Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Φθιώτιδα.Πυρά ληστών δέχθηκε το όχημα του Καρατζαφέρη

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας και Βοιωτίας για τον εντοπισμό των ληστών με τη BMW και τα καλάσνικοφ, που στις 13:40 το μεσημέρι λήστεψαν την Eurobank Αταλάντης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα παντού στην ευρύτερη περιοχή και γνωρίζουν τα στοιχεία του ασημί BMW, στο οποίο...επιβαίνουν 3 ληστές βαριά οπλισμένοι. Σύμφωνα με το LamiaReport, μόλις οι αστυνομικοί τους πλησίασαν οι ληστές άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους με τα καλάσνικοφ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχαν στην κατοχή τους 2 καλάσνικοφ και 1 πιστόλι. Το ένα καλάσνικοφ, μαζί με μια κουκούλα και άλλα αντικείμενα τα βρήκαν οι αστυνομικοί λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στο χωματόδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών, στην κεντρική πλατεία της Τραγάνας στην Φθιώτιδα, το όχημα της αστυνομικής συνοδείας του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, δέχτηκε τα πυρά των ληστών.

Καλά στην υγεία του είναι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά στην κεντρική πλατεία της Τραγάνας στην Φθιώτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: