Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Τα εργατικά κέντρα Θήβας και Λιβαδειάς για την την υποβάθμιση των νοσοκομείων του νομού

 
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

       Τα Διοικητικά Συμβούλια των Εργατικών Κέντρων Θήβας και Λιβαδειάς,   μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την υποβάθμιση των Νοσοκομείων  Θήβας και Λιβαδειάς, σας προσκαλούν σε Σύσκεψη Φορέων την ΠΕΜΠΤΗ 10 Ιουλίου 2014 και ώρα 19.00μμ το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, για να συζητηθούν και να ενημερωθούν όλοι οι παραβρισκόμενοι για τις τελευταίες εξελίξεις  μετά την συνάντηση  που είχαμε με τον Υπουργό Υγείας και  να πάρουμε πρωτοβουλίες για να σταματήσει πλέον  ο εμπαιγμός, η αδιαφορία και η κοροϊδία του Υπουργείου Υγείας για τα Νοσοκομεία του Νομού μας που έχουν  βάλει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών μας,  από ελλείψεις  Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού, Εργαστηριακού και λοιπού βοηθητικού προσωπικού, αλλά και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από Ιατροφαρμακευτικά υλικά.

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.                              Τα      Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο εμπαιγμός, η αδιαφορία και η κοροϊδία του Υπουργείου Υγείας για τα Νοσοκομεία του Νομού μας που έχουν βάλει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών μας, από ελλείψεις Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού, Εργαστηριακού και λοιπού βοηθητικού προσωπικού, αλλά και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από Ιατροφαρμακευτικά υλικά.

Τόσα χρόνια αυτά ηταν ολα σε άριστη κατασταση ? ΠΟΎ ηταν οι φορείς ? ΠΟΥ ηταν οι συσκεψεις ? ΜΌΛΙΣ ομως ερχεται η σειρα μας ερχονται και τα υπολοιπα .ΠΟΥ ειναι οι ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ οταν κλεινουν εγοστάσια ?
Π Ο Υ Θ Ε Ν Α.