Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Έγκλημα πάθους φαίνεται πως ήταν η δολοφονία του 52χρονου ιερέα στην Ηλεία


 Πώς οι αρχές οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος
 
 
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία του ιερέα στην Ηλεία, πίσω από την οποία, βρίσκεται όπως όλα δείχνουν η σύζυγός του και ο εραστής της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, για τη δολοφονία του 52χρονου ιερέα έχουν προσαχθεί η 43χρονη σύζυγος του κι ένας 40χρονος Έλληνας, που φέρεται να του έστησε "καρτέρι" με τη μηχανή  και τον "γάζωσε" με οχτώ σφαίρες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,
η σύζυγος του ιερέα διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο, δράστη της δολοφονίας του ιερέα, που διατηρούσε και ταβέρνα στην περιοχή.
Εξετάζεται η συμμετοχή και ενός τρίτου προσώπου, το οποίο ανέφερε στην κατάθεσή της η σύζυγος του ιερέα.
Οι δύο φερόμενοι ως δράστες στην υπόθεση, από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκονται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η σύζυγος του ιερέα υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή της και γύρω στα  ξημερώματα της Τρίτης φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή της στο έγκλημα.
Η εν ψυχρώ δολοφονία
Υπενθυμίζεται, ότι η δολοφονία του ιερέα στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας το μεσημέρι της Δευτέρας, αρχικώς είχε αποδοθεί στην προσπάθεια των δραστών να ληστέψουν το θύμα, όμως γρήγορα φάνηκε, πως οι δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα.
Ο ιερέας είχε μεταβεί με τη σύζυγό του στην περιοχή της Ζαχάρως, όπου έκανε ανάληψη χρημάτων από υποκατάστημα Τράπεζας.
Κατευθυνόμενος στη συνέχεια προς Πύργο, σταμάτησε στο σημείο όπου δολοφονήθηκε, καθώς η σύζυγός του προφασίστηκε προσωπική της ανάγκη.
Μόλις η ίδια απομακρύνθηκε, εμφανίστηκαν δύο άντρες σε μοτοσικλέτα, όπου εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον ιερέα και τράπηκαν σε φυγή με τη μοτοσικλέτα τους.
Η σύζυγός του μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Κρεστένων

 http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: