Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο τύπου απο το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημοσίου πρώην επαρχίας Λιβαδειάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κυβέρνηση, Τρόικα, πλουτοκρατία, μαζί με τη διατεταγμένη δημοσιογραφία προπαγανδίζουν συστηματικά πως, για τη χρεοκοπία της Ελλάδας φταίει ο τεράστιος δημόσιος τομέας και ο υπερπληθυσμός των δημόσιων υπαλλήλων.
Στην πραγματικότητα επιχειρείται η διάλυση του δημόσιου τομέα, ο οποίος θα στελεχώνεται ελλιπέστατα (λόγω των απολύσεων και του ουσιαστικού «παγώματος» των προσλήψεων) από εξαθλιωμένους οικονομικά υπαλλήλους, οι οποίοι δεν θα μπορούν, επί της ουσίας, να διεκπεραιώσουν σχεδόν τίποτα. Με αυτό τον τρόπο θα προκύψει ως «ανάγκη» για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρονται από το Δημόσιο, μέσα από την ανάθεσή τους σε εταιρείες και υπεργολάβους.
Οι Κυβερνήτες μας με τη συνδρομή των εντεταλμένων μέσων παραπληροφόρησης, προσπαθούν να στρέψουν την μια κοινωνική ομάδα (δημόσιοι υπάλληλοι- ιδιωτικοί υπάλληλοι,-ταξιτζήδες- φαρμακοποιοί –γιατροί και άλλες κοινωνικές ομάδες) απέναντι στην άλλη με προφανή στόχο να περάσουν την πολιτική τους και να δείξουν ότι δεν φέρουν καμιά ευθύνη για ότι συμβαίνει. 
Εκατοντάδες χιλιάδες έχουν οδηγηθεί στην ανεργία.  Οι εργαζόμενοι στο ιδιωτικό τομέα ζουν σε εργασιακό μεσαίωνα. Οι συνταξιούχοι αδυνατούν πλέον να επιβιώσουν. Οι επαγγελματίες έχασαν την επιχείρησή τους. Οι υπάλληλοι του Δημοσίου έχασαν το μισό μισθό τους και οδηγούνται στην εφεδρεία – απόλυση. Οι φοιτητές αντιστέκονται στην διάλυση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Όλοι μαζί, άνεργοι, υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα, οι συνταξιούχοι, μαθητές και γονείς, επαγγελματίες, φαρμακοποιοί, ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, υπάλληλοι του δημοσίου, αγρότες, ας ενωθούμε και να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε:
Τη νεοφιλελεύθερη ,ταξική, αντιλαϊκή και ακροδεξιά, πολιτική.
ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΝΤ ΚΑΙ  Ε.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!! ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ-
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 10.00


Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημοσίου πρώην επαρχίας Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: