Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

"Δεν θα πάρετε μια!" - Πόρτα από τον Γερμανό πρόξενο σε γερμανούς που ζήτησαν για λογαριασμό μας τις αποζημιώσεις!

ΩΡΑ 12.30 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

- Γερμανοί πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από την πρεσβεία τους στην Αθήνα
- Ζήτησαν να δούν τον πρέσβη αλλά τελικά είδαν τον πρόξενο
- "Ηθικά έχουν δίκιο οι ελληνες που τους σφάξαμε στο Δίστομο",  αλλά για τα 126 δισ ούτε κουβέντα!
- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Για πρώτη φορά από επίσημα γερμανικά χείλη ακούστηκε η φράση : "Δεν τίθεται θέμα γερμανικών αποζημιώσεων". Αυτή την κουβέντα είπε ο Γερμανός πρόξενος στην Αθήνα στους συμπατριώτες του που διαδήλωσαν έξω από την γερμανική πρεσβεία στο Κολωνάκι.
Με εντελώς απαξιωτικό τρόπο ο γερμανός διπλωμάτης είπε οτι το μόνο που αναγνωρίζει η Γερμανία είναι το ηθικό κομμάτι (της σφαγής του Διστόμου).

Σημειώνεται οτι τo άμεσα καταβλητέο ποσό για την Ελλάδα είναι 126 δισ ευρώ!

11 χρόνια στην Ελλάδα ζει ο κύριος που θα δείτε. Και ξέρει πολύ καλύτερα από πολλούς έλληνες όσα έγιναν από τους συμπατριώτες του και πόσο άδικο έχουν να μην δίνουν στην Ελλάδα τις γερμανικές αποζημιώσεις.






ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ
ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ


Οι Γερμανοί-μέλη της Ομάδας Εργασίας για το Δίστομο καλούν τους Ελληνες «Αγανακτισμένους» να σταθούν δίπλα τους και να απαιτήσουν την απόσυρση της γερμανικής προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας, η οποία δικαίωσε τους πολίτες του Διστόμου στο αίτημά τους για αποζημίωση για τη ναζιστική θηριωδία.

ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Επίσης, οι Γερμανοί πολίτες θα πάνε στο Δίστομο, στις 10 Ιουνίου, για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για τη θλιβερή επέτειο της σφαγής.

Η Ομάδα Εργασίας για το Δίστομο, που αποτελείται κυρίως από δικηγόρους, καταγγέλλει ότι το Βερολίνο «θέλει να αποφύγει την καταβολή αποζημιώσεων για τα πολεμικά εγκλήματα του παρελθόντος, αλλά και του μέλλοντος».

Οι Γερμανοί απορούν πώς και δεν έχει αναρτηθεί πανό που να απευθύνεται στα ελληνικά κόμματα και την τρόικα με το αίτημα «Να πληρώσει η Γερμανία - Λεφτά υπάρχουν - Πάρτε τώρα περισσότερα από 200 δισ. γερμανικές αποζημιώσεις».
www.newsit.gr

1 σχόλιο:

giannisdistomo είπε...

Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΤΣΟΠΑΝΕ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.