Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Όρθιος ο Παρνασσός στο Κιάτο

Έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση ο Παρνασσός πήρε 0-0’μέσα στο Κιάτο από τον τοπικό Πέλοπα. Η ομάδα της Αράχωβας θα μπορούσε και τη νίκη αλλά ατύχησε στο α” μέρος όταν ο kαρακατσάνης αστόχησε σε κτύπημα πέναλτι.
««
 
Τέτοια ατυχία ούτε στον… εχθρό σου δεν την εύχεσαι. Αυτό που συμβαίνει με τον Παρνασσό δεν έχει προηγούμενο. Η ομάδα της Αράχωβας απέδωσε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο στο Κιάτο αποσπώντας 0-0’από τον Πέλοπα. Και αν πριν το παιχνίδι θα έλεγε κανείς ότι θα ήταν θετικός και ο βαθμός σε μια τέτοια έδρα εν τούτοις δεν συνέβη αυτό όταν τέλειωσε ο αγώνας και διαπίστωσαν όλοι τι είχε συμβεί.
Η ομάδα της Αράχωβας στην κυριολεξία έχασε τη νίκη που την είχε στο… τσεπάκι της.... Με πρωταγωνιστή και μοιραίο παράλληλα τον Λουκά Καρακατσάνη. Ο φορ της ομάδας του Νίκου Γεωργακόπουλου και έχασε πέναλτι αλλά και έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Οι Βοιωτοί από την αρχή του αγώνα μπήκαν αποφασισμένοι κι έδειξαν τις διαθέσεις τους. Στο 10* σε πάσα του Διβόλη ο Καλλέργης από πολύ κοντά αστόχησε.
Στο 20* σε φάουλ του Μπαρκόση ο καρακατσάνης χάνει μοναδική ευκαιρία από καλή θέση.
Στο 4’* γίνεται το πέναλτι σε ανατροπή του Γκαλαμέλου. Το εκτελεί ο Καρακατσάνης αλλά ο Χασάμπελι απέκρουσε.
Στο 75* σε σέντρα του Διβόλη και πάλι ο Καρακατσάνης χάνει μεγάλη ευκαιρία και το ίδιο κάνει και στο 88* όταν κάνει τη λάθος επιλογή και αντί για πάσα κάνει το σουτ.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι γηπεδούχοι σε μια αντεπίθεση στο 90* είχαν δοκάρι.
 Πέλοπας: Χασάμπελι‚ Χουσελάς‚ Μιχαλόπουλος (80* Μακρής)‚ Στασινόπουλος Ι‚ Βελέντζας‚ Παπαϊωάννου (70* Λίλιος)‚ Πετρόπουλος‚ Παπαβασιλείου‚ Πρατός (46* Λυμπερόπουλος)‚ Στασινόπουλος ΙΙ‚ Μπούκης.
 Παρνασσός: Σπανός‚ Καβρούζος (65* Καλύβας)‚ Παπαχαραλάμπους‚ Μαχαίρας‚ Τσώνης‚ Αλαφογιάννης‚ Διβόλης‚ Μπαρκόσης‚ Γκαλαμέλος (70* Μίχας)‚ Καλλέργης (8’* Πολούκι)‚ Καρακατσάνης.
Γεωργακόπουλος Νίκος: «Κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση αλλά δυστυχώς δεν πήραμε για μια ακόμη φορά αυτό που μας άξιζε. Μας δόθηκαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Δεν πειράζει. Προχωράμε και ελπίζω στη συνέχεια να πάρουμε αυτά που μας χρωστάει η τύχη».
 
http://stereasports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: