Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νέος γραμματέας στην Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδος

Νέο γραμματέα απέκτησε η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδοςμετά το θάνατο του μέχρι πρόσφατα γραμματέα της, συμπατριώτη μας ( από το Δίστομο) Γιάννη Μπούρα.

Με ομόφωνη απόφαση τους τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής εξέλεξαν για νέο Γραμματέα της,  την Παρασκευή, τον κ. Τάσο Γέραλη.Η συνεδρίαση έγινε στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Λαμία. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και κλιμάκιο από το Τομέα Οργανωτικού Κινήματος.

Ο κ. Τάσος Γέραλης μετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.Κατάγεται από την περιοχή της Κύμης και
είχε δηλώσει  υποψηφιότητα για την θέση του Δημάρχου Κύμης -Αλιβερίου. Αναπληρώτρια Γραμματέας είναι η κ. Ρόζη Καραβά.
Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την εκλογή, ο κ. Τ. Γέρλαης αναφέρει:
<<Θέλω να ευχαριστήσω τους συντρόφους μου,  μέλη της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας , οι οποίοι ομόφωνα με ψήφισαν για Νέο Γραμματέα τους.
Η διαδικασία αυτή, έγινε λόγω του θανάτου του Γραμματέα,  αείμνηστου Γιάννη Μπούρα, ο οποίος στην μακρόχρονη πολιτική του διαδρομή,  με την στάση του τίμησε το ΠΑΣΟΚ.  Ο Γ. Μπούρας  μπήκε στο πάνθεον,  μαζί με όλα εκείνα τα στελέχη,  που από διαφορετικές θέσεις υπηρέτησαν το ΠΑΣΟΚ με σεμνότητα, με αγωνία και αγώνες. Δίδαξαν  εμάς,  ότι το όραμα μας,  πρέπει να το υπηρετούμε με έργο,  διαφάνεια και  διαρκείς  αγώνες .
Σήμερα δε, όσο ποτέ άλλοτε η χθεσινή απόφαση της  ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας   στέλνει ένα μήνυμα.  Μήνυμα ενότητας που  εκφράζει την αγωνία μας  για το μέλλον της Χώρας  και της Δημοκρατικής Παράταξης.
Για το ΠΑΣΟΚ, αυτή την κρίσιμη περίοδο,  ο δρόμος είναι  η ενότητα με δημοκρατική,  πολιτική  και κοινή δράση ,  για να υπάρξουν  προοδευτικές  πολιτικές  αρχές,  με ιδεολογικό και πολιτικό λόγο,  με προγραμματισμό και με σταθερή αναφορά στις κοινωνικές δυνάμεις.
Καλούμε τους  ψηφοφόρους,  τους  φίλους, τα μέλη, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κι όλους  τους πολίτες ανεξάρτητα από τις ενστάσεις,  να δώσουν την μάχη για αλλαγή πορείας, για να οδηγήσουμε  την χώρα σε  προοδευτική έξοδο από την κρίση

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα, ειχα μια σκασιλα.....

Ανώνυμος είπε...

σκαστρα εισαι , σκασιλα θα ειχες....

ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ! ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ, ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.