Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Kολοτούμπα Αθανασιάδη.

                                                 Ψήφισε τελικά ΝΑΙ.
Τον προπηλάκισαν πολίτες κατα την αποχώρηση του απο την βουλή


Προπηλακισμός Αθανασιάδη στη Βουκουρεστίου 2 by Dailymotion_Greece

Επίθεση από πολίτες δέχθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης. Οργισμένοι πολίτες τον μπουγέλωσαν, του πέταξαν μπουκάλι, ενώ ο ίδιος κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν με κάτι αιχμηρό.
Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας για το Μεσοπρόθεσμο, ο βουλευτής ο οποίος ψήφισε τελικά "ναι", κατευθύνθηκε πεζός στη Βουκουρεστίου.
Εκεί τον εντόπισαν άγνωστοι, τον έβρισαν, τον έβρεξαν και τον χτύπησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής τραυματίστηκε στο κεφάλι. Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Ο κ. Αθανασιάδης ενώ είχε πει ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, την τελευταία στιγμή, άλλαξε στάση και ψήφισε υπέρ κάτι που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.
"O προπηλακισμός του κ. Αθανασιάδη προσβάλλει συνολικά το κοινοβούλιο" δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, καταδικάζοντας την επίθεση.
Αλ. Αθανασιάδης: "Είμαι καλά και απετράπησαν τα χειρότερα"
Λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης, εξαιτίας της υπερψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, ο ίδιος δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Μega ότι δεν μπορούσε να φανταστεί τί θα επακολουθούσε κατά την έξοδό του από τη Βουλή.
"Δεν έπεσε μόνο μία καρεκλιά. Με δρόσισαν και με νερό. Με προπηλάκισαν, αλλά όλα πήγαν καλά και απετράπησαν τα χειρότερα.
Βγήκα από τη Βουλή και δεν χρειαζόνταν συνοδεία να φτάσω μέχρι το ξενοδοχείο μου που ήταν πολύ κοντά. Δεν μπορούσα να φανταστώ τί θα επακολουθούσε.
Ενας άνδρας με πορτοκαλί με κλώτσησε στη μέση, αποκαλώντας με προδότη και κλέφτη. Δεν μπορούσα να ακούσω τα όλα τα μηνύματα καθαρά, μόνο διάσπαρτες βρισιές.
Είμαι καλά όμως. Αυτοί που μου επιτέθηκαν ήταν μαντηλοφόροι και άλλοι φορούσαν μάσκες στο πρόσωπο. Πρόλαβα να τους δω".
www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: