Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Έφυγε ο Γιαννέλος απο την ΑΕΠ. Παραμένει ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

   Χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο όσοι παραβρέθηκαν έγιναν μάρτυρες μιας κωμικοτραγικής κατάστασης.Ανάμεσα σ ένα ορυμαγδό κραυγών όπου ο καθένας έπαιρνε το λόγο όποτε ήθελε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προέδρου του Δ.Σ,με ψηφοφορίες express περνούσαν θέματα η επιχειρήθηκαν να περάσουν θέματα που καταστρατηγούν κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητος. Χιλιομετρικές αποζημιώσεις μελών εταιρειών,επιδότηση εταιρειών για ρύθμιση χρέους λόγω άδικης απόλυσης εργαζομένης που τοποθετήθηκε απο τον ΟΑΕΔ ,χωρίς να αναζητείται ποιος ήταν αυτός που είχε την φαεινή ιδέα να απολύσει άτομο επιδοτούμενο απο τον ΟΑΕΔ επιβαρύνοντας έτσι τον Δήμο υλικά και ηθικά,ενώ άλλο πολύ σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την κοινωφελή της Αντίκυρας περιέργως- θέλω να πιστεύω από λάθος-εμφανίσθηκε με άλλο τίτλο χωρίς καν τη στοιχειώδη νομική γνωμάτευση..και άλλα πολλά. 
Φίλοι και Φίλες
Πριν 20 μήνες έδωσα με μια παρέα την οποία ονομάσαμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ έναν όμορφο αγώνα και οι συνδημότες μας μας δικαίωσαν.Σύνθημά μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ- ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
Σαν συνδυασμός δεσμευθήκαμε για ορισμένα πράγματα. Όλο αυτό το καιρό έκανα υπομονή ακούγοντας τα χίλια μύρια πιστεύοντας ότι αρχή είναι θα τα διορθώσουμε. Ανέχθηκα φωτογραφικές προσλήψεις που τις μάθαινα από τα blogs. Συζητούσα με τον Δήμαρχο ότι ο Δήμος πάσχει από οικονομολόγους και νομικούς και μάθαινα ότι προσλαμβάναμε ειδικότητες για κήπους..Λέγαμε όλοι ότι είναι παράνομο να μην εισπράττει ο Δήμος στα χρέη κι από πίσω στους Αραχωβίτες επαγγελματίες μεταφερόταν ότι εμείς να!! θέλουμε να σας ελαφρύνουμε αλλά ο Γιαννέλος σας κυνηγάει.Θα μπορούσα να γράψω δεκάδες περιπτώσεις 'όπως και την περίπτωση υβριστικού email από συγγενικό πρόσωπο του Δημάρχου που δεν είχε καν τη στοιχειώδη ευθιξία να το στείλει και σε μένα αφού αναφερόταν προσωπικά. Έκανα υπομονή!! Πιεζόμουν από συμβούλους ως παλαιότερος να μιλήσω κι όταν συζητούσα τα θέματα οι ίδιοι που τα είχαν θέσει έκαναν την πάπια. Έφτασα στο σημείο να παραιτηθώ από Πρόεδρος μήπως και ταρακουνήσω τα νερά. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.


ΟΦΕΙΛΩ λοιπόν από σεβασμό στον Στέργιο το Χάρη τον Ζάχο τον Λουκά τον Στάθη,τον Γιώργη΄τη Λένα όλους αυτούς που ξεκινήσαμε αυτόν τον όμορφο αγώνα,αλλά κι από σεβασμό σε αυτούς που δεύτερη φορά με έβγαλαν πρώτο σύμβουλο να διαχωρίσω μεν την θέση μου να παραμείνω όμως στις επάλξεις αγωνιζόμενος για τις αρχές που προανέφερα. Έτσι χθες βράδυ δήλωσα την ανεξαρτητοποίησή μου από την συμπολίτευση παραμένοντας πιστός στις αρχές της ΑΕΠ. Γνωρίζω ότι αρκετοί θα βρεθούν να πουν.γραφικός ο Γιαννέλος, τη μία με Λεόντιο τώρα τα ίδια πάλι.Θα τους απαντήσω, καλύτερα γραφικός παρά ν αθετήσω όσα έλεγα και πιστεύω.


Φίλοι και φίλες


Ασχολήθηκα με τα κοινά .με τους συλλόγους από αγάπη στον τόπο μου.Υπερασπίστηκα με υπέρμετρο-όντως_πάθος το χωριό μου προ-καλλικρατικά.Τώρα έχω την ευλογία το χωριό μου να ειναι πέντε πανέμορφα χωριά με μεγάλη ιστορία. Γνώρισα ανθρώπους στους οποίους δεσμεύθηκα για κάποια πράγματα. Έτρεχα σε υπουργεία,σε εκδηλώσεις όταν άλλοι κρυβόντουσαν.Δεν αποχωρώ!!!ήμουν κι είμαι εδώ!! γιατί....


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ....εκτός αν την προδώσουν οι ίδιοι που την συνέθεσαν κι αντιγράφοντας ένα σχόλιο ενός από τους παραπάνω φίλους θα πω σε ορισμένους δημοτικούς συμβούλους που τους τιμώ.Η ΣΙΩΠΉ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΉ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ




Με πατριωτικούς χαιρετισμούς


ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 ΥΓ  Φίλοι bloggers κάθε φορά που κάνω μια ανάρτηση ακολουθούν δεκάδες σχόλια ανώνυμα πότε εχθρών και πότε δήθεν φίλων που αποπροσανατολίζουν την ουσία όσων είπα.Δικαιούμαι-γνωρίζετε όλοι πόσα ανέχθηκα τόσα χρόνια-να ζητήσω από τούδε να μπαίνουν μόνο επώνυμα σχόλια όχι από το φόβο της κριτικής αλλά για λόγους δεοντολογίας.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

3 σχόλια:

ι.ραπτη είπε...

κυριε γιαννελο..η απλως σταθη..σε παρακολουθω στην πορεια σου με τα πολιτικα..με τη νεα σου αποφαση αρχιζω να πιστευω οτι εχεις τα κοτσια για να εναντιωθεις..προσπαθεις για το καλο του τοπου αλα ακομη δεν εχεις βρεθει με τα καταληλα ατομα.. τι προτεινες και τι πετυχες..απλα πραγματα..να ανοιξουν τα σφαγεια σκουπιδια..παρνασσος..παρκιν..δρυμος..περιβαλον..δελφικο τοπιο..απο τα προβληματα του τοπου μας και τωρα πια και του ευρυτερου δημου..τωρα πια τα προβληματα θα γινονται ολο και πιο πολυπλοκα..πιστευα οτι με τον πατσανταρα μαζι θα ειχε επιβληθει η ταξη και θα εφαρμοζονταν καλυτερα οι νομοι..σιγουρα εχει αρχισει το ξεκαθαρισμα..ομως περιμενω απο σενα να κρατησεις τον πατσανταρα μαζι σου να βρης αλλους δεκα σαν κι αυτον να ερθει κι ο λεοντιος μαζι..οσο κι αν ακουγεται παραξενο..δειτε σοβαρα και υπευθυνα την δοιηκηση ενος τοπου ..σαν το σπιτι σας η την δουλεια σας .. ο τοπος υποφερει και δεν θα αντεξει αλα πειραματα..να το θυμασαι αυτο..

Αθανασία Βερούτη είπε...

Γιανέλο αφού κανένας δεν γράφει σχόλια για να σε υπερασπιστή, γράψε μόνος σου μερικά. Μετά φτιάξε καινούριο σχήμα ξαναγίνε σύμβουλος και ξαναφύγε, για να έχουμε να λέμε. Πάρε με και μένα μαζί σου αν δεν συμπληρώνεις, είμαι η συμμαθήτριά σου η Αθανασία, με θυμάσα; Φαίνεται ότι πάντα εσύ έχεις δίκιο, όπως τότε, θυμάσα; γι αυτό πάντα είχες καλούς φίλους και δεν χρειάστηκε ποτέ να εξαγοράσεις κανέναν.

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

Τσοπανε ουδεποτε ειχα καμμια συμμαθητρια αθανασια βερουτη.ειναι προφανες οτι αρχισαν τα οργανα.ασο ομως.ο κοσμος καταλαβαινει ποια το εγραψε.αστο να το βλεπουν