προστρέχουν στην εξουσία, αυτό είναι ορατό. Διότι στην Αντίκυρα δεν είναι ότι δεν βλέπουμε, αλλά έχουμε το χειρότερο κουσούρι, ότι δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Είμαστε και θλίβομαι που το λέω μία παρακμασμένη κοινωνία, μια μικρογραφία της νεοελληνικής πραγματικότητας.
Η οικονομική συγκυρία, η οικονομική ή η όποια άλλη δύναμη του συστήματος <> όμως είναι τέτοια, που δεν τρέφω ελπίδες ότι είναι δυνατό να αλλάξει κάτι σ' αυτή τη σχέση. Ελπίδα μου μόνο στον όρο του Μνημονίου για την υποχρεωτική αύξηση του ΤΑΠ από τους Δημάρχους των ελλειμματικών Δήμων.

-Τσοπάνε μου και συνδημότες συγγνώμη για το ανώνυμο του σχολείου, αλλά οι πρακτικές της εξουσίας σήμερα στην Αντίκυρα δεν υπήρχαν ούτε τα χρόνια της Επταετίας-

κυπαρισσος είπε...

θα συμφωνησω με τον παραπανω ανωνυμο.στην αντικυρα αυτη τη στιγμη επικρατει μαφια.κι η ερωτηση μου ειναι απλη.εχουν γραφτει τοσα.για τους μισθους που παιρνει ο αντιδημαρχος.για την αμαρτωλη κοινωφελη.για τ αυθαιρετα συμβουλου της αντιπολιτευσης ο οποιος γι αυτο σιωπα .για τα χρεη καταστηματαρχων.για θειους εργολαβους.για παρανομους διορισμους.Καλα ο μυτιληναιος μπορει να μην ενδιαφερεται που του χουν μετατρεψει το εργοστασιο σε αντρο συνναλαγων.ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει.Παλιε συμμαθητη στ ασπρα τεως προεδρε κι εδυ επισης γιατρε γιωργο ξερω οτι κι οι δυο δεν ειστε σ αυτο το βρωμικο παιχνιδι.σπαστε το αποστημα και θα δειτε οτι η αντικυρα δεν θα το ξεχασει αυτο.Σημειωστε και κατι αλλο ερχεται και καινουργιο με το ικα παραλια διστομου.κι εκει ειναι μπλεγμενη σημαινον προσωπο της αεπ.

ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ είπε...

Eυθυνη δεν εχει μονο ο Δημαρχος αλλα ολοκληρο το Δ.Σ
Για να δουμε τωρα που εχουν και τα εγγραφα και τους νομους θα ανοιξουν το στομα τους η θα τελειωσει η θητεια τους και το μονο που θα μεινει θαναι τα εσωτερικα καραγκιοζιλικια;
Ο Βουλευτης τιποτα;
Οι Συριζαιοι της ...¨κατακαημενης¨ καμια αναρτηση;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Δήμαρχος το κυνήγησε το θέμα και μέσω δικαστικών αποφάσεων δικαιώθηκε και ο Δήμος παίρνει 50.000 ευρώ από το ΤΑΠ.
Οι προηγούμενοι χάιδευαν το Μυτιληναίο
Τώρα γράφετε αυτά που διαβάζω και βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα για την αλήθεια
Δήμαρχε γιατί δεν τα λές ;

γλαρος είπε...

δεν ρωτας παραπανω ανωνυμε 7.57 κανενα συμβουλο;
το φαντομ εγινε μποινκ απο τις δικαστικες αποφασεις και σε λιγο θα τρεχει και δεν θα φτανει....
εσυ βγαλε τα συμπερασματα σου και γω τα ματια μου....

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΣΠΕΥΣΕ,ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΣΥ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ....ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! είπε...

Επειδή για όλα υπάρχουν όρια και επειδή οι αριθμοί είναι αμείλικτοι:
1)τα δημοτικά τέλη για τα άσπρα σπίτια είναι €/τμ Χ τμ δηλαδή 1,04 Χ 120.000 = 125.000€
2)ο ΤΑΠ για τα άσπρα σπίτια είναι τμ Χ τιμη ζωνης Χ παλαιότητα Χ συντελ. ΤΑΠ, δηλαδή 120.000 Χ 900 Χ 0,60 Χ 0,00035 = 23.000€
Άρα ο δήμος θα έπαιρνε από ΤΑΠ και δημοτικά τέλη 148.000€ το χρόνο.
Τί παίρνει τώρα;
α)με συμβόλαιο αποκομιδής σκουπιδιών 90.000€
β) με συμβόλαιο φροντίδας πρασίνου-κονόχρηστων χώρων 215.000€
Άρα παίρνει 305.000€ το χρόνο.
Αυτή είναι η αλήθεια και προκαλώ όποιον έχει αντίθετη άποψη, χωρίς λάσπη, αλλά με επιχειρήματα, να την καταθέσει.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!... ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΗ!!!....

Ανώνυμος είπε...

Γλάρε
Το Φάντομ παραμένει Φάντομ
Εχεις δίκιο για τώρα που οδηγεί ένα Μποινγκ γεμάτο σακιά με κόπρια από τέως προέδρους, προβλήματα, οικονομολόγους της οκκάς και ότι τον φορτώσατε
Αλλά θα τους προσγειώσει όλλους, θέλουν δε θέλουν.

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
Εγω δεν θα σου γραψω τι δεν παιρνει απο τον οικισμο διαβασε τα μονο σου. εγω δεν θα σου πω τι κανουν οι αλλοι ομοροι δημοι ρωτα αν εισαι ενεργος πολιτης.
Ενα θα σου πω μονο παρε τις αποφασεις του Δ.Σ για να δεις τι επαιρναν οι προηγουμενοι Δημαρχοι, και επειδη ουτε εμενα μου αρεσει η λασπη, και επειδη για ολα υπαρχουν ορια και οι αριθμοι ειναι αμειλικτοι, και επειδη αλλη ειναι η αληθεια μην προκαλεις με τα συμβολαια αποκομιδης και φροντιδας γιατι ….
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με την προχειροτητα, τις γκαφες και τον ερασιτεχνισμο της ΑΕΠ.
Θα παραδοσουν κοκκινο το Δημο και δεν μας αξιζει κατι τετοιο.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 9:55
Φάντομ αποκαλείς το Δήμαρχο για την προϋπηρεσία του στην Π.Α. ή για την εμφανισή του στην πολιτική ?
Στο χωριό μου λένε δεν ήξερε δεν ρώταγε ? Ας πρόσεχε...
Τώρα για τα περι προσγείωσης, δεν το βλέπω...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ είπε...

@ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ@...
Τι σχέση έχουν τα συμβόλαια μεταξύ δήμου και ιδιωτών με τον ΤΑΠ;
Τι λέει ο νόμος για τον ΤΑΠ;
Τι ισχύει για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα;
Εν τέλει πληρώθηκε το χαράτσι; όπως πληρώθηκε απ' τους άλλους Έλληνες γονατίζοντάς τους;
Μη πετάς την μπάλα στην εξέδρα..
και προπαντός μην ξερνάς κόκκινη λάσπη......

Ανώνυμος είπε...

Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!, ΑΦΟΥ XΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΜΑΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤ.ΕΠΙΧΗΡΗΣΗ ΤΟΥ Δ.ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜ.ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΠΟΦ.ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦ.ΤΟΥ Δ.ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ Τ.Α.Π.ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ.ΕΤΣΙ ΧΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΧΟΦΛΗΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΧΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΙΧΗΣΗΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΣΙΑ.

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

Φτανει πια ...
Στο επομενο Δημ.Συμβουλιο θα ελθουν οι Δημοτες να τους κραξουν και ξερεις γιατι
Απο ερασιτεχνισμο και αδιαφορια δεν διορθωσαν τα λαθος τετραγωνικα για το χαρατσι και η χαλκοκονδυλη λεει τα παραπονα στον Δημαρχο.
Ο Δημαρχος ειχε αναθεση στους αδελφους...κατσαμπα λαιβ !!!αλλα τακαναν μπαχαλο, ακομα με δισκετες δουλευουν οι ανθρωποι... !!!ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
Από αναθεσεις άλλο τιποτα, από ευαισθησιες τιποτα…
Ασε λοιπον τους αριθμους και τα νουμερα γιατι αν στα γραψω θα παθεις αφασια..

Ανώνυμος είπε...

μιας και το ανεφερε ο πρηγουμενος υπαρχει καποιος ν απαντησει γιατι μολις παραιτηθηκε ο τεως κοπηκαν τα λαιβ συμβουλια.τι φοβαστε,την κατακραυγη.ουτε λαικες συνελευσεις ουτε τιποτα.σκοταδι

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ δεν ειναι αργα.ενωθειτε με τους υπολοιπους και διωξτε την λαιλαπα.εχει χαθει καθε εννοια δικαιου και διαφανειας.καθε μερα παρουσιαζεται και κατι αλλο.ΒΑΓΓΕΛΙΑ ξυπνα.το διστομο σου εδωσε 900 σταυρους τιμησε τους κι ασε τα συριζοφερματα.ξεσηκωθειτε θα μας αφανισουν αυτοι και οι γλαστρες τους

Ανώνυμος είπε...

στο επομενο δημοτικο συμβουλιο δεν πρεπει να λειψει κανενας.να παρει θεση επιτελους ο δημαρχος κι οχι να παριστανει τον βουδα.τσοπανε δεν ειναι βρισια.μεχρι κι οι αντιδημαρχοι ετσι τον λενε απο πισω.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! είπε...

Έβαλα στο τραπέζι νούμερα που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας, αντί απάντησης βλέπω λόγια-λόγια- λόγια "ατάκτως ερριμμέννα", τσιτάτα παλαιάς κοπής, και πάει λέγοντας. Επί της ουσίας τίποτα, λάσπη και απειλές, μέσω λαϊκίστικου ψευτοπατριωτισμού και τοπικιστικού παραληρήματος, φίλε εκ Διστόμου. Σας προκαλώ λοιπόν να ενημερωθήτε και να απαντήσετε αν τα στοιχεία που παραθέτω είναι σωστά ή λάθος.. Τα υπόλοιπα αφήστε τα, γιατί πλέον έχουν ξυπνήσει και τα λάχανα!!! Άλλωστε όταν έρθει ο καιρός όποιος θέλει μπορέι να κατέβει υποψήφιος και να προσπαθήσει να μας πείσει....

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

Οταν γραφουμε σκεψεις αγαπητε φιλε ¨ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ¨ μπορει να ειναι αυτες ¨ατακτως ερριμμενες...¨
οταν μιλαμε για διαχειριση δημοσιου χρηματος, κακοδιαχειριση και ανεπαρκεια και γιατι οχι για καποιους αλλους εκ του πονηρου αδιαφορια, τοτε υπαρχει και ο εισαγγελεας και οι τοπικες κοινωνιες...
Τα νουμερα που γραφεις ειναι καταρχην λαθος .
2011.
1.Οικισμος Ασπρα Σπιτια Παραλιας Διστομου.129.685 τετρ.μ χ 800 ευρω το τετρ.(τιμη ζωνης)χ 0,6 παλ.χ0,0035=21.787ευρω
2.Εργοστασιο.198.072χ600χ0,6χ0,0035=24.957ευρω.
Η ουσια ειναι οτι με ευθυνη του Δημαρχου και της ΑΕΠ δεν εχει κανει ο Δημος επικαιροποιηση του ΤΑΠ στον Οικισμο και δεν εχει εισπραξη ουτε ενα ευρω.

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ;
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ….
Μια είναι η ουσια. Το ΤΑΠ που τους αναλογει είναι απληρωτο και αυτό δεν είναι …λογια,
και καμια σχεση δεν εχουν με τοπικιστικες υστεριες και ότι άλλο γραφεις παραπανω.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΗΣ ειπε
Μια ειναι η αληθεια για το Τ.Α.Π. απλος επιδει το φαντομ θελει να τα εχει ολα πανωτου [εχει μαθει απο το στρατο .]φιλε αλο οστρατο και αλλο τα κοινα .ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .τους μονουχισες ΟΛΟΥΣ.Τα τετραγονικα ολα ηταν ετοιμα απλος επρεπε καποιος να τα παει στη ΔΕΗ .Το ερωτημα ειναι ενα εγινε εσκεμενα η οχι .ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΣΚΕΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ο υποψηφιος εχει επιλεγει ηδη φτανει πια γι αυτο κοιτατε ν αρπαξετε οσα μπορειτε γιατι ξερετε οτι θα σας ξεφωνησει.τον ξερετε

Ανώνυμος είπε...

περιφορα.απο τη μια μερια λιαλιας,βουδας κι απο την αλλη λενα κοκκορινα.αχ παναωτη πως σε καταντησανε.χρονια πολλα κιολας

αστεροεσσα είπε...

ΛΑΘΟΣ.μεχρι το προηγουμενο δημοτικο συμβουλιο τον λεγαν βουδα.τωρα τον λενε ψευτη.οι ιδιοι οι αντιδημαρχοι του.σε καμια δημοτικη αρχη δεν εχει ξαναγινει αυτο.να παραιτειται το νο2 ο προεδρος του δημοτικου συμβουλιου καταγγελοντας φραξια ν αποκαλουν τον δημαρχο ψευτη οι ιδιοι του οι αντιδημαρχοι και αυτος να παρακολουθει αταραχος.δεν υπηρχε κανενας μιχος στις συναντησεις σας το λεω απο πρωτο χερι.μονος του πηγε.ο μιχος ειναι ο μονος που δουλευει μπας και ξεφορτωθει τα χρεη που του κληρονομησαν.ειναι γατα ο γιαννης.ξερει οτι κινδυνευει να βρεθει εκτος εξουσιας και καποιοι στο διστομο το περιμενουν πως και πως να τον κυνηγησουν.στην αραχωβα εχει κοψει σχεσεις με τον τεως αρα κανει τη δουλεια του και δεν μιλαει.εγω παντως θα τολμησω μια προβλεψη.και με γιαννελο δημαρχο ο μιχος θα ναι αντιδημαρχος.θα με θυμηθειτε

επιτελους τελος... είπε...

σχολιαστη απο το διστομο μπραβο!εισαι 100% μεσα.
απο θεωρια καλα τα παει η οικογενεια το ατακτως ερριμμεννα μου θυμιζει τα 400.000 παραστατικα στα κεραμυδια της αραχοβας.
χρονια πολλα τοτι καλα να περνας με την παρεα σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Αααα ισυ εις ξιφυγ !!!! Που λεει και η Τασουλα στη διαφημιση. Ωστε του κληρονόμησαν χρεή και θα τον έχουμε παλι Αντιδημαρχο ετσι ? Αντε και το Γιωργακη πρωθυπουργό με το καλό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΧΑΊ΄ΒΑΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΠΟΣΟ?
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ?
ΦΩΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ώστε του κληρονόμησαν χρέη αγαπητή αστερόεσσα και θα τον έχουμε Αντιδήμαρχο με το Γιαννέλο Δήμαρχο έτσι ?
Για τα δικά του κατορθώματα και τα χρέη που αυτός άφησε ξέρεις κάτι ?
Γιατί μην μου πεις ότι αυτός άλλαξε την πεπατημένη των προκατόχων του όντας Πρόεδρος, αφού σαν μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο στη ραδιουργία και την μικροπολιτική. Μέχρι και οι Ορκωτοί Λογιστές έχουν πρόβλημα στην ΚΕΠΑΚΑ, αφού 2 χρόνια τώρα δεν έχουμε μάθει για τα κανάλια του χρήματος, μεταξύ ΚΕΠΑΚΑ – Κοινότητας και ημετέρων.
Για τα αποτελέσματα της δουλειάς του τώρα ξέρεις κάτι ?
Διότι μην μου πεις, οι προηγούμενες Διοικήσεις της Κοινότητας Αντίκυρας μπορεί να άφησαν χρέη όπως υποστηρίζεις (ή υποστηρίζει), αλλά άφησαν και ένα έργο υποδομής πίσω της η κάθε μία, ως συνέχεια της άλλης, (Σίσσος : αποχέτευση, ύδρευση, έναρξη λιμανιού, Σωτηρίου Δημ. : συνέχιση λιμανιού και αποχέτευσης, Γυμνάσιο-Λύκειο, Σωτηρίου Ιωαν.: ολοκλήρωση αποχέτευσης, ολοκλήρωση λιμανιού διάνοιξη δρόμων, ανάπλαση-αναβάθμιση Αγ.Ισιδώρου, έναρξη κλειστού σταδίου, Αρκάδης Ιωαν. : κομμάτι δικτύου ύδρευσης, φάρος -αυτό δεν είναι έργο υποδομής αλλά το βάζω ανεξάρτητα εάν όλοι οι Αντικυραίοι συμφωνούν ή όχι, διότι έγινε σημείο αναφοράς- , δημοπράτηση νέου δικτύου ύδρευσης, δημοπράτηση λιμανιού και ανάπλαση παραλίας στον Αγ.Ισίδωρο) με αποτέλεσμα η Αντίκυρα τα τελευταία 25-30 χρόνια να αλλάξει πρόσωπο στο κομμάτι των υποδομών. Η δική του θητεία (ή καλύτερα η δική τους θητεία, αφού η ευθύνη είναι ή θα έπρεπε να είναι συλλογική) τι άφησε πίσω ?
Ένα νέο δίκτυο ύδρευσης άστα να πάνε, (δεν έχει παραληφθεί μαθαίνω και ούτε πρόκειται μάλλον να παραληφθεί) σπάει συχνότερα από το παλιό καιαφήνει ολόκληρο το χωριό χωρίς νερό με μεγάλο ερωτηματικό την ποιότητα του νερού που πίνουμε.
Το κλειστό? παρατημένο να σκουριάζει (για να ψήνουμε τα αρνιά το Πάσχα όταν βρέχει θα καταντήσει)
Αποχέτευση? εκεί να δεις μυρωδιές και ευωδίες.
Κεφαλή ? μια αντικεραυνική και μια γεννήτρια δεν μπόρεσαν να φτιάξουν και όποτε έχει κεραυνό, δεν έχουμε τηλεόραση ή τηλέφωνο.
Δυστυχώς δεν έχουμε πλάτανο στην Αντίκυρα να τον είχαν κόψει για να αφήσουν όνομα (παλαιά πρόταση Δεσφίνιου συμβούλου).
Α! να μην τον αδικώ τελείωσε επιτέλους το λιμάνι στον Αγ.Ισίδωρο.
Τώρα να αναφερθώ σε ένα θέμα πολύ πιο σοβαρό που δεν του δίνουμε όμως πολύ σημασία στο χωριό. Για την συμπεριφορά του σε όποιον έχει άλλη άποψη από αυτόν γνωρίζεις κάτι ?
Τελικά σε αυτό που θα με βρεις σύμφωνο και αυτό τον ενδιαφέρει μόνο, είναι ο κίνδυνος, του να βρεθεί εκτός εξουσίας. Εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο αφού η ανάλωση δυνάμεων του είναι στο ότι από την επόμενη ημέρα των εκλογών προετοιμάζεται για τις επόμενες και δουλεύει πολύ στο σημείο αυτό.
Το θέμα εδώ είναι ότι νομοτελειακά κάποια στιγμή φεύγεις από την εξουσία και τότε αρχίζει ο απολογισμός για το πώς περπάτησες όλα τα χρόνια που ήσουν στην εξουσία, τότε μετράς φίλους και εχθρούς και για τον Μίχο που υμνείς αγαπητή μου αν δεν είσαι φίλος του, τότε είσαι εχθρός του και σε κυνηγά, δεν έχεις το δικαίωμα άλλης επιλογής.
Αυτά λοιπόν να τα σκεφτείς κι εσύ και ο μελλοντικός ? Δήμαρχος κ. Γιανέλλος, διότι είμαι σίγουρος ότι αυτό το έχει σκεφτεί ως πιθανότητα και φοβάται το χειμώνα γι΄αυτό δείχνει ότι έχει κόψει τις σχέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τσοπάνε

Αν στην Ελλάδα φτιάχνονταν μια βιομηχανία "εμετοσακούλας" θα είχε χεστεί στο τάλαρο με τα τεκταινόμενα στον δήμο μας.

Τεως δεν κάνεις μια παραίτηση από δημοτικός σύμβουλος για να γελάσει λίγο το χείλη μας... και να μην ασχολούμαστε με τις πατάτες του Φάντομ ,που μας τον φόρτωσες.

αραχωβιτης φοιτητης είπε...

ο συνδημοτης μας α τζιτζωκος φωναζει μερες για την δημοπρασια των επιστολων καραισκακη που αναφερονται στη μαχη της αραχωβας.ο τεως προεδρος εκανε εκκληση δημοσια να την χτυπησει ο δημος και αν χρειασθει να βαλουμε λεφτα ολοι.κι εγω δηλωσα παρων .κι οταν σημερα ρωτησα δημοτικο συμβουλο τι απεγινε μου ειπαν οτι η απαντηση του δημαρχου ηταν η πληρης αδιαφορια.μεθαυριο ομως θα φορεσει τη γραβατα και θα ναι στην πρωτη καρεκλα της εκδηλωσης για τη μαχη της αραχωβας.κυριε δημαρχε ειμαι ενας απο αυτους που σας ακολουθησα.με απογοητευσατε.δεν γνωριζω αν αληθευει οτι ομαδα αγιωργιτων με επικεφαλης τον τεως προεδρο προσπαθει να τις αγορασεικαι να τις κανει δωρεα η ειναι ραδιο αρβυλα.αν αληθευει καλως εχει αλλα εσεις ως δημαρχος και ως αραχωβιτης τελειτε εν αδικω.κριμα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε φοιτητή οι επιστολες ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ στίς 21/11/2012. Τα αποτελέσματα της δημοπρασίας στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.vergosauctions.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=6&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=1&orderby=product_name&limit=50&limitstart=150

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ.ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Για το σχόλειο του ανωνυμου 10:41
εχω πρόταση για να αφησουν έργο.
Να γκραμίσουν το Φάρο. Ε Μίχο για σκέψου το θα παιθάνει ο Αρκάδης.

επιτελους τελος... είπε...

Ανωνυμε σχολιαστη 22 νοεμ.10.41 π.μ εχουν γνωση οι φυλακες...απ τα αλλα χωρια.
ψαχνει προστατες αλλα ειμαστε ...γατες.

διστομιτης παραλιακος είπε...

πιο ευκολο να βγει ο ηλιος απο τη δυση παρα αν κατεβει για δημαρχος ο σταθης να βαλει τον μιχο στο ψηφοδελτιο και να τα βρει με την τοπικη οργανωση της νδ της αραχωβας.ειναι καμηλα ο προεδρος.δεν ξεχναει ποιοι του τραβαγαν το χαλι.η μηπως ξεχασες προεδρε για ν αρχισω να σου θυμιζω.αλλωστε με το νεο νομο η αντικυρα 2 συμβουλους θα χει στη συμπολιτευση κι εναν αντιπολιτευση γιατι ο δημος επεσε κατω απο 10 000.

διστομιτης παραλιακος είπε...

οχι γιατι αν ξεχασες προεδρε να σου θμισω ποιος προεδρος τ.ο ελεγε προεκλογικα ψηφιστε οποιον θελετε εκτος απο γιαννελο.και ποιος αντιδημαρχος σου λεγε δεν παει αλλο με τον δημαρχο και ετρεχε να του πει οτι θελουν να σε φανε οι αραχωβιτες.προσεξε προεδρε οποιος ξεχνα τα ξαναπαθαινει

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή βρε πατριώτες για να καταλάβω, μετά τα τελευταία σχόλια το Φάντομ το ξεγράψατε κανονικά....

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

¨Φτανει πια¨...
Που εισαι; Τι εγινε; Χαθηκες....
Αυτη η αγανακτηση σου ¨ατακτως ερριμμεννη¨ για ολους τους σχολιαστες
που με ψεματα και λασπη ισοπεδωνουν το εργο σας, που κατασυκοφαντουν τον
ανυπαρκτο και τους ¨πολυαγαπημενους¨ του συνεργατες που στομα εχουν αλλα
φωνη δεν βγαζουν….
Ατακτως Ερριμεννη Παρεα κατα κοσμο ΑΕΠ!!!μας τελειωσες μεσα στα νουμερα που εβαλες
στο τραπέζι και που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας, αντί απάντησης βλέπω λόγια-
λόγια- λόγια "ατάκτως ερριμμέννα", τσιτάτα παλαιάς κοπής, και πάει λέγοντας....
ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…

ΑΝΤΙΚΥΡΑ είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΔΙΣΤΟΜΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑΤΕ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΗΛΑ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙ.ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΠΟΤΕ @@@@@@@@@@ΚΑΙ ΛΙΓΟ

ΆΝΤΕ ΠΙΑ!!! είπε...

Τοτι απ´ το Διστόμο όπως βλέπεις είμαι εδώ. Απλά ψάχνω εμετοσακούλα, διαβάζοντας τις ψευτοτζάμπα μάγκικες σοφιστίες σου... Δεν πειράζει όμως, μιάς και δεν έχεις να ασχολείσαι ΠΙΑ με κάτι, δικαιολογείσαι, άτιμο πράγμα το retraiτe... Άντε γειά.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΚΥΡΑ
Σου απαντώ με τα προηγούμενα σχόλια των άλλων Αντικυραίων που τα ανάρτησαν πιο πάνω.
Γιατί οι κατηγορίες περί μαφίας, είναι πολύ βαριές και δεν είδα ΚΑΜΙΑ αντίκρουση και τότε μιλα μας για λάσπη.

ιωανν--------- είπε...

ρε παιδια συγγνωμη για την παρεμβαση τον σταθη τον ρωτησατε αν θελει να παει για δημαρχος και του βγαλατε και συνδυασμο γιατι εγω σαν φιλος του ξερω οτι απο κι απ εξω που περναει απο την δημαρχια του πεφτει βαρυ στο στομαχι.και κατι σ αυτους που λενε οτι τους φορτωσε τον φαντομ.ουτε φατσικα δεν τον ηξερε.αλλα οπως ολοι μας σου λεει αρχηγος αεροποριας ηταν ακεραιος,πυγμη θα χε.που να φαντασθει οπως κι ολοι μας οτι θα γινοταν βουδας,γιατι εχουν δικιο καποιοι παραπανω.ακομη κι οι δικοι του ετσι τον λενε τουλαχιστον στην αραχωβα.εγω πιστευω οτι ο σταθης θα ταν καλη λυση γι δυο λογους.πρωτον δεν αμφισβητω με τιποτα την ακεραιοτητα του και την ανιδιοτελεια κα δευτερο γιατι ειναι τσαμπουκας και θα σβηνε καποιους παρατρεχαμενους.δεν το βλεπω ομως να κατεβαινει.θυμηθειτε με.δεν κανω λαθος

Ανώνυμος είπε...

ιωανν--------- φίλε του τεως

Σενάριο εργασίας: αν κατέβαινε,αν έβγαινε.................................................................

σε πόσες μέρες θα δήλωνε Παραίτηση ;;;;

Ο ευρών κερδίζει σπιρτόκουτο με αφίσα τον Καραγκιόζη η τον Χατζιαβάτη.

Έλα Χατζιαβάτη, έλα Καραγκιόζο!

Ανώνυμος είπε...

που εισαι ρε φτανει πια;
σου εσκασε ταπα ο διστομιτης με το ταπ!
ρομπα σε εκανε και σενα και τα λαθος νουμερα σου.
που εισαι τωρα χαχαχαχα και αυτα λαθος στα εδωσε ο μεγαλος χαχαχα

ξυπνηστε είπε...

ξυπνηστε.ολη αυτη η ονοματολογια σκοπο εχει να αποπροσανατολιστει η κοινη γνωμη απο μια επικινδυνη δημοτικη αρχη που ακομη κι οι αντιδημαρχοι της την κατακρινουν.δεν ειναι το προβλημα ο μιχος η ο τεως η ο αρκαδης.το προβλημα ειναι οτι τον δημο τον διοικει μια κλικα που ποτε δεν εκλεξαμε.ενας δημαρχος που απλα παρισταται με μια αθεατη αντιπολιτευση.ξυπνηστε

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...


Στο Διστομο απο χτες το βραδυ αντι για νερο οι βρυσες βγαζουν φραπογαλο.
Υπαρχει καποιος αρμοδιος να βγαλει μια ανακοινωση γιατι προφανος υπαρχει βλαβη στο συστημα υδροδοτησης του χωριου;
Αν μας διαβαζει ο κυριος Γιαννελος ας στειλει καμια νταλικα εμφιαλομενα γιατι το μοναδικο περιπτερο του χωριου δεν εχει σταγονα...γιατι αν περιμενουμε την ΑΕΠ και τους τοπικους μας αρχοντες θα δωσουμε τσιπουρο στα παιδια μας σε λιγο αντι για νερο.

Ανώνυμος είπε...

Ζητα απο το Μιχο να σου στειλει απο την Αντικυρα