Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Εργατοπατέρες.. η καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα!

Τα παίρνουν από παντού, τελικά, οι εργατοπατέρες.. Το Βήμα τους είχε αποκαλέσει "Χρυσούς" ανακαλύπτοντας μισθούς των 150.000 ευρώ το χρόνο .... Η Καθημερινή τους ξεμπρόστιασε με τις αμοιβές τους (χρυσοκάνθαροι άεργοι )... αλλά και το πως τζιράρουν το χρήμα που παίρνουν "νταβατζηλίδικα" από τους οργανισμούς που πληρώνουν εισφορές οι εργαζόμενοι... Μάλιστα κορυφαία οργάνωση "βγάζει" 1.000.000 ευρώ από τόκους !

Και βέβαια δεν τα μοιράζει στους εργαζόμενους... Ασε δε αν δείτε οτι κατά καιρούς παίζουν και με ακίνητα.. Αγοράζουν (με κρατικό χρήμα ) δήθεν να στεγάζουν τα συνδικάτα.. Και στεγάζουν της "οικογένειες" τους (ένας μόνο λέγεται οτι σήκωσε...

(απ τα μπετά του συνδικάτου) ολόκληρη πολυκατοικία στα ΒΠ με τον αριστερό μηχανικό -συνδικαλιστή-) και αυξάνουν τραπεζικούς λογαριασμούς... Γιατί εκεί πέφτουν οι μίζες ! Και από πρώην "ταγάρια" με αμπέχονα και λίγδες έχουν γίνει χλίδες... και βγαίνουν στα κανάλια με τα "Αρμάνια". Το σημερινό Πρώτο Θέμα παρουσιάζει θέμα με πρωταγωνιστές τους εργατοπατέρες της ΔΕΗ και πως κάνουν διακοπές με δωράκι 2,8 εκατ ευρώ!
Κάποιος να τους μαζέψει !!!
http://trelokouneli.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!