Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

"Σκουριάζει" το Χιονοδρομικο Κέντρο Παρνασσού;

Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού
Επιστολή πρός τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο έστειλε εχθές η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς καταγγέλλοντας την έλλειψη επαρκούς συντήρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.
 

 Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:
  Κύριοι

Θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι σε άθλια κατάσταση. Τα καρεκλάκια παραμένουν κρεμασμένα και σκουριάζουν, τα ρατράκ (διαστρωτικά πιστών) είναι παρατημένα στις πλαγιές ασυντήρητα, στο έλεος του κάθε περαστικού, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Εάν δεν κάνετε κάτι άμεσα για την συντήρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσει τον χειμώνα με καταστροφικές συνέπειες για την ευρύτερη τοπική οικονομία.
Εμείς σας επισημαίνουμε έγκαιρα την όλη αυτή απαράδεκτη κατάσταση , ώστε να προβείτε άμεσα στη συντήρηση και την τακτοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για να είναι έτοιμο την χειμερινή περίοδο, όπως κάνατε τα προηγούμενα χρόνια.Διαφορετικά επιφυλασσόμεθα, τόσο εμείς, όσο και οι υπόλοιποι φορείς που θα ενημερωθούν, για κάθε ενέργειά μας.


Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το χιονοδρομικό δίνει ψωμί σε αμέτρητες οικογένειες της περιοχής είτε άμμεσα είτε έμμεσα. Μήπως, λέω μήπως, θα έπρεπε να κινηθούν και να πιέσουν και οι τοπικοί φορείς να γίνει κάτι για να σταματήσει η υποβάθμισή του;
Για να μήν έχουμε παρεξηγήσεις όταν λέω τοπικοί φορείς δεν εννοώ μόνο τον Δήμο. Μιλάω και για τους βουλευτές, πολιτευτές, επαγγελματίες.
"Των φρονίμων τα παιδιά πρίν πεινάσουν μαγειρεύουν"
Όταν κλείσει θα είναι αργά για διαμαρτυρίες και φωνές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: